מתנדב אני קורא אותך לסדר!

מתנדב

New member
אז לידיעתך הרב יש ציבור גדול

שכן תולה דגלים ביום העצמאות, ומכיר במדינה...

blablash

New member
והציבור הגדול הזה נקרא?

ב"ה לאיזה פלג חרדי הוא משתייך? ואם כבר אז בוא נדבר באחוזים, תסכים איתי שלפחות 70% מהחרדים (לא כולל סאטמר ודומיהם) לא תולים דגל ביום העצמאות?

מתנדב

New member
בא נאמר ש200 אחוז לא תולים

דגל ביום העצמאות, זה מה שמפריע לך בדת?, האם הדת מחייבת לשים דגל? ומי שלא שם דגל, אוי ואבוי לו? אני אישית לפעמים שם דגל, ותגיע לאזור הדרום ותראה שיש הרבה חרדים ששמים דגלים ביום העצמאות...

blablash

New member
מה הקשר?!

ב"ה אוי ואבוי לא? פשוט מי שלא שם דגל ביום העצמאות מהסיבה שהוא לא מוכן להזדהות עם המדינה, אין לו זכות לבקש ממנה תמיכה כספית.

מתנדב

New member
אבל אתה חי במדינה הזאת

והמדינה מחוייבת לדאוג לאזרחים שלה, גם אם האזרחים שלה לא ישימו דגל ביום העצמאות....

blablash

New member
אז אתה מודה..

ב"ה שהם לא מרגישים שותפים למדינה? ואתה אומר שבכל זאת צריך לדאוג להם?

מתנדב

New member
אני אומר דבר אחד....

שהמדינה מחוייבת לדאוג לאזרחיה... זה מה שאמרתי...

blablash

New member
גם אני אומר דבר אחד.

ב"ה המדינה לא חייבת לדאוג למי שאזרח בה, רק בשביל הדברים הטובים. אבל האמת שהוא בכלל לא מרגיש אזרח בה.

../images/Emo104.gif הנה לך ../images/Emo104.gif

lala897

New member
זו מדינה דמוקרטית

אתה לא חייב להזדהות עם המדינה אידיאולוגית. אבל כיון שהחרדים משלמים את כל המיסים למדינה,משתתפים בממשלה ולמרות שהם לא מזדהים עם המדינה אידיאולוגית הם משייכים את עצמם אליה, למה שהם לא יקבלו הטבות? גם האזרחים הערבים לא מזדהים עם המדינה אידיאולוגית אבל אם הם משלמים מיסים אז הם משייכים את עצמם למדינה ומקבלים הטבות.

blablash

New member
אם הם משייכים את עצמם אליה

ב"ה ומרגישים שותפים, אז למה הם לא מוכנים לתלות דגל ביום העצמאות?!?!?!?!?!?! הרי הם מרגישים שותפים לא?! ונכון את צודקת, כנ"ל צריך להיות עם הערבים, ערבי שלא מרגיש שותף למדינה שלא מוכן לעמוד בהמנון ו/או לתלות דגל ביוום העצמאות, לא צריך לקבל שום הטבות. לא ייתכן שהמדינה תממן את כל הקבוצות שמתנגדות לה, או שלא מרגישות שותפות לה!!!

lala897

New member
אבל זו מדינה דמוקרטית!!

זה משמעות הדמוקרטיה שכל אחד יכול להזדהות או לא להזדהות. הם לא תולים את דגל העצמאות כדי לסמל שהם לא מרוצים מהמדינה שקמה הם לא מרוצים מהאידיאולוגיה שלה. אבל הם עדין משתייכים למדינת היהודים. ושוב אני מדגישה אם אתה משלם מיסים כמו כולם משתתף בכנסת אז למה שלא תזכה להטבות?

blablash

New member
הם לא מרוצים מהמדינה שקמה

הם לא מרוצים מהאדיאולוגיה ובכל זאת הם לוקחים ממנה כסף? אז הם פשוט צבועים!!! שיקימו מדינה לעצמם ע"פ דרכם!

lala897

New member
הם גם משלמים לה כסף!!!

בפעם העשירית! הם לא מרוצים מהאידיאולוגיה אבלמעונינים עדין להיות חלק מהמדינה כמו שכשקמה ממשלת שמאל יש הרבה שלא מרוצים מהאידיאולוגיה שלה ובכל זאת מעונינים להשתייך למדינה- מדינת היהודים.

מתנדב

New member
אני יסביר לך ידידי....

אם אתה כתבת שהדרך שהחרדים הולכים בה היום, היא לא דרך התורה האמיתית ואתה אומר שאתה חרדי, הוי אומר שהדרך שבה אתה הולך היא לא אמיתית?

blablash

New member
אני משתייך לצביור החרדי

ב"ה ולמרות זאת הדברים שלא טובים בציבור החרדי שהוא הציבור שלי, אני מנסה לתקן זה הכל.

haimw32

New member
תגיד לי אתה שפוי ? גילוי עריות.....

תגיד לי באיזה מדינה אתה חי,מאיפה שמעת שיש גילוי עריות אני רוצה שתתנצל

למעלה