מתנחלים

TOMASS The Best

New member
גם אני יודע להיות ציני: ותגיד לי

למה אתה מכניס לבית שלך רק כלב, חתול ומקק, למה אתה לא מכניס גם איזה עכבר??, הוא גם חבר שלהם לשרשרת המזון, לא יפה לעשות אפליה, באמת אני מצפה ממישהו כמוך לנהוג יותר בהגינות...

the mnm factor

New member
מה הקשר?

זה שאני לא מכניס חיות מסוימות אליי הביתה לא אומר שאני הולך לזנוח חיות בחום של גוש קטיף למות!

יעל סתם

New member
עם בני דודים כאלה לא צריכים אוייבים

תודה רבה באמת. אבל לי יש בני דודים מסוג קצת אחר

the mnm factor

New member
אז עם אחים כמו מתנחלים מסוימים,

מי צריך אויבים? היום הם גם זרקו שתן (?!) וצואה על חיילים... אכן מפגן תרבותי...

One Echoe

New member
מה קשור?

מה הטעם להשוואה לאונסים? כל אזרח נורמלי יותר במדינה יותר טוב פי 100000 מאנס... מקומם של אנסים בכלל הוא בכלא לכל חייהם.

One Echoe

New member
הממ...

אני עדיין בהתלטות עם עצמי אם אני מאמין בעונש מוות.. אבל אנשים כאלה ..באמת לא מגיע להם לחיות.

גיא246890

New member
מסכנים..הראו בטלויזה אוגרים ושרקנים

שהמיכל של המים שלהם בתוך הכלוב התרוקן והם מתו.. ממש כואב הבל באמת..... ומי שיש לו דברים צינים להגיד אז שלא יגיב....

16סתם אחת

New member
איך את יכולה להגיד את זה?!

הם בעצמם לא יודעים לאן הם ילכו!! לאן הם ייקחו איתם את החיות??! למה את אומרת שהם חסרי לב?? הם גם גורשו מהבית שלהם!! חבל שאנשים כמוך דואגים לכלבים וחתולים יותר מאשר לאחים שלהם! וחוץ מזה יש כאלה שלקחו איתם את החיות שלהם! אז תחשבי טוב לפני שאת מקללת אותם וקוראת להם מפלצות! גם להם אין לאן ללכת אבל לא את תדאגי לכלבים ולחתולים יותר מאשר לבני אדם...וזה חבל!!

s a r a h13

New member
קודם כל

אם הם לא ידעו מה קורה איתם הם יכלו לתת את החיות למקלטים של העמותות לא?! יש להם רכב, זה לא רחוק במיוחד, יש באשקלון!! הם לא יכולים לסוע שעה כדי להבטיח לבעל החיים שאהב אותם כל כך חיים? וחיות זה לא חפץ! בעל חיים הוא בן משפחה, אבל רק אנשים שלא אוהבים חיות ולא מגדלים אותם יכולים להגיד דבר שפל כמוך. לי היו הרבה תקופות משבר- בואי אני יגיד לך משהו- את ביתי הישן עזבתי עקב חובות, שם היו לי ה-ר-ב-ה מאוד חיות. 15 כלבים ו12 חתולים ואני לא מגזימה. יכולתי להשאיר אותם למות שם- אבל אני מצאתי להם בתים, ואת מי שלא לקחו לקחתי איתי לדירתי החדשה עד שאימצו, לא העליתי בדעתי לנטוש אותו! זאת גידה שפלה!! את חושבת שלי לא היה קשה לעזוב את הבית?! הא? לא הייתה לי ברירה! אבל אני הבאתי בעליי חיים הבייתה ויש לי אחריות מלאה עליהם זה לא בובה שכשמתחשק הם יורידו אותה מהמדף ואחרי זה יזרקו אותה שיש טיפה משבר- זה לא עובד ככה! מי שחושב ככה יש לו מוח מעוות!!!

NAS00

New member
סיפור יפה

למה שלא תכתבי טלנובלה על זה? "תקופות משבר" מה את צוחקת עלינו?

יעל סתם

New member
תתפלאי יש אנשים ימניים ש...

מאד אוהבים כלבים אבל מה לעשות כשמכריחים אדם לעזוב את ביתו הדבר האחרון שהוא חושב עליו זה הכלב, החתול, האוגר או השרקן (מחק את המיותר).

One Echoe

New member
הם מפלצות.

חיות בשבילי הם בדיוק כמו בני אדם. במיוחד אם זו חיה שלך שגדלה איתך כל השנים..אני לא מבין איך אפשר להשאיר אותה..איך...זה כמו בשר מבשרך... איך ????????????? אני לא קולט את זה. בנאדם שאכפת לו מהחיה שלו ייקח אותה איתו גם בעוני. כוס אמק..מה אין מקום באוטו? הם נסעו באוטובוסים.. בגלל שאין מקום להשאיר את החיה שלך? זה הכלב שלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני משתגע פה

חיות הם כמו בני אדם?

אכן, ישנם בני אדם שמתנהגים כמו חיות, לצערי הרב. אך רובינו הגדול - לא. אני אשמח לערוך היכרות בינך - לביני ולבין כלב.. לא כל כך רלוונטי, אז אני אגלה לך.. אנחנו שונים! ההבדל בין אדם לחיה, דרך אגב - הוא שלאדם יש שכל, וחיה עושה דברים עפ"י אינסטינקט. זו כמובן לא סיבה לפגוע בחיות
ודרך אגב - אני צמחונית.. (טוב נו - לא בגלל אידיאולוגיה..
) יום נעים!

איתי חי

New member
אני לא נבין...

אם את מגנה קבוצה בשל מעשה מסוים נגד חיות ואותו המשפט מאחלת את להם כבני אדם... אז מה את באמת שווה???? ומה קשור חומצה לענין את על הפנים השנאה מניעה אותכם... ואם תשאלי אותי אני מוכן להרוג 200 חתולים 300 גמלים 435 ינשופים כדי שיהודי אחד לא יפגע... ערך החיים-כערך עליון.

One Echoe

New member
אתה קצת סותר את עצמך.

ערך החיים כערך עליון אתה אומר, ומצד שני אתה מוכן לרצוח יצורים חפים מפשע וחסרי אונים.

למעלה