נאצה

• פותח הנושא sonc
  • פורסם בתאריך

sonc

New member
נאצה

למה צריך כתובות נאצה נגד ארמסטרונג על הכביש? לא הגזמנו? כמה דברים- 1. כל הכבוד לאולריך על ההעזה באירובר. ובכלל. למרות- שכדי לנצח צריך לקחת מהשדה (למשל אזבדו) יותר מדקה. 2. הבנתם למה באסו שמרני? 3. מה יהיה עכשיו בטי- מוביל? יותר בלאגן. רק גדלות נפש אמיתית ופריצה משולבת של קלודן ואולריך מחר עם נכונות של שניהם לעזור למי שחזק יותר יתנו להם סיכוי לפודיום ורוד בפאריס. זוכרים את אינדוראין ואולאנו באליפות העולם בקולומביה? אינדראין ידע לותר ולחפות על אולאנו אחרי שאולאנו עב ד בשבילו מרוץ שלם, ושמח במקום השני כשאולאנו ניצח כאילו הנצחון שלו. אני אוהב אותו. 4. מתגעגע לפנטני ולביג מיג.

miko1810

New member
אני ראיתי הפוך

rip thier balls Lance!! זה מה שאני ראיתי. ניסיתי לקלוט, אבל היה די קשה. זו פשוט הייתה בולטת!

sonc

New member
epo

EPO= אריטרופואטין- מייצר כדוריות אדומות. הורמון חלבוני (כמו אינסולין) ולא סטרואידי המיוצר בכליה ומעורר את מח העצם לייצר כדוריות אדומות. משתמשים ברפואה (גם בספורט) בהורמון רקומביננטי (כלומר שיוצר במעבדה) בהזרקה תת עורית (ולא לוריד. לוריד נותנים ברזל כטיפול מסייע ל- EPO). למרבה הצער כמה שזכור לי החלבון המלאכותי זהה לחלוטין לטבעי ולכן קשה או אי אפשר לזהותו בבדיקות והוכחת השימוש היא או על ידי עדות ראיה או על ידי עליה בלתי מוסברת בספירת הדם. מולי אפשטיין קורא? צדקתי?

miko1810

New member
תרגום

אחד אומר בקיצור שארמסטרונג לוקח סמים. השני אומר לארמסטרונג לקרוע למתחרים את הביצים!

yaelh8

New member
תודה רבה

מעניין שהעלו את עניין הבצים... ומה הקטע להגיד שהוא מסומם כל הזמן אם הוא עובר את כל הבדיקות?

miko1810

New member
את מכירה את פלו ג'ו?

או בשם המלא פלורנס גריפית ג'ויינר? תסתכלי פעם על תמונות שלה לפני ואחרי. עד היום (אפילו אחרי מותה בטרם עת) אף אחד לא יודע אם היא השתמשה בסמים או לא, אבל הגוף אומר את שלו. בדיוק כפי שהגוף של ארמסטרונג אומר את שלו! הוא מתרץ את זה במחלת הסרטן ובכך שהוא "כיוון" את גופו להיות רוכב אופניים. נו שיהיה!! לא מצאו אצל פלו ג'ו ולא מצאו אצל לאנס! כרגע הוא מוביל בטור, ולמרות הבדיקות לא מצאו אצלו אף פעם סמים! אבל, ההמון הוא המון! ואותו אי אפשר לבלבל עם תוצאות בדיקות! הוא פשוט יודע! למה? כי הוא רואה את הלפני ואחרי!

yossi113

New member
נו יאללה הבנו, אפשר להעביר נושא?

חוצמיזה - לא חייבים לסיים כל משפט בסימן קריאה. ולגבי ההמון - מיליארד זבובים אינם טועים...

miko1810

New member
מה בדיוק הבעייה שלך?

נשבר לי הת*ת והז*ן מכל לוחך פנכה שמגיע עם הערות!! לא מוצא חן בעינייך, אל תגיב! ואת "ההבנו" תשאיר לחברים שלך!! ואל תומר לי מתי לשים סימן קריאה ומתי לא! עברית תלמד מישהו אחר!

תן לי להסביר לך את הגישה שלי

לי, ולשאר חברי הפורום הקבועים, ממש לא איכפת מה אתה חושב. אבל מה שכן משנה, זה מה אתה אומר. הגברת ששאלה מקודם על לאנס, קיבלה תשובה מאוד לא אובייקטיבית ממך, שנובעת מהדיעה שלך. אז בבקשה, פעם הבאה שיש שאלה על הנושאים האלה, או שתגיב באובייקטיביות, מצידי "לדעתי, הוא משתמש בסמים כי.. ככה וככה". אבל אמירות שטויות כמו מיליוני צופים איתם טועים, לא מקובלות לדעתי, ורק גוררות את כל התגובות של כולם כלפיך, ובצדק. ראיתי לפני כמה ימים את התוכנית של חיים הכט, בין כרכור לסינגפור, הוא אמר שם דבר מאוד חכם, לסינגפור יש ראש ממשלה אחד, לישראל יש 6 מיליון. כל אחד חושב שהוא מבין יותר טוב מכולם. אז צר לי לבשר לך, אתה לא מבין יותר טוב, בטח שלא מהרוכבים עצמם ומנהלי הקבוצות. אין לך מושג מה באמת קורה רק על פי צילומי טלויזיה ועיתונים.

הפורום קיים כדי להגיב, כך שאם לא

מוצא חן בעיני מישהו זכותו להגיב לאחרים יש הערות בדיוק כמו שלך יש הערות

miko1810

New member
אני לא איבדתי

מסת שריר עליונה שהוחלפה במסת שריר תחתונה! אף אחד לא העביר לי שרירים מהחזה והזרועות לרגליים. ואני כן משתמש ב"סמים" שותה הרבה קפה, למשל, כותב הרבה בפורום וכך מעלה לעצמי את האדרנלין! כל מיני כאלה! חוץ מזה, אני לא כזה חשוב, אז לא חיפשו אצלי אף פעם! וואללה חבל!

miko1810

New member
אם אני מצליח לקרוא את ההודעה

ה"חכמה" שלך כנראה שעדיין יש לי מספיק מסה בישבן!! כי ההודעה שלך, כמוך, שווה לת*ת!!

למעלה