נגמרו המכסות להגירה או לא נגמרו?

shipy1234

New member
נגמרו המכסות להגירה או לא נגמרו?

אני לא מבין מה קורה עם ההגירה בפדרלי. רק בימים האחרונים הודיעו אנשים בפורום שהם קיבלו זימון לבדיקות הרפואיות בפרובינציאלי ופדרלי עם ויזת עבודה. אז מה קורה לגבי הפדרלי "הרגיל" של מגישי אוגוסט 2007? מישהו קיבל זימון לבדיקות?

joe2b

New member
התחיל נובמבר 2007, ולכן מגיעים זימונים

אני נותן לך 10 ימים, ואז תדווח האם קיבלת זימון לבדיקות. במחשבה שניה, אתה - אם אני זוכר נכון - ממגישי אוקטובר, אז אולי 20 ימים. יש כאן מישהו ממגישי אוגוסט 2005? להם אני נותן 10 ימים לקבל זימון לבדיקות

shipy1234

New member
אני מאד מקווה, אם לא אני ודנה קופצים מגג...

אולי מגג השגרירות ואנחנו מקוויים שישאר כתם גדול וקשה לנקות :(

dana631

New member
הו-הו ג'ו

לרגע התבלבלתי וחשבתי שאת ההודעה כתב המושבניק. תיזהר לפני שאתה אומר דברים כאלה בכל כך הרבה ביטחון. בסוף נחשוד שיש לך קשרים שמה

joe2b

New member
במסגרת תיאורית הקונספירציה שצמחה כאן

אני מנסה לפתח קשרים עם יסמין, בתקווה שמישהו מהשגרירות אכן קורא את הפורום.

dana631

New member
אם מישהו שם קורא את הפורום

אני כבר מזמן ברשימה השחורה
אולי בגלל זה אני לא מקבלת PR?

gesus

New member
יש לי עדכון קטן

אתמול פנו לאחד המעסיקים שלי ובררו פרטים לגבי המשרה שמילאתי אצלו. מזה אפשר להסיק כל מיני דברים לגבי אלו שלפני בתור. יכול להיות שאתם תטופלו אחרי שיסיימו את הסינון של המחזור שלי. יכול להיות שהבדיקות כבר בדרך אליכם. ויכול להיות שלא קרה כלום. צריך לחכות בסבלנות מורטת עצבים... נ.ב. אם מישהו שכח אז הגשתי את התיק שלי בפברואר 2006.

lironshn

New member
נתת לי שביב של תקווה

חזרתי אתמול מטורונטו בחוסר חשק ...כ"כ נמאס כבר מההמתנה מורטת העצבים הזאת.

Shmel

New member
בחיים לא שמעתי, שמישהו מהשגרירות פונה למעסיק

אני קרוב לשלוש שנים עוקב אחרי הפורום, וזה בשבילי ידיעה ראשונה. מישהו יכול להביא עוד דוגמאות? אם המקרה נפוץ, אני אצטרך להתקשר למעסיקים הקודמים שלי ולהכין אותם מראש.

Shmel

New member
הכל אמת אבל ../images/Emo13.gif

אתה יודע, מה יכול לספר עליך מעסיק אשר עבדת אצלו לפני 3-4 שנים. רק רציתי לדעת עד כמה המקרה נפוץ?

gesus

New member
יש לך הערכה מתי יצרו איתי קשר?

כמה זמן נראה לך שיקח מאותו יום שבו יצרו קשר עם המעסיק ועד שיתנו לי תשובה? ההמתנה הזו מתחילה לתת את אותותיה על הציפורניים שלי.

אני ממליץ לך לחכות בסבלנות עד ש אחרים

שהגישו באותו חודש שלך יקבלו מכתבים, ואם לא קיבלת עד שבועיים אחריהם, תפנה בנימוס לשגרירות.

gsovak

New member
סקרנות....

סתם תהיתי אם יש כאן משהו שיצר קשר עם השגרירות ואמר/טען שהוא לא קיבל X אבל שמע מהפורום שY קיבל?

dana631

New member
לא תאמינו! התפתחויות של ממש מהיום

אני כרגע בארה"ב ו... נראה שיכול להיות שיש כאן חברה שמוכנה לעשות לי ספונסרשיפ לגרין קארד! ממש עכשיו סיימנו את הדיון בפרטים הראשוניים. קולטים את האירוניה??? זה פשוט היסטרי...

gesus

New member
מה את אומרת!!!

סדרי לי גם או שלפחות תקחי איתך את שיפי. הוא מעלה לי את סף העצבים ואני גם ככה מתוח כמו ניילון נצמד. דיברתי עכשיו עם הקונטקט שלי בונקובר והוא יעביר את הקו"ח שלי לכמה אנשים שמתעסקים בגיוס עובדים ואולי אני אצליח לקדם איכשהו את העניין עם אישור עבודה.

למעלה