מתפלל בכול מאודי

miko1810

New member
מתפלל בכול מאודי

הודעה/ בקשה/תחנונים מכל הלב מתי נראה את הרוכב, או הרוכבים שיתחילו עונה עם מילאן סן רמו, יתמידו לכול אורך העונה, ויסיימו אותה עם טיראנו אדריאטיקו? מתי נראה רוכבים שמשתתפים במרוצים לא בכדי "להתאמן" ולא בכדי "להתאפס" ולא בכדי.... עד כדי כך הבקשה מוגזמת?? מה, לא נראה יותר את הגדולים באמת לוקחים גם את הג'ירו, גם את הטור וגם את אליפות העולם באותה עונה? זהו, פסו עברו מן העולם ענקי האופניים? לא נראה יותר רוכבים כמו מרקס, כמו הינו, כמו רוש? רוכבי האופניים באשר הם, הלב של האופניים אינו המדע!! ליבו של האופניים הוא הלב!! הלב האמיתי, הכייף של הרכיבה!! האמביציה, הרצון לנצח בכול תחרות הכי קטנה! הרצון להגיע למעלה ראשון, ואפילו אם זה "רק" יער הנשיא!! אני מתפלל שלא נגיע למצב אותו תיאר טיראן ואחרים! מתפלל בכול מאודי שעוד יקום רוכב האופניים ויראה לכולם שעדיין אפשר, עם יכולת, אמביציה והמון לב של אהבת אופניים, לנצח הרבה מרוצים בשנה אחת. אינשאללה!!

מיקו אתה מרים להנחתה

הזדמנות לדיון מרתק. נתחיל בתיקון קטנטן, הטיראנו אדריאטיקו, אם אני לא טועה הוא מרוץ קטעים בתחילת העונה. והוא מתקיים לפני המילאן-סאנרמו (אני חושב שבטיני ניצח השנה). ועכשיו לעניין רכיבה רומנטית מול רכיבה מדעית. אין בן אדם שלא היה מעדיף לראות "רוכבים כמו פעם", אדי מרקס שמתחרה ומנצח לאורך כל השנה. או שון קלי שיכול גם להאיץ וגם לנצח גרנד טורס. אבל היום זה פשוט לא אפשרי, אין רוכב שיכול לנצח בהכל. אדי מרקס דגול הרוכבים בכל הזמנים אמר בעצמו, הפלוטון היום עשיר יותר ברוכבים. אם בימים של מרקס, הוא היה מגיע למרוץ והיה מוצא רוכב אחד או מקסימום 2 שיכלו לתת לו תחרות (וגם הם היו הרבה פחות טובים). היום יש בכל רגע נתון לפחות 50 רוכבים שיכולים לנצח מרוץ (מרקס אמר, לא אני). על מנת להצליח בעולם התחרותי, הדרך לנצח היא להתמחות בדברים מסוימים ולצערנו בתור צופים גם בתקופות מסוימות. היום (לא היום אלא בעשור ומשהו האחרונים) יש לנו מאיצים שלא יכולים לנצח בעליות (להזכיר לך מרקס והינו זכו בירוקה), יש לנו מומחים לחד יומי (מוזיאו, בטיני, בארטולי) שמתקשים במרוצים ארוכים. ויש לנו מטפסים שתפקידם ושענים (והכי טוב שילוב) שבנוים למרוצים של 3 שבועות באלפים ובפירינאים. התקופה הרומנטית נגמרה, הרכיבה היום היא מהירה יותר ותחרותית יותר. אין רוכב שיכול לשרוד עונה "מרקסית" במהירויות של היום. ובטוח שהיום כשיש כל כך הרבה רוכבים טובים, אין רוכב שיכול לנצח בעונה את הכמויות של מרקס, הינו וקלי. אבל יש בזה גם דבר חיובי, אני לא בטוח שהייתי רוצה לראות רוכב, שמנצח לאורך כל העונה. אני מעדיף לראות מספר רב יותר של מנצחים בעונה. אני מקווה שבגלל הפרו טור, אנחנו נראה שוב רוכב זוכה בדאבל (ניחוש שלי, זה יהיה רק כשלאיטלקים או לספרדים יהיה רוכב שיהיה מסוגל לנצח את הטור, ובגלל הרגשות הפטריוטים הוא יגיע לג'ירו או לוואלטה). דבר נוסף וחשוב לגבי מרקס, מרקס פרש בגיל מוקדם (29 אם אני לא טועה). יכול להיות שזה בגלל כמות הימים שהוא התחרה בשנה? יכול להיות שהגוף פשוט לא עמד במעמסה כזו? בכל מקרה מיקו, אני שמח שהעלת את הנקודה הזו, יכול לצאת מזה דיון מרתק.

טיראן מ

New member
המשך לדיונים מהעבר ...

אנו עדים לתהליך (לא מהפכה) שנמשך מאז ש ... מאז שהמציאו את הספורט. הנה דוגמא שאני אוהב להשתמש בה: באולימפיאדות בעת העתיקה (יוון) היו אתלטים מתחרים בינהם בכל ענפי הספורט. משהו בסגנון קרב-10 של ימינו. דעה כמו של מיקו הייתה מציגה געגועים לזמנים בהם הגיע אתלט מחונן ו"לוקח" את הזהב בכל הענפים (או ברובם). ברור לנו לחלוטין שזה לא אפשרי היום. ההתמקצעות בכל ענף כל-כך גבוהה שזה בלתי ניתן להשגה. אנו מסתפקים בכוכבים שמציגים "פיקים" בשני ענפים מקסימום וגם הם מאוד דומים. נניח 100 ו-200 מטר או 100 מטר וקפיצה לרוחק. בקרב-10 מתחרים אתלטים ענקיים שמסוגלים להגיע להישגים די גבוהים בשורת ענפים אבל לא מתבלטים ברמה העולמית באף אחד. דיילי תומפסון (מקווה שאני לא טועה) היה מבחינתי אחרון הענקים. אתלט מדהים שניצח קרבות-10 ברציפות במשך שנים. תעשו לבד את האנלוגיה לענף האופניים או יותר נכון למרוצי הכביש. יכולתי גם לייחל (כמו מיקו ועוד קצת) לרוכב שינצח גם בכביש, גם בשטח, גם בוולודרום, גם ב-DH ... איך אומר איציק הופמן - "גם הנוסטלגיה זה לא מה שהיה פעם ..."

יש רק ענף ספורט אחד שעשה

תהליך הפוך, וזה הכדורגל. וגם הוא השנה חוזר למציאות. בגלל ליגת האלופות ובגלל הכסף הרב שיש בענף, כמות המשחקים בעונה גדלה מעונה לעונה בשנות ה-90 ותחילת ה-2000. שחקנים ברמה הגבוהה, כמו זידאן, הנרי, נדבד, דל פיירו ורבים אחרים, משחקים בעונה למעלה מ-80 משחקים רשמיים (ליגה, גביע, ליגת האלופות, נבחרת). המצב הגיע לרמה כזו, שב-2002 במונדיאל חלק גדול מהכוכבים הגיעו מרוסקים פיסית אחרי עונה קשה. זידאן הגיע פצוע, ראול נפצע תוך כדי, הנרי היה עייף ולא פגע ואואן בדיוק אותו דבר. בשנתיים האחרונות יש מגמה של צמצום כמות המשחקים וחזרה לשפיות. למרות הכסף הרב שיש בענף, הבינו שהרווח לא יגדל אם הכוכבים יהיו פצועים או יפרשו בגיל מוקדם בגלל פציעות ושובע. בסופו של דבר מדובר בספורטאים (בכל ענפי הספורט) ולא רובוטים. בני אדם לא יכולים לעמוד בעומס הזה.

miko1810

New member
טיראן, לא דיברתי על תחרויות בעלות

אופי שונה. אני מדבר נטו על אופני כביש ורק על זה. וכבר היו דברים מעולם. כלומר, זה לא שאני מתפלל למשהו שעדיין לא קרה. כבר רוש ומרקס הראו לעולם איך מנצחים ג'ירו וטור ואליפות עולם בשנה אחת. וכבר הינו הראה איך לוקחים ג'ירו וטור בעונה אחת. ובניגוד לדעתו של בועז, אני חושב שכן היו מספיק מתחרים שיכלו לנצח בכול מרוץ כזה. הנורמה הייתה אז שמשתתפים בכול המירוצים, אין דבר כזה מתכוננים למירוץ מסויים. משתתפים בכולם. ותמיד היה מצב, שרוכב שהיה טוב במילאן סן רמו, התבלט גם בג'ירו וגם בטור וגם בג'ירו דה לומברדיה (תודה על התיקון, בועז, לזה התכוונתי) אולי לא תמיד מקום ראשון או שני, אבל תמיד מתבלט בעשירייה הראשונה. היום המצב תמוה משהו. רוכב מנצח מירוץ יוקרתי ושבועיים אחר כך אין לו כוח לסיים מירוץ אחר! ומדובר על רוכבים מהשורה הראשונה. אתם יכולים ל"עקוץ" אותי כמה שתרצו, אבל דעתי היא שתקופת "ההתמקצעות" במירוץ מסויים החלה דווקא עם מיגואל אינדוריאן ועבודתו עם דוקטור פרארי. רבים אחריו ראו כי טוב ופרארי הפך לגורו של קהילת האופניים המקצוענית. מעניין מה יקרה עתה עם הרשעתו.

לדעתי מי שגרם לשימוש בחומרים

אסורים זה לא רק ד"ר פרארי, הדבר קרה הרבה לפני שד"ר פרארי היה בעסק. התהליך הוא הרבה יותר מוקדם, כך לדוגמא את תום סימפסון, רוכב שנפטר על הכביש בגלל שימוש בקוקטיילים משונים. ואני די בטוח שהוא לא היה היחידי שהשתמש בחומרים אסורים באותה תקופה. במובן מסוים מה שגרם לדעתי לשימוש בחומרים אסורים, הוא דווקא הימים המטורפים, שרוכבים התחרו בכל תחרות ממרץ ועד אוקטובר. כדי לשרוד עומס כזה, וכנראה שכדי לנצח בעומס כזה (בתדירות גבוהה), פותחו החומרים האסורים. ד"ר פרארי הוא כנראה (ע"פ תוצאות המשפט באיטליה) היה פשוט אדם, שידע לשכלל את שיטות השימוש בחומרים אסורים. הוא לא המציא את הגלגל, הוא רק שיכלל אותו.

natyh

New member
למה להתגעיגע מיקו ???

אלחנדרו וולוורדה החל את העונה באתגר הבלאריים בקטע השני בו ניצח אגב כמה נצחונות היו לו שם , המשיך לוולנסיה מורסיה , ועוד ועוד אולימפידה ועוד בורגוס וולטה אספניה , אליפות עולם ובדוק היכן הוא לא הצטיין ??? ואפרופו אי הופעתו בטור כבר כתבתי מה הסיבה , ואיפה לחפש את האשמים ואגב פרשן מאד מאד מכובד טען באוזני כל מי שרצה לשמוע כי לו אלחנדרו היה שם אזי השישית היתה קשה בהרבה אם בכלל . אלה המלים שלו לא שלי . שורה תחתונה היורש כבר כאן . נתי

miko1810

New member
יש לי כמה שאני עוקב אחריהם, נוסיף

גם אותו לרשימה. האם בכול המרוצים בהם הוא השתתף הוא היה בין עשרת הראשונים? הסתכלתי אמש ברשימת הנצחונות של מרקס (לא מקום שני והלאה, נצחונות) ולקחתי את שנת 1972. Tour de France Points Competition, Tour de France 6 stages, Tour de France Giro d'Italia 4 stages, Giro d'Italia Milan - San Remo Liège - Bastogne - Liège Tour of Lombardy Flèche Wallone Giro dell'Emilia Giro del Piemonte GP de l'Escaut Trofeo Angelo Baracchi, with Roger Swerts Hour Record - 49.431km Super Prestige Pernod Trophy שימו לב שאפילו כשאדי ידע שהוא מנצח, אפילו אז בערה בו התשוקה להוסיף עוד חולצה, והוא לקח גם את החולצה הירוקה! זה לא בא כדרך אגב, צריך להתאמץ קשות להשיג את זה. וניצח גם את המירוץ ה"לא חשוב" שיהיה השבוע (או שהיה שבוע שעבר) שבו רוכבים אחרים עשו "איפוס". והכי חשוב, הנצחון במילאן סן רמו. כלומר, הבחור התחרה בכול המרוצים, ושאף לנצח בכולם!! בועז, אדי מרקס פרש בגיל 33 לאחר קריירה שנמשכה משנת 1966 1978. 12 שנים של מירוצים לכול אורך העונה!! על זה מגיע לו, ולכול שאר הרוכבים אז שאפו!! בנוגע לתופעת הסמים, זה תמיד היה וזה נכון, אבל התופעה לא הייתה בכאלה מימדים! כיום מקובל להניח שאם אתה רוצה להיות בצמרת אתה חייב להשתמש בסמים! אז, זה לא היה כול כך נפוץ. נכון שסימפסון מת מקוקטייל רצחני, ובטוח שהיו עוד שלא נתפסו, אבל להשוות את זה למה שקורה היום?? מיגואל אינדוריאן הגדול התחרה במשך הרבה שנים. תמיד הוא היה בין הראשונים, אבל מעולם הוא לא עבר את המשוכה של להיות "ראשון בין ראשונים". והינה, הופ, המאמן לקח אותו לאיטליה לבדיקות אצל פרארי, ופתאום הבחור הפך להיות לצ'מפיון בלתי מעורער. כשטוני רומינגר (מספר 2 של אינדוריאן) יפתח את הפה (אם אי פעם הוא יעשה זאת) יהיה לא נעים לפלוטון.

מיקו חבל שאתה מערבב שני דברים

שלא קשורים באופן מלא אחד לשני. השינוי בתפיסה של הרוכבים, והמעבר לרכיבה סלקטיבית (גם בסגנון וגם בתקופות הרכיבה) הוא לא קשור באופן ישיר לשימוש מאסיבי בחומרים אסורים. הרוכבים עברו לרכיבה סלקטיבית (כמות ימי התחרות השנתית ירדה), בעיקר מסיבה אחת, כי הם יכלו. ברגע שנכנסו חוזים מקצוענים לעולם האופניים, והרוכבים התחילו לקבל משכורות קבועות, והם הפסיקו להתבסס על כספי הפרסים ממרוצים. שון קלי כל הזמן מספר על התקופה שלו, תקופה בה הוא היה רוכב כל השנה, ומסיים מפורק את העונה. והוא אומר שאם הוא לא היה חייב לעשות את זה, אם המשכורת שלו לא היתה מבוססת על פרסי הניצחונות, הוא היה מתחרה הרבה פחות. וכן גם שון קלי הגדול, אומר שהיום הוא כנראה לא היה מצליח להגיע למספר רב כל כך של ניצחונות. הפלוטון היום יותר חזק מבעבר, ובצורה משמעותית. אחת הטעויות שאתה עושה באופן קבוע, היא שאתה בוחר רוכב, ואתה מחליט שהוא התגלמות הרוע. שהוא הרוכב המסומם של הפלוטון, ולא רק זה הוא הרוכב המסומם היחידי של התקופה שלו. הראייה שאתה מבסס את הטענה שלך שמיגל אינדוראין מסומם, היא פחות או יותר אותה ראייה שקיימת לך כלפי לאנס ארמסטרונג. הוא פשוט היה הרוכב הכי טוב של התקופה שלו, בדיוק כמו שארמסטרונג הוא היום. והבעיה היא שאת הטענה שלך אי אפשר לסתור, הרי רוכב מנצח הוא אשם עד שתוכח חפותו. הרי מאות בדיקות סמים, עשרות פשיטות על בתי מלון ורכבי הקבוצה שלא מצאו כלום, הם לא הוכחה לכך שהרוכב נקי, הם הוכחה לכך שהוא פשוט יודע להסתיר יותר טוב מאחרים. אבל מיקו נכון להיום (כאשר ללא ספק יכול להיות שבעתיד זה ישתנה), מיגל אינדוראין הוא רוכב נקי ולא משנה כמה ינסו ללכך עליו, הוא אגדת רכיבה. ואותו דבר גם לאנס ארמסטרונג. כדאי שתישאר צמוד לעובדות ולא להשערות, העובדות כרגע חד משמעיות הם נקיים. לגבי טוני רומינגר, אני לא יודע מה אתה מצפה שהוא יספר לעולם. אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי (והאתר של ד"ר פרארי מחזק את זכרוני), דווקא טוני רומינגר היה רוכב שהתאמן אצל ד"ר פרארי. לעומת זאת למיגל אינדוראין לא היה קשר לרופא האיטלקי.

אם יש למישהו משהו להסביר (או להסתיר

זה לרומינגר. הוא צריך להסביר איך שיפר תוך כשבועיים את השיא לשעה מ:53.832 ל: 55.291 ק"מ.

miko1810

New member
../images/Emo32.gif היה על זה ויכוח רציני

בין רומינגר לאינדוריאן. זה הגיע גם לטלוויזיה. אינדוריאן התלונן על כך שרומינגר לא גילה שהוא מתאמן על "השעה" או משהו כזה. הזיכרון שלי כבר לא מה שהיה.

miko1810

New member
בועז, לא רוצה להיכנס לסבב ויכוחים

אינסופי בנושא הסמים. עזוב את זה. יש ראיות שמתבססות על דרך השלילה, אבל אתה לעולם לא תקבל את זה, כפי שאני בצד השני של המתרס. אז בוא נסכים שאנחנו לא רואים עין בעין את הנושא. כתבתי הודעה די ארוכה, ובה התייחסתי לנושא הסמים רק בפיסקה האחרונה. לעומת זאת, ראה את רוב ההודעה המוקדשת למרקס, ראה את הנצחונות לאורך כול העונה, ותגיד לי האם לא שווה להתפלל לעוד אחד או שניים כאלה?! רק הערה קטנה אחת יש לי, נקראת גאווה. האם מישהו אז יכול היה לדמיין לעצמו את אדי מרקס לא משתתף בטור דה פלנדריה?? ולא סתם לא משתתף כי הוא חולה או משהו, אלא כי הוא רוצה להתכונן לפריס רובא או כל מרוץ אחר?? אני משוכנע שאדי אפילו לא חשב על האפשרות הזו!! עכשיו קח כדוגמא הפוכה את מיגואל אינדוריאן והוואלטה.

מיקו גם אני התייחסתי לחומרים

אסורים רק בסוף. גם אדימרקס, גם הינו, גם קלי ועוד כוכבים גדולים מהעבר, לא היו מתחרים היום בכל כך הרבה מרוצים, למה? כי היום המשכורת לא מבוססת רק על הפרסים המוענקים למנצחים. היום יש ספונסרים קבועים לקבוצות, והיום יש משכורת קבועה שנכנסת פעם בחודש. בטור של פלנדריה (הרונדה) מרקס כנראה היה משתתף, כי זה מרוץ הבית של בלגיה, וזו הזדמנות אולי לנצח את הפלמים (אם אני לא טועה,מרקס הוא בלגי אבל לא פלמי). אבל הוא בטוח היה מוותר על חלק לא קטן מהמרוצים בהם הוא השתתף. ובטוח שהיום, במידה והוא היה משתתף בכל כך הרבה מרוצים, הוא כנראה היה מנצח הרבה פחות ממה שהוא ניצח בזמנו. מיגל אינדוראין והוואלטה: הסיבה שהוא בחר לא להשתתף באופן קבוע בוואלטה, לא היתה סלקטיביות (כי באותם שנים הוא ניצח פעמיים את הג'ירו), אלא שהיה לו קשה להתמודד ולנצח בספרד. הלחץ הספרדי (תקשורת וקהל) על רוכב ספרדי ברמה של אינדוראין בוואלטה הוא ענק. וכנראה שלאינדוראין הלחץ הזה הפריע. אתה יכול לקבוע שזו חולשה, אבל זו ההחלטה שלו בסופו של דבר, וגליון הניצחונות העצום שלו, כנראה מוכיח שזו היתה החלטה נבונה.

במבי 13

New member
ואיך אתם יודעם שמרקס הגדול לא אכל

סמים לארוחת בוקר/צהריים וערב?

miko1810

New member
אני לא יודע, אבל זה לא הנושא

למרקס היו ימים טובים, וימים רעים! היו לו נצחונות, והיו לו הפסדים! אבל תמיד תמיד הוא שאף לנצח (לכן קראו לו "הקניבל") כיום אתה מסוגל לראות רוכבים שיום אחד מנצחים, וביום לאחריו אין להם כוח לסיים. או רוכבים שלא היה להם יום רע כבר כמה שנים רצופות.

טיראן מ

New member
לפי הלוגיקה שלך, מיקו, המסקנה ...

היא שמרקס היה על סמים בכמויות ובאינטנסיביות מחרידה. בוא נשים על השולחן הכל בלי סיסמאות. אתה הרי טוען שמי שמציג יכולת כמו ארמסטרונג הוא בהכרח על חומרים אסורים. נניח שההנחה הזו נכונה. אם כך, מרקס, שהציג בזמנו יכולת גבוהה לאין שיעור מזו של ארמסטרונג על אחת כמה וכמה. אלא שבזמנו האמצעים לגילוי חומרים אסורים היו "לא משהו" ואדי הגדול יכול היה לנצל את כל יתרונות הכימיה לטובת הישגים פנומנליים. אם אתה מתפלל לרוכב כמו מרקס אתה צריך להתפלל לחיי מר פרארי כשי שיצליח להסתיר מפני הרשויות את ה"פטנטים" שלו ויקים לנו רוכב-על חדש. זה מה שיעשה לך טוב ?

miko1810

New member
ביקשת להתחיל עם ציניות?

אתה רוצה לשים הכול על השולחן? בבקשה. להבהרה, לא טענתי שמי שמציג יכולת כמו של ארמסטרונג הוא בהכרח על סמים. טענתי, ואני עדיין טוען שארמסטרונג על סמים!! יש כאן הבדל קטן בלוגיקה!! איפוה מצאת בלוגיקה שלי שלמרקס לא היו הפסדים? הייתה שנה אחת שהוא אוטוטו הפסיד ללואיס אוחנה. אוחנה הוביל ב 7 דקות, ובאחת הירידות נפל ושבר את הצלעות. אוחנה נפל בכניסה לכפר ומרקס נפל ביציאה ממנו. מרקס התאושש ואוחנה לא. למרקס היו ימים רעים כמו פריס רובא 72 ועוד כאלה. אתה ראית יום רע אצל ארמסטרונג?? למעט הימים שבהם הוא עשה את עצמו כאילו יש לו יום רע?? בוא תאמר לי היכן ארמסטרונג מתאמן? מדוע לפקחים של איגוד האופניים לא ניתן להגיע אליו? (מעניין מה יקרה עכשיו עם החוק החדש?) איך זה שאין לו שום תגובה למסג'יסטית של הקבוצה (שטענה שמשימתה הייתה לאסוף את המזרקים)? איך זה שכול "התביעה" לכאורה שלו התמוססה באוויר? לארמסטרונג אין ולא תהיה היכולת הפיזית של מרקס או של הינו. יש לו את האמביציה, את תאוות הנצחון ואת הכריזמה ושכחתי, יש לו את דוקטור פרארי. שים לב כמה רוכבי עילית פורשים מהספורט הזה לאחר שהודו בנטילת סמים. ברצינות, אתה מודע לעובדה שרוכב (גם ישראלי) הרוצה להיכנס לעילית האופניים יהיה חייב לשלם על כך בנטילת סמים? שים לב מה קרה באליפות העולם האחרונה. שים לב היכן היו הרוכבים שלנו לעומת השאר. שים לב לתגובות שהיו כאן. מזעזע אותי לחשוב לאיזה מסקנה יגיע דור דבירי או האחרים. האם אתה חושב שזה בסדר שאנחנו מגדלים כזה דור של צעירים?

asaf me

New member
מיקו האם אתה טוען שללאנס אין ימים

רעים? איך אתה מסביר את הטור של 2003. במירוץ נגד השעון הראשון בטור לאנס סבל מהחום התייבש ואיבד זמן יקר. לפני הזכייה השישית השנה, אף אחד לא נתן ללאנס סיכוי, טענו שהוא חלש ולקחו כדוגמא את הניצחון הדחוק שלו שנה קודם. אבל לאנס הוא סוס עבודה, אם תקרא את הספר שלו יתברר לך שלבחור יש פה גדול ואגו לא פחות גדול, אבל הגדולה שלו היא שעכשיו הוא מדבר דרך האופניים. אם פעם הוא נתן לפנטאני לנצח קטע כי הוא היה ג'נטלמן, בטור האחרון לאנס אמר שאין מתנות ולקח לקלודן ניצחון שכבר היה לו בכיס. לאנס הגיע לטור האחרון כדי להוכיח לכל מי שקטל אותו מוקדם מדי שהוא עדיין פה והוא עדיין הגדול מכולם והוכיח זאת בצורה מדהימה ומרשימה. כן סמים לא סמים אין לי מושג, אבל כל עוד הוא לא נתפס, אזי הוא חף מפשע.

carlos9999

New member
2003

ב 2003 היה את וינו ומאיו (ובלוקי) שכל הזמן תקפו ולאנס היה צריך לרדוף אחריהם כל הזמן השנה אף אחד לא תקף רק ניסו לשבת על הגלגל שלו ולחקות לספרינט

miko1810

New member
זה נקרא יום רע??

כשלאדי מרקס היה יום רע, הוא איבד למעלה משבע דקות!! ואיבד את הצהובה. לזה אני קורא יום רע!! לאנס הפסיד לאולריך משהו דקה וחצי בסך בכול, ועדיין שמר על הצהובה. מעניין מדוע עד עכשיו אף אחד, כולל טיראן שאליו הופנתה התגובה שלי, לא מגיב להאשמות של המסג'יסטית של הקבוצה? מדוע אף אחד לא יודע היכן לאנס התאמן (הרי אורל?) ומדוע הפקחים לא יכלו להגיע אליו. (זה הולך להשתנות בשנה הבאה). ומדוע התביעה כביכול של עורכי הדין של לאנס מתמסמסת לאיטה. אני מציג את דעתי האישית בלבד!

למעלה