מת פה,

Amber

New member
אובססיה

נו... אני יודעת שהרסתי, זה חזק ממני, וזה רק כי יש לי את כל הפרקים בבית ואני שואפת לקנות את ה DVD של הסדרה וחשתי צורך להכריז על זה כאן ועכשיו. ואלה היו 9 שניות על הקשר שלי לסדרה הענקית הזאת!

dsol

New member
לא כל כך...

אבל איך שבא לך...... ואי אבל בר את מזה משונה בחיים לא הייתי מנחש שאת שומעת היהודים.. מזה לא נראית אחת כזו

dsol

New member
לא... אומרים לך בפנים !

סתם לא... אבל את לא נראית אחת ששומעת רוק כבד ודברים כאלו יותר מתאים לך נגיד עברי, מירי וכאלה... אבל מראה יכול להטעות... וכמובן שזה תוויות שלא יודעים מי הדביקו( "מי הדביק את התוויות"נמרוד שיקלר
) "מי שלא נראה ככה אז בטח הוא לא ככה"

שישיץ

New member
יהודים זה לא רוק כבד_../images/Emo79.gif

צאו מזה הם רוק פקצי לחלוטין בר את לא פקצה
אני גם שומעת עברי לידר וזה פופ-פקצי!! לא סתם שומעת האמן הכייי אהוב עליי שתביני ואני לא פקצה הייתי בכיתה ז' אבל שם זה נגמר

dsol

New member
לא ממש.....

טוב אולי לא כבד אבל רוק...... פאקצי לא הייתי אומר סתם מעפנים כן הייתי אומר .... ואכן אין על עברי אבל זה שיש לי מליון מעריצות פקאצות לא אומר שהוא פופ פקאצי...

אמ,

אני לא כ"כ בטוחה שלך יש מיליון מעריצות פאקצות.
ואתם טיפה מגזימים עם הקטע הזה. כן, יש פאקצות. אבל לא כ"כ הרבה. ומאוד מעניין אותי את מי אתה שם תחת ההגדרה של "פאקצה"...

dsol

New member
ברור שיש לי !

ואני מדבר על האלו שמגזימות "אוו עברי נגע לי ביד זהו אני מתעלפת" או "לא עברי הוא אלוהים הוא מושלם" וכאלה דברים...

ברררר

New member
הם סתם רוק ../images/Emo3.gif

עברי לא פופ פקצי. זה שהמעריצות שלו הן פקצות כי הן מסתכלות על איך שהוא נראה, זה לא אומר כלום על האומן (בערך...
חוצמזה שהוא מתמסחר). היי הוא גם האומן האהוב עלי! בואי נקים קומונה
....

למעלה