מת פה,

אבל זה לא נכון.

אתם ממש מגזימים. נכון, יש פאקצות, אבל זה לא הרוב. יצא לי להיות בדי הרבה הופעות השנה ואני נמצאת בפורום שלו הרבה, ואיכשהו ההתרשמות שלי מאוד שונה משלכם.

שישיץ

New member
נמנמ_../images/Emo79.gif

עם כל הכבוד אני גם הייתי בהופעות של עברי הסבב הזה (לפחות 4) ואני באמת סובלת מהקהל. אני שונאת איך שכולם קמים וצועקים ב"זכיתי לאהוב" וכשיש "מתחמם" (לדוגמא) הם מנצלים את הזמן לצעוק "עברי תעשה לי..." אני שונאת שלערס הכי ערסי בשכבה שלי ואולי אפילו בביצפר שלי יש את "מרי לנצח" כרינגטון בנייד הגנוב שלו אני שונאת שבגלל שלהיות עם הומואים זה מגניב וללכת למסיבות של גייז זה הכי vip בעולם כולם התחילו לשמוע את אלקטרוני של עברי (גרסאות למרי לנצח ובוא סטייל) ואז באים להופעה שלו כדי להפגין את הידע הרחב שלהם בצעקת המילים הלא נכונות. עברי לא פופ פקצי אני חוזרת בי מצד שני הקהל כן מגדיר את האמן כי אביב גפן לדוגמא, שהיה פעם האמן הכי אמיתי ופציפיסט (עזבו פציפיסט, אמן עם דעות אמיתיות) הפך לפרסומת ביסלי מהלך וכך גם הקהל שלו. I rest my case.

dsol

New member
אני מוחה !

אביב נשאר אביב, מיסחור זה דבר נדרש בתחום הבידור תרצי בזה או לא כל אומן בשלב מסויים יגיע למיסחור כלשהו. הקטע עם הסיבלי אני לא רואה בו שום דבר פסול (אגב זה לא אביב מדבר בפיסרומת זה מיקי גבע מחקה אותו...) אז אביב נתן אישור להשתמש בדמות שלו בפירסומת , אז ?! יש כאלו שעשו דברים יותר גרועים מזה (רעי ערך סאבלימינאל) וכן הקהל לא מגדיר את האמן ולא האמן את הקהל אנשים שונים מתחברים לדברים שונים בכל מיני צורות וגוונים כולל גווני מוזיקה בכל דרכיה אז יתכן מאוד שתמצאי סוג של אנשים שהכי לא ציפית למצוא במקום שהכי לא מתאים להם לפי דעתך כי כאן זו דעתך... ובגלל כל הסוגים והגוונים אין הגדרה עם סוג מסויים של קהל אז את לא יכולה להגדיר את האמן לפי הקהל... , ואם האמן הוא כן מוגדר ע"י הקהל אז הוא לא אמן אלא פופיסט מסחרי נטו ,עושה הכל רק בשביל הכסף בלי לתת משהו מעצמו (ראי ערך משינה - ההתאחדות) *בלעע כן אני יודע שבטח לא תביני כלום, בשעות כלו אני מבטא בצורה הכי לא ברורה שיש...*

אוקיי,

מה רע עם זה? הוא אומן פופ, הוא מיינסטרים, הייתה לו הצלחה אדירה השנה, אז כתוצאה מכך הוא הגיע למגוון יותר גדול של אנשים, שביניהם גם ערסים וילדות בנות 12. אני באמת לא מבינה מה כ"כ נורא בזה, בתחשב בכך שזה לא באמת הקהל שלו. נכון, בכל הופעה חינמית שלו תמצאי גם ערסים וילדות שצועקות דברים מטרידים, אבל זה לא מייחד את עברי לידר. ערסים וילדות קטנות נמצאים בכל מקום, זה חלק בלתי נפרד מההצלחה. שיבואו, שיהנו, שיקשיבו למשהו טיפה יותר טוב משרית חדד ורוני סופרסטאר. אבל שוב, אני לא חושבת שזה הקהל האמיתי שלו, הקהל שקונה את הדיסקים, בא להופעות ובאמת מקשיב למוזיקה. אני רוצה להאמין שזה קהל טיפה יותר איכותי מזה, קהל שנמצא שם בגלל שעברי הוא אמן מוכשר ופרפורמר מעולה ולא בגלל הסיבות שאת הזכרת. ואם הקהל מעצב את האמן[שאני לא מסכימה עם זה], אז זה הקהל שמעצב אותו, ולא הערס שמגיע לניצנים כי זה חינם וזה מגניב[
]. למרות שכן, נתקלתי בדברים ממש-ממש מפחידים בהופעות של עברי. כאלה שגורמים לכם לרצות לשבת בפינת החדר ולבכות במשך כמה ימים ברציפות. וגם הסיוטים לא מאחרים לבוא[
]. אבל זה מיעוט, ולהגדיר את הקהל של עברי בתור "ערסים ופאקצות" זאת סתם הכללה. כולי מבולבלת ולא מובנת, בהצלחה בהבנת ההודעה הזאת.
"עם כל הכבוד אני גם הייתי בהופעות של עברי הסבב הזה (לפחות 4)" גאד, אני מרגישה אובססיבית.

Amber

New member
|מתערבת|

אולי בשבילך, שהכירה את עברי לפני הדיסק האחרון ששינה והרחיב מאוד את הקהל שלו, עברי הוא אותו עברי שעושה מוזיקה, "אישית" נקרא לזה, ולא המונית... אבל כשאני מגיעה להופעה ובייחוד אלה החינמיות עם המון אדי אלכוהול מסביב אני לא יכולה שלא להיגעל והאמת... קרה לי שיצאתי באמצע מהופעה שלו כי פשוט סבלתי מהאנשים שהיו סביבי... להגדיר את הקהל כ"ערסים ופקאצות"? בטח שאי אפשר, כי זו אחרי הכל הכללה גסה ובכלל, הכללה. אבל כן, הערסים והפקאצות הם אלה שאני שומעת ולא את אלה שבאו לצפות בהופעה מבלי לטפס על עברי אחריה. דעתי האישית; אני מאמינה שאת עברי הקהל לא מעצב כי ההתווספות של כל כך הרבה קהל שמגיע להופעות שלו הייתה כל כך מהירה כשיצא "זה לא אותו דבר" שלא היה ניתן שלא לשים לב ואני בטוחה שגם הוא והאנשים שלו בהליקון הבינו שחייבים להמשיך באותו קו שהם היו בו עד עכשיו כי אם הוא ישתנה בשביל הקהל הוא לא שונה מאף אומן אחר...

כתבתי הודעה ממש ארוכה,

ואז הבנתי שאני יכולה לסכם את זה במשפט אחד - הם לא מפריעים לי, הפאקצות והערסים לא הורסים לי את ההופעות. אני אוהבת הופעות גדולות ואנרגטיות. מאוד. ואני פשוט מתעלמת מרוב מה שקורה סביבי. אז כן, אני חייבת להודות שיצאתי מהופעות הקיץ האחרונה בהרגשה שאין סיכוי שאני מגיעה להופעות כאלה יותר. כי באמת שזה היה יותר מידי, יותר מידי ערסים, יותר מידי פאקצות, יותר מידי איכסה. אבל בד"כ אני מאוד נהנת בהופעות כאלה, ולפעמים גם יותר מאשר בהופעות ישיבה עם קהל יותר "איכותי". אז אין לי מה להגיד לכם, כי זה לא מפריע לי - לא שהם באים להופעות ולא שהם מקשיבים למוזיקה שלו, להפך. אמ, אני חושבת שהקהל לא מעצב את עברי, לאו דווקא בגלל שעברי ואנשיו חושבים שזאת הדרך להבדיל אותו מאומנים אחרים. אני רוצה להאמין שעברי פשוט נאמן לעצמו ולאמנות שלו ולא יוצר מוזיקה ותדמית כדי לספק את הקהל ואת מחלקת הכספים של הליקון. אבל אני רק רוצה להאמין, אז לא אני לא יודעת...

ברררר

New member
חמודה בואי נסכם את זה ככה

כמה פעמים נכנסו לפה בנות שאמרו "וואי ג'וני הנגן של עברי פה? יאאי איך אני חולה עליהם".........? טונות! הקהל עושה את ההופעה, ואת האומן, כי יש קטע של כסף ויש קטע של כבוד. או שאתה מכבד את עצמך ולא מופיע בכל חור אפשרי, או שאתה מתמסחר אבל מקבל מלא כסף. עברי בחר בכסף, והשיקולים שלו לא מתאימים לי. ולא יכ אני לא רוצה שהוא ירוויח, כי זה פשוט מקלקל לי. נ.ב. ראיתם את אמיר קרלין בנולד לרקוד? הוא ממשגב. והוא עשה על FIGHT של עברי
. כפרע על הגיי הזה (אמיר).

ראיתי, ראיתי. הוא היה כה חמוד. ../images/Emo3.gif

כן, לעברי יש את השיקולים שלו. אבל כל עוד הם לא משפיעים על המוזיקה וגם לא על ההופעות[כי אם לא מתאים לך שהוא מופיע בכל חור, תלכי רק להופעות בתשלום - הרבה פחות פאקצות ובלי ערסים], אין סיבה שזה יקלקל לך משהו. אותה מוזיקה, אותו עברי, אותן הופעות מעולות. אתם סתם מתבכיינים[
], מי לעזאזל מכריח אותכם ללכת להופעות חינמיות?

ובקשר לג'ון,

3 פעמים שאני ראיתי.
וד"א, זה לא הכל באשמת עברי, חלקן גם הגיעו דרך מירי. אז איך שאני רואה את זה, הדרך היחידה למנוע את זה, זה לכלוא את ג'ון בצינוק חשוך, אפל ומבודד ולקחת ממנו את כל הגיטרות.

ברררר

New member
מירי? ../images/Emo6.gif

יש לי טעם די מקצה לקצה. נגיד, היהודים ועברי וקולדפליי וסינרגיה ודנה ברגר... כל דבר קצת שונה אין מה לעשות.

ברררר

New member
ואני אגלה לכם משו

שנה שעברה היה לנו טקס "אוסקר" לסוף שנה והכתירו אותי לפקצה של השכבה
. אבל זה כי אפאחד לא מכיר אותי וסתם מדביקים עלי תויות. יש בי משו, אבל גם יש בי הרבה לא.

למעלה