מתנחלים

s a r a h13

New member
מתנחלים../images/Emo70.gif

אני מאחלת לכם שינטשו אותכם כמו שנטשתם את בעלי החיים המסכנים שלכם. חיות אומללות שהיו נאמנות לכם כל השנים הושארו למות בגוש. לרוב המתנחלים יש רכב- האגודה למען החתול אספה יותר מ100 חתולים נטושים של מפונים, הם התחננו לפני המתנחלים: אל סתם תזרקו אותם- לפחות תביאו אותם למקלטים של העמותות, אבל לא! כל החיות ננטשו שם, הבוקר בקיבוץ סעד המתינו שני אנשים עם 20 כלבים וחתולים אומללים שחיכו להסעה, אף אחד לא בא ועזר. אני רותחת מזעם ומכעס. מתנחלים- מגיע לכם שפינו אותכם- אתם מפלצות חסרות לב ולא אנשים. כלב- אתה מגדל אותו, הוא גדל ומתבגר יחד עם הילדים שלך, הוא נקשר אליך בנפשו ואתה אליו- לנטוש ככה? לא כואב הלב?! הא?! אני ב-ח-י-י-ם לא הייתי עושה את זה לכלב שלי- בחיים!!! זאת אכזריות מרושעת ושפלה- מקווה שייסורי המצפון יישבו לכם טוב טוב על הלב- טוב טוב!! אולי יהיו כאן אנשים שיגידו "זה רק כלב" אבל זה לא "רק" כלב זה ייצור חי שיש לך אחריות כלפיו- והם, במקום לקחת את הכלבים אליהם או למקלטים, שלא ימותו לפחות נטש אותם למוות!! אה-כן שכחתי המתנחלים עסוקים בלשפוך חומצות על אנשים שומרי חוק- חיילים. שרה

bati77

New member
מסכימה..../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

הזדעזתי מזה לגמריייי!! מי משאיר את הכלב או את החתול שלו למות ככה?! מי שזורק ככה את הבעל חיים שלו מגיע לא שיזרקו אותו גם!!

לי318

New member
לכל השמאלנים "יפי הנפש"

תפסיקו לשחק אותה בעד שלום וצדק חברתי...אתם כל הזמן משחקים אותה כ"כ טובים בעד שלום ובעד החיילים והחיות אבל מה עם המתנחלים שהחריבו את הבית שלהם?? וגירשו אותם מהמקום שגרו בו כל חייהם?וראיתי מה שנתנו להם במקום קראוון מסכןוקטן ועוד צריך לשלם עליו שכירות! איך אתם יכולים להגיד שמגיע להם דבר כזה..ועוד דבר אם אתם כאלה טובים לכו תעזרו להם.. לכו תעזרו למשפחות המפונות.. כי הייתי היום איתם והם שאלו אותי איפה הנוער הכחול..וואלה לא יודעת איפה אתם..למען ה' אתם לא תבינו כי אתם יושבים בבית עכשיו וטוב לכם..

s a r a h13

New member
איך אתה לא מתבייש?!

הרבה כסף שעליו עבדתי תרמתי למתנחלים! כן כן! אני השמאלנית "יפת הנפש" תרמתי כסף למפונים, כואב לי הלב עליהם אבל הצורה שבה הם מתנהגים מעוררת בי בחילה!!! וחוץ מזה- חיות הם זבל?! חפץ?! לא ולא!!! הם יצורים חסרי אונים!! הם לא יכולים לעשות "רעש" לתקשורת שזרקו אותם! לא הם לא! כי אין להם יכולת דיבור אז סתם משאירים אותם למות בלי רחמים, רק כי הם לא יכולים לאמר- אחי קח אותי! אני אוהב אותך!! כלב נקשר לאדם שלו עד כדי כך שהוא מוכן למות בשבילו ובזה שהם השאירו אותם שם הם חרצו את דינם למוות!!!

לי318

New member
....

קודם כל ישר כוח על התרומה(ולא בציניות)אבל אנלא מבינה למה החיות מסכנים שמגרשים אותם והאנשים שמגורשים לא? ולמה את מאחלת להם דבר כזה??

One Echoe

New member
מי אמר שהם לא מסכנים?

ואף אחד לא מאחל להם שיוציאו אותם מביתם. זה פשוט מהלך חיוני ואם הם לא היו עושים כזה רעש הם גם היו יכולים להרוויח מזה יותר. בכל אופן, אני אקח את היפה נפש בתור מחמאה. בנאדם שמשאיר את הכלב שלו למוות שווה לתחת שלי.

s h e s e k

New member
שני דברים

באמת כל הכבוד על התרומה, ואת צודקת שזה באמת לא יפה להשאיר חיות ככה, אבל האם ידוע לך כמה חתולים וכלבים משוטטים יש בישובים כאלה? אני גרה במושב ויש שם המווון חתולים שלא שייכים לאף אחד. את חושבת שכשיפנו אותי מהבית שלי אני אחשוב על החתול המשוטט? אני אפילו לא אצליח לתפוס אותו.. וחוצמזה- אל תדאגי, הערבים החמודים והאנושיים שלנו יגורו שם, והם יטפלו בבעה"ח האלה כמו שצריך, הם ילמדו אותם להיות חיות! כמו שצריך! למה את כ"כ דואגת? יהיו שם הרבה כלבים בקרוב.

יעל סתם

New member
כן

עוד מעט יהיה מי שילמד את הכלבים והחתולים דברים קצת אחרים ממה שהם התרגלו. אגב מישהו יודע איך אומרים "ארצה" בערבית? כי זה מה שילמדו אותם.

itamar0com

New member
תגובה ל-sheek

היא לא מדברת על כלבים או חתולים שברחוב היא מדברת על הכלבים והחתולים של אותם מתנחלים שגרו בבתיהם והם לא לוקחים אותם איתם

One Echoe

New member
מה??!?!?!

איך אפשר לעזאזל? זה כמו בן משפחה. החתול שלי הוא כמו בן משפחה אצלנו. איך אפשר לעזאזל?????????????????????????????????????????????????????????????????

TOMASS The Best

New member
אז מה יותר מטורלל שמאלנים?

דתיים שמחזיקים ספר ומתפללים לאלוהים, או כאלה שאכפת להם מבעלי חיים יותר מבני אדם (ועוד איזה בני אדם, הלוואי כולם במדינה היו כמוהם היה לנו הרבה יותר טוב, כבני אדם, בלי קשר לאמונה ולדת, הם אנשים יותר טובים מהאנסים, רוצחים, זונות שמעלילות על גברים!!, גנבים, צבועים, ונרקומנים שיש לנו במדינה)

לי318

New member
צודק באמת..

איך אכפת לכם יותר מהחיות האלו מאשר מבני אדם שהם אחים שלכם!!!!!

the mnm factor

New member
מה עושה אותי בדיוק אח שלך הא?

איזה גן קטן שיש לשנינו? זה מה שעושה אותי אח שלך? חוצמזה... אפילו אם את וכל המתנחלים "אחים שלי"... אני לא עושה הנחות לאחים שלי אם הם לא בני אדם- אם הם מתפרעים, הורסים את השקט במדינתי, פוצעים חיילים, רוצחים פלשתינאים (שאגב, הם בני דודים שלנו לא?) חפים מפשע, רוצחים ערבים י-ש-ר-א-ל-י-ם חפים מפשע, זונחים את החיות שלהם למות וגם גורמים לכל אזרח במדינת ישראל לשלם כסף כדי שימשיכו בכל המעשים האלה... כי הרי המון מתקציב המדינה (שאותו העם מממן) הולך אל ההנחלויות וההגנה עליהן. ובעניין האחים- הרי הערבים הם בני דודים שלנו לא? אז מה... רק אחים חשובים? מה עם בני דודים? זה רק מוכיח כמה הטענה הזאת מטומטמת...

smanmaa

New member
והפלסטינאים

לא הורגים יהודים חפים מפשע???למה על זה את לא אומר כלום??? המתנחלים הרגו רק כמה פלסטינאים(חבל שלא הרגו את כולם),הם הרגו לנו הרבה יותר אנשים חפים מפשע.

the mnm factor

New member
אתה יודע כמה פלשתינאים יש בא"י?

2 מליון פלשתינאים יש בארץ ישראל... מתוכם אולי (אולי) 20,000 מחבלים... שהם לא באחריות הראשות ופועלים בזכות עצמם... אתה לא יכול להשליך מעשים נבזיים ואיומים של קומץ על שלושה מליון בני אדם. לעומת זאת- כל מתנחל הוא פושע... הוא התיישב באדמה כבושה, שלא מוכרזת כאדמת ישראל... ויש גם מתנחלים קיצוניים שעושים דברים איומים הרבה יותר.

לי318

New member
כן כן אנחנו אחים שלך!!

וזה שמתנחל אחד רצח פלשתינים חפים מפשע זה לא אומר שכל המתנחלים רוצחים מהזה השטויות האלה....והאלה שפצעו חיילים בכלל לא מתנחלים אלה מסתננים!למה כל ההכללות האלה????ולא לכל המתנחלים יש חיות ולא כולם השאירו את החיות שלהם שם..

the mnm factor

New member
אמרתי שכל המתנחלים רוצחים?

אל תכניסי לי מילים לפה- היה לי מספיק עם שקרים של מתנחלים השבוע ואני לא צריך שאת תשקרי ותגידי דברים שלא אמרתי. לא כל המתנחלים רוצחים- ממש לא, אבל כל מתנחל יושב באדמה שלא מוכרזת כשטח של ישראל... כל מתנחל יושב באדמה של-א שלו! ויש המוני מתנחלים שממררים את חייהם של הפלשתינאים, הופכים להם באסטות בשווקים, הורסים להם שדות, זורקים עליהם אבנים, פוצעים חיילים. ויש גם כאלה שרוצחים- וזו עובדה... וזה כבר לא אחד ולא שניים.

למעלה