חחח תודה ענברי ולא זה לא בארץ זה בהולנד שבדקנו אותו
ר רוכבת צעירה המקורית New member 1/6/08 #43 חחח תודה ענברי../images/Emo9.gif ולא זה לא בארץ זה בהולנד שבדקנו אותו
S segev 007 New member 29/5/08 #38 ברוכה השבה.... היי אני שגב בן 15 וחצי רוכב אינגליש במחרב הפתוח כ''ש ומתחרה קפיצות על בויו התשלבות מהירה! XD
ברוכה השבה.... היי אני שגב בן 15 וחצי רוכב אינגליש במחרב הפתוח כ''ש ומתחרה קפיצות על בויו התשלבות מהירה! XD
N netapet2 New member 31/5/08 #41 ברוכה השבה ../images/Emo13.gif אולי את יודעת מי אני אולי לא, הקיצר נטע, 15כבר , רוכבת 4 שנים וקצת חח בחווה הירוקה בכפר הירוק [או בשמה המקורי- חוות יגור] כרגע, לא יודעת עם מה אני חחח סנטא ממש חמוד
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif אולי את יודעת מי אני אולי לא, הקיצר נטע, 15כבר , רוכבת 4 שנים וקצת חח בחווה הירוקה בכפר הירוק [או בשמה המקורי- חוות יגור] כרגע, לא יודעת עם מה אני חחח סנטא ממש חמוד
L Lolaxit New member 31/5/08 #42 היי נטע וכולם ../images/Emo9.gif תודה רבה רבה שוב על קבלת הפנים ואת חלקכם אני זוכרת וגם סלקכם יצא לי לראות בתחרויות ואפילו חלקכם יש לי במסן [: אז מי שרוצה ^^ [email protected] 384430094 בואו בהמוניכם D;
היי נטע וכולם ../images/Emo9.gif תודה רבה רבה שוב על קבלת הפנים ואת חלקכם אני זוכרת וגם סלקכם יצא לי לראות בתחרויות ואפילו חלקכם יש לי במסן [: אז מי שרוצה ^^ [email protected] 384430094 בואו בהמוניכם D;