לא מצאתי מקום אחר...
אני לא בטוח עד כמה זה המקום אבל אני חייב לפרוק כמה מילים. מעולם לא החשבתי את עצמי כהומו ומעולם לא החשבתי את עצמי כחלק מהקהילה. אני דו מיני... אני בן אדם נורמלי לכל דבר שנמשך לבנות בעיקר אך גם לבנים. ידעתי שזה שונה. אני ביום האחרון לא מצליח לסגור את הפה, הוא פעור והמוח לא מצליח להבין. אני לא מצליח להבין איך מקרה כזה יכול לקרות במדינה שלנו ה"דמוקרטית" ולעם שלנו במיוחד אחרי השואה. קראתי טוקבקים בהם מתארים אנשים איך המעשה הנורא הזה מוצדק ואיך נעשה צדק בעולם. ואני פשוט לא מצליח להבין איך אפשר לחשוב ככה ופשוט בא לי להזכיר להם למה הסבא שלהם היה באושוויץ, רגע אולי גם במקרה הזה נעשה צדק בעולם? אני חושב שחשוב לציין עד כמה ליבי אל המשפחות ואני באמת ובתמים מקווה שנלמד משהו מהסיפור הזוועתי שהיינו עדים לו, והמוות של אותם נרצחים לא יהיה לשווא. לא הכנס עכשיו למה אני לא ממש מחשיב את עצמי להומו ולמה אני לא מתכוון לצאת מהארון כרגע, ושבאמת טוב לי במצב שאני נמצא כיום ואני לא מרגיש שאני מסתיר שום דבר(חלקכם לא יסכים איתי, ולכן יש פתרון מושלם- תבוא לבית שלי ותרצחו אותי) ולכן אני בוחר לפרוק מילים אלה דווקא בפורום הזה, של רונה הכול כך אהובה עליי שבזמן האחרון היא נכנסה לתוכי ולא יוצאת. ולסיום אולי זה ישמע לכם לא הכרחי, טיפשי ומפגר אבל לי יש צורך בלעשות את זה. אני "אריק ההורס" נמשך גם לבני מיני ואני גאה בזה! דבר אחרון גם אם אין לכם תגובה על מה שכבתי אם תוכלו לתת סימן שקראתם אני אשמח.