../images/Emo207.gif and i said hey, what's going on
http://www.youtube.com/watch?v=gZSHm4x4TGk&feature=quicklist אני כ"כ אוהבת את ההתאבדות הקולית שלו על השיר, עד הסוף בלי מעצורים, אובר דה טופ.. אני רק מחכה שהוא יתחיל להשתחרר ככה בהופעות!!! כל פעם שאני עושה את ההופעה הזאת זה עושה לי כ"כ טוב.. ואני אוהבת איך שהוא מפעיל את הקהל, כ"כ חמוד..
Come Home הפייייייייבוריט שלי !!! Kiss from a rose, How come you don't call me anymore,What's gping on, Crazy הם פשוט בלתי נשכחים ואני שומעת אותם בריפיט בפלאפון!!
אגב לשיר ביוטיוב יש 708,090 (לעומתו דווקא הקליפ עם 300 אלף) צפיות שזה מדהים, רק חבל שזה לא משליך על המצעדים וההשמעות ברדיו. שלא נדבר על זה שהוא 'העלים' את הסינגל כלא היה ולא נראה לי שהוא חושב להופיע איתו בזמן הקרוב
היו לכריס??וסירטונים וגם לאליסון...אני לא מבינה למה רק עכשיו אדם מוציא וידאו נוסף??נראה לי שחברת התקליטים שלו על הפנים,תראו כמה זמן הדיסק מוצג ורק עכשיו הם נזכרו?היו לו מעט מאוד הופעות(ולמרות כל זה הוא מכר הרבה יותר מכריס)אבל תתארו לכם איך זה היה נראה הם הוא היה מופיע יותר,היו מראים קליפים נוספים(כמו לכריס)בסך ראינו עד היום 3 שירים בלבד,,,זה ממש מוזר
של החברת תקליטים ומי שמנהל אותו והקבלת החלטות שלהם. הם לא יודעים "לנצל" את המותג הזה שקוראים לו אדם למברט עד הסוף . זה הזמן לתקתק ביחסי ציבור והקידום ולהופיע כמה שיותר! ויאללה אז שיוציא את WWFM כסינגל ושיצלמו לזה כבר קליפ.