מתפנקים ב
אנשים

gwini1

New member
פראיירים לא מתים...

וכנראה שגם לא צרכני מוזיקה גרועה...

magenta73

New member
כי רוב העולם

בוחר את קריס אלן במקום את אדם למברט. (טוב, רוב אמריקה... טוב, רוב ארקנסו) כי רוב העולם שמע יותר על בריטני ספירז מאשר על פיית' נו מור. מוסיקה טובה לאו דווקא נמדדת לפי המכירות שלה, אלא לפי אריכות החיים שלה. רוק מעולם לא היה מיינסטרים. רק בזמן האחרון. ואז הוא נקרא בפי "ניקלבק רוק" (שזה שם כינוי לפופ עם גיטרות וקצת תופים). ואדם, גם כשהוא עושה מוזיקת דאנס, תמיד הולך על רוק, ובעיקר גלאם, והוא לא יהיה מיינסטרים. לא בימינו אנו. ואין לי בכלל בעיה עם זה. זה לא אומר שהוא לא יהיה כוכב על.

t r e c o o l

New member
נכון, אדם הוא לא מינסטרים, למרות שהוא היה

מאוד רוצה להיות, והוא מאוד מנסה, עובדה שהאלבום שלו הוא גם דאנס, והוא עצמו אמר שכן חשוב לו המכירות, אבל אדם הוא עוף מוזר והוא פשוט לא יכול להיות מינסטרים, להרבה אנשים קשה להתמודד איתו.

magenta73

New member
אני ממש לא חושבת שהוא רוצה להיות מיינסטרים

הוא פשוט אוהב דאנס. (אלקטרוניק וייב טו איט, כפי שהוא אומר.) והוא תמיד אמר שהוא רוצה לשלב את כל מה שהוא אוהב ביחד, וליצור משהו חדש. (אוהב=רוק, גלאם, אלקטרוני, דאנס) ליצור משהו חדש זה בוודאות לא מיינסטרים. זה לא משנה את העובדה שאכן להרבה מאוד אנשים קשה להתמודד איתו. שיחנקו.

t r e c o o l

New member
../images/Emo45.gifשיחנקו

אבל הוא מאוד רוצה להיות מינסטרים, נניח שלא מבחינת המוזיקה, אבל מבחינת הפרסום.

magenta73

New member
גם זה אני לא בטוחה.

הוא כבר אמר שהוא לא חשב שהוא יגיע כ"כ רחוק באיידול. הוא רק רצה לעשות אלבום. שמישהו ישים לב אליו ויתן לו לעשות אלבום. זה שהוא הפך להיסטריה, זה כבר סיפור אחר שלא נראה לי שהוא לגמרי מבין. ובגלל זה אני אוהבת אותו אפילו יותר.

mayarel

New member
הלחץ הזה למכור לפי ימים.. לפי שבועות

כל כך לא פייר.. מה קרה מת העולם?? אי אפשר למדוד אלבום לפחות לפחות לפי רבעוני שנה... וגם זה לעיתים תכופות מידי..

magenta73

New member
ככה זה, עולם קפיטליסטי חזירי. נעים מאוד.

(במיוחד לפני קריסטמס).

R o c k s e n

New member
עם כל הכבוד לזה

שהיא אישה בת 50 שיודעת לשיר ולא מזייפת וכו' לא מצדיק את מה שהיא עכשיו, את גודל ההצלחה.. מה אנשים מוצאים בקול שלה זה אני לעולם לא אבין

גלי חום../images/Emo178.gifאיזה ממי הורס ,איך הוא מדבר

איזה בטחון מול המצלמות מתה עליו...אוי וכריס כמה הוא חמוד אבל עד שהוא מוציא משפט מהפה החמוד שלי ,אני נרדמת על המיקלדת

mokasosex

New member
אוייייי ההתחלה עם קווין.

קריסי נהיה ממש חתיך, אבל האוצר מילים שלו כזה מצומצם XD עדיין הוא חתיך ואוהב את אדם זה מעל ומעבר
לא רואים בכלל שהשורות שהוא הכי מזדהה איתן זה i'm a freak but thanks for loving mw cuz u doin it prefectly .. מה פתאום !?

מירבי ת

New member
Happy Christmakkah ועוד

איזו תמונה - ממש קירוב לבבות.... ואני עדיין חושבת שחוץ מלתקן שגיאות כתיב , הוא יכל להגיד חנוכה שמח (אם הוא יאחל חג מולד שמח , זה ממש לא יהיה בסדר....מילא חג ההודיה - זה לא חג דתי...הוא חג לאומי כזה) בקיצור: אדם! תתחבר למגן-דוד שבך קצת יותר בבקשה! והמעריצות של ביבר כתבו להצביע לו ותראו למה! we can not lett that gay fagot win! lol VOTE FOR JB plz בכל מקרה - אדם מנצח שם בגדול , אבל מי שרוצה בכל זאת לוודא שזה ימשיך... http://www.z100.com/pages/top100/2009awards.html אגב - התוצאות לנבחרי השנה - כבר יש?

nini18

New member
fagot אחותם הצולעת איפה הם רשמו את זה

אני אכנס בהם???? חולירותתתתת אפילו בשביל ילדות

למעלה