דיברגנט חדש
Well-known member
ושבעל מקצוע בא אליך הבייתה, אתה לא נותן לו סכום חד פעמי על עבודתו?אך לא מדובר בשכר אלא בסכום חד פעמי, לאיזה קטגוריה זה נכנס?
ושבעל מקצוע בא אליך הבייתה, אתה לא נותן לו סכום חד פעמי על עבודתו?אך לא מדובר בשכר אלא בסכום חד פעמי, לאיזה קטגוריה זה נכנס?
עבודתו נמשכה מספר שעות לכל היותר וזה שכרו. השתתפות בניסוי קליני אורכת חודשים ולכן עבורה מתאימה יותר משכורת מאשר סכום חד פעמי.ושבעל מקצוע בא אליך הבייתה, אתה לא נותן לו סכום חד פעמי על עבודתו?
שיפוצ'ניק עושה לך עבודת שיפוץ במשך חודש ולוקח תשלום מראש (פרייר מי שמסכים לתת לו, אך מסתבר שיש כאלו רבים) חד פעמי.עבודתו נמשכה מספר שעות לכל היותר וזה שכרו. השתתפות בניסוי קליני אורכת חודשים ולכן עבורה מתאימה יותר משכורת מאשר סכום חד פעמי.
מי שפראייר פראייר, אני לא פראייר. אם אני מזמין שיפוצניק אני משלם על פי התקדמות.שיפוצ'ניק עושה לך עבודת שיפוץ במשך חודש ולוקח תשלום מראש (פרייר מי שמסכים לתת לו, אך מסתבר שיש כאלו רבים) חד פעמי.
אני נותן תשלום סימלי בהתחלה ואת הייתר בסוף, כך שזה גם תחת ההגדרה של תשלום אחד.מי שפראייר פראייר, אני לא פראייר. אם אני מזמין שיפוצניק אני משלם על פי התקדמות.
כל אחד ושיטתו.אני נותן תשלום סימלי בהתחלה ואת הייתר בסוף, כך שזה גם תחת ההגדרה של תשלום אחד.
נכון, תמיד משלמים לפי קצב הבניה.שיפוצ'ניק עושה לך עבודת שיפוץ במשך חודש ולוקח תשלום מראש (פרייר מי שמסכים לתת לו, אך מסתבר שיש כאלו רבים) חד פעמי.
מה זה זה? נניח שאני מגיע לביתך לתקן קצר חשמלי. אקח עבור זה תשלום חד פעמי והקצר יתוקן. ואם מדובר בבניית מערכת? אבקש תשלום לפי התקדמותאך לא מדובר בשכר אלא בסכום חד פעמי, לאיזה קטגוריה זה נכנס?
ההשתתפות בניסוי אורכת חודשים וכוללת גם אובדן ימי עבודה, זה לא כמו לתקן קצר.מה זה זה? נניח שאני מגיע לביתך לתקן קצר חשמלי. אקח עבור זה תשלום חד פעמי והקצר יתוקן. ואם מדובר בבניית מערכת? אבקש תשלום לפי התקדמות
ואז זה כבר לא יהיה תשלום יחיד. ולגבי הניסוי? תלוי מה הסיכום: סיכום של מענק חד פעמי בעבור ההשתתפות, או מענק מתמשך, בגלל האופציה לסיבוכים?
סביר שבמידה שיקרה חלילה משהו לנבדק, הוא יזכה לקבל טיפול רפואי ככל שהמערכת תצליח להתמודד עם זה, וכך יקרה גם עם זה שיקבל פלציבו.
במידה שיקרה לו דבר מה חלילה, הוא יטופל, גם אם מה שקרה לו, לא קרה בגלל החיסון הניסיוני.
ונכון. היו כבר ארצות שניסו לבדוק חיסונים, ושם אופי השילטון הוא כזה, שלא מוצע שם כל מענק שהוא. אז מה? פוטין לא ניסה לחסן את ביתו? הוא ניסה.
וסביר שגם בסין נעשו ניסיונות - כאלה שכן או שלא שמענו עליהם.
OK. ואם כך התשלום אמור להיות "בהתאם". מעולם לא טענתי ש"ניסוי" כזה אמור להסתיים בדקירה וזהו.ההשתתפות בניסוי אורכת חודשים וכוללת גם אובדן ימי עבודה, זה לא כמו לתקן קצר.
גם הוא מקבל בחגים מתנה ומידיי פעם קופונים, כך שגם בדוגמתך, ישנו האלמנט של התשלום הסימלי.תראה משה
אתה מנהל 3 פורומים ללא תמורה, זו התנדבות, מי שמקבל שכר אינו מתנדב.
מאיפה הקרצת את נושא הקופונים? אולי אתה קיבלת. אני לא הרחתי אפילו צל של קופון אי פעם...גם הוא מקבל בחגים מתנה ומידיי פעם קופונים, כך שגם בדוגמתך, ישנו האלמנט של התשלום הסימלי.
לא ידעת? תמיד דופקים את השחוריםמאיפה הקרצת את נושא הקופונים? אולי אתה קיבלת. אני לא הרחתי אפילו צל של קופון אי פעם...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.