אוקיי,
מה רע עם זה? הוא אומן פופ, הוא מיינסטרים, הייתה לו הצלחה אדירה השנה, אז כתוצאה מכך הוא הגיע למגוון יותר גדול של אנשים, שביניהם גם ערסים וילדות בנות 12. אני באמת לא מבינה מה כ"כ נורא בזה, בתחשב בכך שזה לא באמת הקהל שלו. נכון, בכל הופעה חינמית שלו תמצאי גם ערסים וילדות שצועקות דברים מטרידים, אבל זה לא מייחד את עברי לידר. ערסים וילדות קטנות נמצאים בכל מקום, זה חלק בלתי נפרד מההצלחה. שיבואו, שיהנו, שיקשיבו למשהו טיפה יותר טוב משרית חדד ורוני סופרסטאר. אבל שוב, אני לא חושבת שזה הקהל האמיתי שלו, הקהל שקונה את הדיסקים, בא להופעות ובאמת מקשיב למוזיקה. אני רוצה להאמין שזה קהל טיפה יותר איכותי מזה, קהל שנמצא שם בגלל שעברי הוא אמן מוכשר ופרפורמר מעולה ולא בגלל הסיבות שאת הזכרת. ואם הקהל מעצב את האמן[שאני לא מסכימה עם זה], אז זה הקהל שמעצב אותו, ולא הערס שמגיע לניצנים כי זה חינם וזה מגניב[
]. למרות שכן, נתקלתי בדברים ממש-ממש מפחידים בהופעות של עברי. כאלה שגורמים לכם לרצות לשבת בפינת החדר ולבכות במשך כמה ימים ברציפות. וגם הסיוטים לא מאחרים לבוא[
]. אבל זה מיעוט, ולהגדיר את הקהל של עברי בתור "ערסים ופאקצות" זאת סתם הכללה. כולי מבולבלת ולא מובנת, בהצלחה בהבנת ההודעה הזאת.
"עם כל הכבוד אני גם הייתי בהופעות של עברי הסבב הזה (לפחות 4)" גאד, אני מרגישה אובססיבית.