../images/Emo45.gif יש דברים בגו
או במילים אחרות, תגידו פלאמבה, ואני אגיע. לגבי הינו, אני התרשמתי שהסיפור לא נגמר בקנאה. לפי דעתי, הוא גם בכנות מאד מפרגן לארמסטרונג. אבל באופן כללי יש איזה הבדל בגישה לספורט, ובגישת הספורטאים ביבשות השונות. לדעתי, הספורטאים האמריקאים נוטים מאד לפרגן ליריביהם. אם תשאלו אותי, הבן אדם שהכי פירגן לאולריך בטור האחרון (ודווקא בשעות השפל) היה ארמסטרונג. לא בטוח בכלל שהוא ילכלך על מי שישבור את שיאו. זאת בעיני גם אחת התכונות של ספורטאי גדול. לך תשווה את גישתו של ארמסטרונג לגישתם של מאיו או של סימוני. הם כתינוקות בכיינים לידו. לעומת זאת, התרשמתי שכונגו קצת שונה בעניין הזה. אולי זה זיכרון סלקטיבי, אבל ממה שזכור לי בהתבטאויותיו בתקשורת הוא לא מלכלך על יריביו (גם אם העסק מלוכלך), נהפוכו, הוא מפרגן. כן, הוא לא מפחד לפרגן. מעבר לזה, לדעתי, עם כל המדעיות והרובוטיות שמיחסים לארמסטרונג, יש שם משהו מעבר. הטור של 2003 הראה זאת יותר מכל. ולא בגלל שיריביו היו חזקים יותר או שתקפו אותו יותר, אלא משום שהוא היה חלש. אז אולי לא מדובר על פיגור של 7 דק', אבל יחסית הוא היה חלש. לפי דעתי, חולשתו ב-2003 הושפעה רבות ממצבו המשפחתי. אם אכן כך, אז אולי אין לו לב מאבן, ועם הלב הזה הוא ניצח גם את הטור ההוא, וזה מה שהפך את הטור ההוא למרגש יותר. כן, לפי דעתי כשהוא ירד בהיסטוריה, תסופח אליו, יחד עם כל המדעיות וכו' וכו', עוד מנה יפה של רומנטיות כשם שסופחה לקודמיו. צריך יותר פרספקטיבה של זמן כדי לראות את זה. אז ההודעה לא יצאה הכי קשורה, אבל זה מה היה לי להגיד. וכן, מוסר כפול ולא מעט מאירופה (בכללי), הם שני דברים שנוטים להיות נרדפים. ~פלאמבה~