נאצה

• פותח הנושא sonc
  • פורסם בתאריך

yossi113

New member
מיקו, אתה בטוח שלקחת את הכדורים

הנכונים? מה העצבים? כולה תחרות. תתרווח על הכורסא, ותהנה כמונו - לא צריך לקחת ללב. זה שאתה צועק "וירטואלית" לא הופך אותך לצודק. Relax, baby

miko1810

New member
יש לך טעות גדולה אם

אתה חושב שאני מתעצבן! אני פשוט נהנה הנאה מרובה מכל מה שמתרחש כאן! מכל ההערצה העוורת, ובכלל מהכל! זו ממש הצגה יפה. וכן, אני לוקח את הכדורים הנכונים! לא בטוח באשר לך! אתה תתרווח בכורסא אחרי הכדור המרגיע בכדי שאנשים כמוני לא יאיצו לך את הלב! לא חבל עליך?! ולעניין, כולה תחרות?? כאן זה החיים שלי! עבורך אופניים הם אולי מן שיוט ביום שבת קודש במשולש. עבורי זו דרך חיים. סליחה, עבורי זה החיים. זה סם החיים. זה מה שעושה לי את החיים. אז אתה חושב שזו תחרות? שיבושם לך.

yossi113

New member
אני רק מקווה שלא גנבת את

הכדורים של ארמסטרונג

miko1810

New member
אני לא גנב

אתה לעומת זאת כנראה שלא היית מהסס. על ראש הגנב בוער הכובע! עם מחשבות כמו שלך, כשאתה רואה מישהו קורע אותך, אתה אומר לעצמך בודאי "יו, בפעם הבאה אני מכפיל את הכמות!" עבור אנשים כמוך ספורט האופניים הוא ספורט רע!

yaelh8

New member
לא הבנתי

את עניין הלפני ואחרי אם לא מצאו סמים אז אין סמים! (סימן קריאה) הבדיקות היום מספיק אמינות לא? איך בדיוק הסרטן קשור לזה?! ואני לא מכירה את פלורנס גריפית ג'ונייר

יעל עזבי אותך מהשטויות שלו...

הוא מקשיב קצת יותר מדי לערוצים צרפתיים. תני לו לחיות בעולם היפה שלו, עולם בו כולם מסכנים, שומרי חוק וישרים. ורק ארמסטרונג הבריון האמריקאי של נייקי, מרמה את כולם והניצחונות שלו שיקריים. תני לו להתייחס רק לשמועות שאף פעם לא הוכחו על שימוש של ארמסטרונג בחומרים אסורים. אבל מצד שני לעודד ולהתלהב מרוכבים שנתפסו והוענשו בגלל שימוש בחומרים אסורים (ובמקרה של אולריך סמי הזייה). איזה עולם יפה ונחמד יש לך מיקו, אני יכול להצטרף... קדימה ויראנק!!! אתה גיבור אמיתי (ומסומם מורשע, אבל אפשר להתעלם מזה בגלל שהוא צרפתי).

מאדמאן

New member
דווקא הערוצים הצרפתים הערב...

מה זה מפרגנים, מה זה מתלהבים, מה מכבירים בכינויים (חיוביים... -)) או או איזה סופרלטיבים כאילו לא אמרו כלום, כאילו לא לכלכו בכלל, כאילו לא שמענו אותם, ורק ז'אז'א אחד קטן (בעצם הגדול של משפחת ז'אלבר) - לא מצליח לחייך, לא מצליח להביע שמחה מלאכותי, כולו הסתייגות. אז היום זה היום של המחמאות, לבוס, למיקסר, למכונת הקפה, לטיל, לחבית דלק ל... מה לא אמרו היום על ארמסטרונג = תאימנו לי, אפילו אצלנו לא דיברו עליו כמו שדיברו עליו בטלויזיה. לדעתי זה הכל במסגרת האדנלין שלו, שהצליח לסמם גם אותם...

miko1810

New member
קודם כל ענו לך על הערוצים הצרפתים!

ולך, כמו לרבים אחרים יש בעיות בהבנת הנקרא! מצטער, תקרא את שאני כותב. זה הכל, אין לי יותר מה להוסיף. ולך יעל, אני מציע להיכנס לגוגל, למצוא את פלו ג'ו ולראות מה כתוב שם עליה. ואולי גם תתבונני איך נראה לאנס לפני המחלה ואחריה. ואני לא מעריץ של אף אחד!! בפעם המיליון-אני אוהב את ספורט האופניים!! אני לא אוהב את מה שעשו ממנו!! לא מוצא חן בעינייכם? זבשכ"ם.

אם כבר השתמשת בפלו ג'ו...

והיא ההשוואה שלך, לספורטאי בגלל שימוש בחומרים אסורים כבש את עולם הספורט ושבר כל שיא אפשרי. אז ההשוואה שלך כל כך לא נכונה, אז תחזור לגוגל, ותבדוק טוב את הקריירה של פלורנס גריפית ג'וניור. במשך שנים היא הייתה אתלטית טובה, אבל לא מצטיינת ורחוקה, מרחק רב מלהיות מנצחת ואלופה. פלו ג'ו הפכה בשנה וחצי לאלופה אולימפית ולשיאנית עולם ונעלמה מהמפה. היא הפתיעה את כולם במבחנים האמריקאים לאולימפיאדה (נדמה שזה היה באינדיאנפוליס), והצליחה לרסק את שיאי העולם, בדרך היא הביסה את שיאנית העולם והפייבוריטית הבולטת אשפוד (או שם דומה). משם היא המשיכה לעונה מדהימה וקצרה, שהישיא היה באולימפיאדה. ומיד אח"כ היא נעלמה, עד למותה בגיל צעיר. הקריירה של ארמסטרונג ממש לא דומה לקריירה של פלו ג'ו. הקריירה שלו היא לא קצרה, התחילה בתחילת שנות ה-90 (ב-93 הוא היה אלוף עולם). וגם אחרי מחלת הסרטן (אתה מאמין שהוא באמת היה חולה? או שאתה חושב שזה היה מחנה אימונים וסדרה של ניתוחים שהפכו אותו לסוג של סטיב אוסטין), ופריחתה המדהימה של הקריירה שלו, הוא לא נעלם. בניגוד לפלו ג'ו שהשיא שלה היה קצרצר ואז היא נעלמה. ארמסטרונג סוגר השנה, שנה שישית של שלטון. שש שנים שדי הרבה אנשים, חיפשו אותו, רדפו אחריו, עקבו אחריו, השמיצו אותו והעלילו עליו סיפורים. ולמרות הכל אחרי 6 שנים, ארמסטרונג עדיין נקי, מאות בדיקות והוא עדיין נקי. ובניגוד לפלו ג'ו עברו 6 שנים והוא עדיין חי, ועדיין מנצח את כל מתחריו.

miko1810

New member
נכון מאוד

אבל גם נכון להתבונן איך היא נראתה לפני ואחרי, ואיך ארמסטרונג נראה לפני ואחרי! ולהיות אלוף עולם זה נהדר, אבל גם לורן ברושארד היה אלוף עולם, אז מה זה אומר שהוא ברמה מעל כולם? לאנס היה עוד רוכב בקהילת האופניים בין מאה הראשונים. ופתאום אחרי מחלה ואחרי "כיוון" הגוף שלו, הפך להיות בלפחות רמה אחת מעל כולם! הוא נקי! כולם בדקו אותו, אבל גם את פלו ג'ו בדקו. זהו, בנושא הזה אין לי מה לאמר יותר.

yaelh8

New member
ראיתי תמונות

של לאנס לפני ואחרי הסרטן. אני לא יודעת כמה אנשים יצא לך להכיר שעברו טיפולי כימוטרפיה אבל דבר אחד אני יכולה להגיד לך בוודאות, טיפולי כימוטרפיה פשוט הורסים את הגוף (ואני מדברת על טיפולים הרבה פחות אינטנסיבים ממה שארמסטרונג עבר לפי הספר שלו) ככה שהשינוי שחל בגופו הוא בגלל שהוא פשוט בנה את כל השרירים שלו מחדש ובגלל שהוא לא שחה יותר מבנה הגוף שלו די השתנה.

yaelh8

New member
מרשה

אבל תסכים איתי שלא רק דעות משחקות כאן יש גם מספיק עובדות

ofer02

New member
זה לא סמים זה חייזרים

לכל אוהבי ה"קונספירציות "למניהם , נכון שהעובדות לא נותנות לבלבל אותכם , וזה שהוא נבדק השכם וערב ונימצא נקי - ממש לא מפריע לתזה שלכם . אבל , היום בנג"ש , גם אם אורליך , ובאסו במקום צחלת הספגטי שהם אמורים לאכל לפני המרוץ , היתה מחליפה צלחת משובחת ממיטב הממריצים הקיימים , עדיין , לפי הפער ואופן הרכיבה התוצאה היתה נשמרת !! אנו כולנו צריכים להודות למזלנו שגם ראינו גאון כדורסל כמו מייקל ג'ורדון , ממש כמו הפנומן הטכסני . יהיו עוד רוכבים טובים , אנחנו , כניראה לא נראה רוכב שלמעשה ניתן להגדירו יותר כשייט המפליג ע"פ הכבישים שמטפס כך .זה אפילו לא אחד בדור . אה כן ,זה לא הסמים זה החייזרים שדוחפים אותו בעליות , שימו לב לבליטה בגב, זה הידיים שלהם שם..

drug test - OUT miko test -IN

אפשר להציע לUCI לבטל את בדיקות הסמים לחסוך הרבה מאד כסף , ( כל בדיקה עולה 1500 דולר) ולהביא את מיקו. יקראו לזה MIKO TEST - THE ULTIMAT TEST.

natyh

New member
וההוכחה היא

שארמסטרונג לא לוקח סמים היא : הוא מעולם לא נתפס !!! גם פנטני לא !!! הוא תמיד מטפס מדהים ראינו את היכולת הזו בדופינה . הוא משתתף בכל התחרויות ושומר בכולן על אותה רמה מדהימה . המסקנה היא : הוא לא משתמש בחומרים אסורים ממש כפי שאף אחד בספורט לא משתמש ולא השתמשו או ישתמשו מעולם . נתי

spuf

New member
כמה פרטים על ההבדלים

בין לאנס לפלו ג'ו : סוגי הספורט הם אחרים ולכן גם סוגי החומרים שהספורטאים נחשדדים בלקיחתם הם אחרים. פלו ג'ו היתה רצה למרחקים קצרים. מדובר בספורט שכולו פעולות אנאירוביות ולכן החומרים ש(אולי) משתמשים בהם הם חומרים אנאבוליים (כלומר, "בוני שריר"). אלו חומרים מסוכנים מאוד לגוף וגורמים לנזקים קשים אם לוקחים אותם בכמות גדולה לאורך זמן. חומרים אנאבולים חדשים מופיעים בשוק בתדירות גבוהה מאד ולכן למעשה, אם הספורטאי "מעודכן" בחידושים, אז יהיה כמעט בלתי אפשרי לגלות את עקבות הסם (למעשה זה הורמון). ספורט האופנים מבוסס על סיבולת לזמן ארוך ולכן חומרים אנאבולים אינם עוזרים בספורט זה. החומר המפורסם ביותר שמדובר בו הוא ה- erythropoietin) EPO) שהוא בעצם יצור סינטטי של חומר שנמצא בגוף ושאחראי על יצור כדוריות הדם האדומות. לקיחה של EPO גורמת לעליה בכמות הכדוריות האדומות ולכן גם ליכולת להעביר יותר חמצן לשרירים. אין נכון להיום תופעות לוואי שידוע עליהן ללקיחת EPO, כך שהוא נחשב בטוח. רוכבי אופנים מכירים את הטריק של העלאת כמות הכדוריות האדומות כבר שנים רבות ולפני הופעת ה- EPO היו נוהגים לעשות מחנה אימונים בגבהים גדולים, לשאוב דם ולהזריק אותו לפני הקטעים המכריעים. השנה התחילו ה- UCI בבדיקות EPO חדשות שלטענתם הן מדוייקות באחוז גבוה מאד. למרות זאת, לאנס עדיין לא נמצא חיובי בבדיקות... דרך אגב, גם קפה נחשב לסם אסור לפי תקנון ה- UCI , בצריכה מעל כמות מסויימת !

sonc

New member
היה והיה

כמה מטרים אחרי EPO LANCE היה FUCK LANCE ואחכ כתובות תוריד להם ת'ביצים

למעלה