מתמודדים עם הפחד ב-
אנשים

rozalinda22

New member
כל כך הייתי מצטרפת,

כל כך צריכה את זה... אבל לצערי אני מהצפון. תחזקו אחד את השני [או אחת את השנייה..].
ושלא נצטרך סיבות כאלה להתכנסויות, רק סיבות שמחות. א - מ - ן.

rozalinda22

New member
יש סיכוי גדול, במיוחד אחרי ההופעה אתמול

[המדהימה, חשוב לציין]. את תהיי?

rozalinda22

New member
הייתי הייתי

בכריות של השורה השנייה, השניות מימין.. בסוף אחי הקטן[פיצפון ממש, בן 18] בא איתי ולא היו כל בעיות בכניסה:] איפה ישבת?

גוזלה

New member
מממ... היינו

בכריות של השורה הראשונה בצד שמאל :] אני הייתי השניה משמאל. [ולא, לא ראיתי אותך.. :/ סורי... ]

ROTEM30035

New member
חיובי

אני אהיה. יאללה פתחו שרשור על ההופעה בעכו, גם זה חשוב.

גוזלה

New member
רצינו לכתוב לכם על הופעה מדהימה....

אבל למי יש בכלל מצברוח או אנרגיות לחשוב על זה עכשיו. זוועה. פשוט אין מילים.

A m 0 s

New member
../images/Emo34.gifאסור לנו לשבת בשקט אחרי תקרית מזוויעה

שכזאת!

מתמודדים עם הפחד ב-../images/Emo43.gif אנשים

יש עם מי לדבר יריות. בלב תל אביב, בסניף האגודה, בפעילות נוער גאה - את זה אף אחד לא צפה. מניין הקטל עומד על 2 הרוגים ולמעלה מ-10 פצועים. אם אתם רוצים לשתף, להתייעץ, מתנדבי יש עם מי לדבר - קו הקשב של הקהילה הגאה, כאן בשבילכם בפורום גאווה צעירה וישיבו לשאלותיכם החל משעה 19:00: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=571&MessageId=132258778 אירועים נוספים ב-
אנשים
:
מתחשקת לכם קפיצה לאילת לביקור ב"עיר המלכים"? ספרו בפורום הורים וילדים מבלים על החוויה הכי שווה בחופש הגדול שהיתה לכם ואולי תזכו בכרטיס זוגי! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1903&MessageId=132256317
תפוז קוראת לכם לצאת לדרך! רוצים כרטיס זוגי להקרנה מיוחדת של הסרט החדש "לצאת לדרך"? ספרו לנו מהו הדבר אשר מייחד את משפחתכם ממשפחות אחרות בפורום סרטים וקולנוע. מבין המשתתפים ייבחרו 20 גולשים שייקבלו כרטיס זוגי להקרנה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=65&MessageId=132134076

לא מצאתי מקום אחר...

אני לא בטוח עד כמה זה המקום אבל אני חייב לפרוק כמה מילים. מעולם לא החשבתי את עצמי כהומו ומעולם לא החשבתי את עצמי כחלק מהקהילה. אני דו מיני... אני בן אדם נורמלי לכל דבר שנמשך לבנות בעיקר אך גם לבנים. ידעתי שזה שונה. אני ביום האחרון לא מצליח לסגור את הפה, הוא פעור והמוח לא מצליח להבין. אני לא מצליח להבין איך מקרה כזה יכול לקרות במדינה שלנו ה"דמוקרטית" ולעם שלנו במיוחד אחרי השואה. קראתי טוקבקים בהם מתארים אנשים איך המעשה הנורא הזה מוצדק ואיך נעשה צדק בעולם. ואני פשוט לא מצליח להבין איך אפשר לחשוב ככה ופשוט בא לי להזכיר להם למה הסבא שלהם היה באושוויץ, רגע אולי גם במקרה הזה נעשה צדק בעולם? אני חושב שחשוב לציין עד כמה ליבי אל המשפחות ואני באמת ובתמים מקווה שנלמד משהו מהסיפור הזוועתי שהיינו עדים לו, והמוות של אותם נרצחים לא יהיה לשווא. לא הכנס עכשיו למה אני לא ממש מחשיב את עצמי להומו ולמה אני לא מתכוון לצאת מהארון כרגע, ושבאמת טוב לי במצב שאני נמצא כיום ואני לא מרגיש שאני מסתיר שום דבר(חלקכם לא יסכים איתי, ולכן יש פתרון מושלם- תבוא לבית שלי ותרצחו אותי) ולכן אני בוחר לפרוק מילים אלה דווקא בפורום הזה, של רונה הכול כך אהובה עליי שבזמן האחרון היא נכנסה לתוכי ולא יוצאת. ולסיום אולי זה ישמע לכם לא הכרחי, טיפשי ומפגר אבל לי יש צורך בלעשות את זה. אני "אריק ההורס" נמשך גם לבני מיני ואני גאה בזה! דבר אחרון גם אם אין לכם תגובה על מה שכבתי אם תוכלו לתת סימן שקראתם אני אשמח.

גוזלה

New member
"תעשי[תעשה], רק מה שאת[ה] אוהב[ת],

רק מה שאת[ה] חושב[ת], שיהיה לך טוב." מה שטוב לך, באמת. :] וברוך הבא!

rozalinda22

New member
../images/Emo24.gif לא צריך הגדרות לכל דבר...

זה מאד כואב, מאד מפחיד ומאד מקומם בו זמנית, כשיש אנשים שמצדיקים את המעשה הנתעב הזה. אין לו שום הצדקה ושום הסבר שהם יביאו לא יהיה הגיוני, כי זה לא היה צריך לקרות. מחזקת אותך ומחבקת אותך..
ככה אנחנו, ואסור לנו להתבייש במי ובמה שאנחנו. לעולם.

ROTEM30035

New member
אנחנו אוהבים אותך אריק ../images/Emo3.gif

ואתה בדיוק במקום המתאים. קח את הזמן, עשה כל דבר בדרכך ובקצב שלך - והעיקר העיקר, רק בגאווה =)

למעלה