ממזמןןן
N nikoosha New member 25/5/08 #17 סנטוש../images/Emo99.gifחתיך!!!!!!! גם לי יש תמונות שלו! [והרבה...] מהפעם האחרונה שלי בחווה! שלחתי לאוהד במייל..... ובנתיים קבלי אחת מדהימה שלו!
סנטוש../images/Emo99.gifחתיך!!!!!!! גם לי יש תמונות שלו! [והרבה...] מהפעם האחרונה שלי בחווה! שלחתי לאוהד במייל..... ובנתיים קבלי אחת מדהימה שלו!
S snoeyka101 New member 26/5/08 #23 ברוכות השבותת:], אני רוני, מחוות אמיר שבירושלים.. רוכבת קפיצות ויש לי את סנואאאאא ואת פייבורי=]
פ פיצפיצון New member 26/5/08 #25 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני פיצי בת 17, רוכבת בחוות אמיר בירושלים. ויש לי את לאטה (דאמ אני ממש רוצה יום אחד להעלות פה תמונה של סוס)>
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני פיצי בת 17, רוכבת בחוות אמיר בירושלים. ויש לי את לאטה (דאמ אני ממש רוצה יום אחד להעלות פה תמונה של סוס)>
S shirli0811 New member 27/5/08 #27 היי ../images/Emo9.gif שירלי, בת 16 וחצי [הזדקנתי ] , רוכבת אינגליש-קפיצות ב"חוות המעיין" תהני לך פה בשובך:]
היי ../images/Emo9.gif שירלי, בת 16 וחצי [הזדקנתי ] , רוכבת אינגליש-קפיצות ב"חוות המעיין" תהני לך פה בשובך:]
N nooka New member 28/5/08 #29 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif נועה, תיכף בת 14, רוכבת כמעט 4 שנים, התחלתי בג'וקי קלאב ואחרי שנה וחצי\ שנתיים עברתי לחווה הירוקה (בכפר הירוק), ועכשיו אני רוכבת שם ומבלה שם את רוב חיי
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif נועה, תיכף בת 14, רוכבת כמעט 4 שנים, התחלתי בג'וקי קלאב ואחרי שנה וחצי\ שנתיים עברתי לחווה הירוקה (בכפר הירוק), ועכשיו אני רוכבת שם ומבלה שם את רוב חיי
T Titsian New member 28/5/08 #30 גם לי הייתה סנטה פעם... סנטה לוצ'יה - איזו סוסה מלכה! היום אני עם טיצי.
L Lolaxit New member 28/5/08 #35 הי מאיה [: ראיתי אותך בתחרות של התרוג בכפר הירוק וגם ראיתי אותך בקפיטריה אחר כך XD
ט טללולוXD New member 28/5/08 #33 ברוכה השבה=] ונראלי שאני זוכרת אותך אניוואי, אני טלל, 13 וחצי, רוכבת אינגליש בחוות אמיר בירושלים אגב, סוס חתיך
ברוכה השבה=] ונראלי שאני זוכרת אותך אניוואי, אני טלל, 13 וחצי, רוכבת אינגליש בחוות אמיר בירושלים אגב, סוס חתיך
ר רוכבת צעירה המקורית New member 28/5/08 #34 שלום שלך אני שחר עוד חודשיים בת 14 רוכבת בצח, יש לי את אוריאנדר ופרננדו מתחרה דרסג' השתלבות נעימה