מתנדב?

דיברגנט חדש

Well-known member
עבודתו נמשכה מספר שעות לכל היותר וזה שכרו. השתתפות בניסוי קליני אורכת חודשים ולכן עבורה מתאימה יותר משכורת מאשר סכום חד פעמי.
שיפוצ'ניק עושה לך עבודת שיפוץ במשך חודש ולוקח תשלום מראש (פרייר מי שמסכים לתת לו, אך מסתבר שיש כאלו רבים) חד פעמי.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אך לא מדובר בשכר אלא בסכום חד פעמי, לאיזה קטגוריה זה נכנס?
מה זה זה? נניח שאני מגיע לביתך לתקן קצר חשמלי. אקח עבור זה תשלום חד פעמי והקצר יתוקן. ואם מדובר בבניית מערכת? אבקש תשלום לפי התקדמות
ואז זה כבר לא יהיה תשלום יחיד. ולגבי הניסוי? תלוי מה הסיכום: סיכום של מענק חד פעמי בעבור ההשתתפות, או מענק מתמשך, בגלל האופציה לסיבוכים?
סביר שבמידה שיקרה חלילה משהו לנבדק, הוא יזכה לקבל טיפול רפואי ככל שהמערכת תצליח להתמודד עם זה, וכך יקרה גם עם זה שיקבל פלציבו.
במידה שיקרה לו דבר מה חלילה, הוא יטופל, גם אם מה שקרה לו, לא קרה בגלל החיסון הניסיוני.
ונכון. היו כבר ארצות שניסו לבדוק חיסונים, ושם אופי השילטון הוא כזה, שלא מוצע שם כל מענק שהוא. אז מה? פוטין לא ניסה לחסן את ביתו? הוא ניסה.
וסביר שגם בסין נעשו ניסיונות - כאלה שכן או שלא שמענו עליהם.

SupermanZW

Well-known member
מה זה זה? נניח שאני מגיע לביתך לתקן קצר חשמלי. אקח עבור זה תשלום חד פעמי והקצר יתוקן. ואם מדובר בבניית מערכת? אבקש תשלום לפי התקדמות
ואז זה כבר לא יהיה תשלום יחיד. ולגבי הניסוי? תלוי מה הסיכום: סיכום של מענק חד פעמי בעבור ההשתתפות, או מענק מתמשך, בגלל האופציה לסיבוכים?
סביר שבמידה שיקרה חלילה משהו לנבדק, הוא יזכה לקבל טיפול רפואי ככל שהמערכת תצליח להתמודד עם זה, וכך יקרה גם עם זה שיקבל פלציבו.
במידה שיקרה לו דבר מה חלילה, הוא יטופל, גם אם מה שקרה לו, לא קרה בגלל החיסון הניסיוני.
ונכון. היו כבר ארצות שניסו לבדוק חיסונים, ושם אופי השילטון הוא כזה, שלא מוצע שם כל מענק שהוא. אז מה? פוטין לא ניסה לחסן את ביתו? הוא ניסה.
וסביר שגם בסין נעשו ניסיונות - כאלה שכן או שלא שמענו עליהם.
ההשתתפות בניסוי אורכת חודשים וכוללת גם אובדן ימי עבודה, זה לא כמו לתקן קצר.

נסיך.333

Well-known member
יש לך מושג כמה אנשים מוכנים לשלם בכדי להכנס להיסטוריה?? והם ממש לא הראשונים
כבר ניסו על אנשים והפסיקו..
לגבי טיפשות, אני חושב שמי שקורא לאנשים שהגיבו פה טיפשים או שהוא נטול חוש הומור,
שהוא יותר מידי חכם ולא הבין מה שכתבו האנשים..
תבחר מה אתה...

למעלה