אני לא מבין מה קורה עם ההגירה בפדרלי. רק בימים האחרונים הודיעו אנשים בפורום שהם קיבלו זימון לבדיקות הרפואיות בפרובינציאלי ופדרלי עם ויזת עבודה. אז מה קורה לגבי הפדרלי "הרגיל" של מגישי אוגוסט 2007? מישהו קיבל זימון לבדיקות?
אני נותן לך 10 ימים, ואז תדווח האם קיבלת זימון לבדיקות. במחשבה שניה, אתה - אם אני זוכר נכון - ממגישי אוקטובר, אז אולי 20 ימים. יש כאן מישהו ממגישי אוגוסט 2005? להם אני נותן 10 ימים לקבל זימון לבדיקות
אתמול פנו לאחד המעסיקים שלי ובררו פרטים לגבי המשרה שמילאתי אצלו. מזה אפשר להסיק כל מיני דברים לגבי אלו שלפני בתור. יכול להיות שאתם תטופלו אחרי שיסיימו את הסינון של המחזור שלי. יכול להיות שהבדיקות כבר בדרך אליכם. ויכול להיות שלא קרה כלום. צריך לחכות בסבלנות מורטת עצבים... נ.ב. אם מישהו שכח אז הגשתי את התיק שלי בפברואר 2006.
אני קרוב לשלוש שנים עוקב אחרי הפורום, וזה בשבילי ידיעה ראשונה. מישהו יכול להביא עוד דוגמאות? אם המקרה נפוץ, אני אצטרך להתקשר למעסיקים הקודמים שלי ולהכין אותם מראש.
אני כרגע בארה"ב ו... נראה שיכול להיות שיש כאן חברה שמוכנה לעשות לי ספונסרשיפ לגרין קארד! ממש עכשיו סיימנו את הדיון בפרטים הראשוניים. קולטים את האירוניה??? זה פשוט היסטרי...
סדרי לי גם או שלפחות תקחי איתך את שיפי. הוא מעלה לי את סף העצבים ואני גם ככה מתוח כמו ניילון נצמד. דיברתי עכשיו עם הקונטקט שלי בונקובר והוא יעביר את הקו"ח שלי לכמה אנשים שמתעסקים בגיוס עובדים ואולי אני אצליח לקדם איכשהו את העניין עם אישור עבודה.