נגמרו המכסות להגירה או לא נגמרו?

dana631

New member
היי ג'ו!

מה אמרת לי? שאני אקבל גרין קארד?? או שאחרי עשר שנים אני אקבל PR?

TrigATUSA

New member
לא רוצה להוריד לך גשם על השמחה

אבל מה תעשי עד שהגרין קארד יגיע? בקטגוריה הנפוצה ביותר, זמן העיבוד כיום הוא כ 6-7 שנים

flafson

New member
מוזר שטוענים שנגמרו המכסות

הסתכלתי באתר של CNIMMIGRATION http://www.cnimmigration.com/english/0_7-11-01.html וכתוב שם שלפי מידע מCIC ב2007 הם לא הגיעו אפילו לחצי מהמכסות שלהם, לפי המידע הזה נראה כאילו התורים אמורים להיות קצרים ואמור להיות להם מחסור בבקשות של הגירה, מוזר לא?

gesus

New member
חבל שיגאל לא יכול להגין על המידע הזה פה בפורו

הוא נתפס כאדם אמין ובצדק, בהתחשב באלו שהוא עשה בשבילם את הפרוצדורות.

leprechaungreen

New member
הוא עשה בשבילי ואיבדתי את האמון שלי בו

אחרי שהם לא הודיעו לי על המכתב "6-8 חודשים" כי זה נראה להם לא חשוב.

gesus

New member
למה נראה לך שזה חשוב?

זה כמו המוות. הרי אתה יודע שזה יגיע. אתה מצפה שגם זה יגאל יספר לך? נ.ב. זה בציניות.

leprechaungreen

New member
כי זה נקרא "הסתרת מידע"

עם לא הייתי מגלה זאת בזמן, הוצאת תעודת יושר היינו צריכים לעשות כבר מקנדה. ואני לא צריך לספר לך איזה כאב ראש זה. חוץ מזה, לא יודע איפה למדו המתורגמנים שלהם, אבל את הדיפלומה שלי הם תירגמו עקום לגמרי.

leprechaungreen

New member
ומה עם הטריקים הזולים?

כמו למשל השיחה המדומה עם השגרירות כאשר בפועל הוא מתקשר לחדר הסמוך? והצגת התיאטרון המשובחת "פיזור הכרטיסים"? הם עושים את העבודה אבל מי שרמת האנגלית שלו היא בינונית פלוס ומסוגל לעבור 67 נק', יכול לעשות הכל לבד ולחסוך הרבה כסף. ממלא צריך לעשות לבד כמעט הכל. חבל רק שקלטתי זאת מאוחר מדי.

מה חידשת פה?

1) מה הבעייה עם הצגת הכרטיסים? בתור אקט תיאטרלי זה תמוה, נכון, אבל הקהל העיקרי שלו הם רוסים ועליהם עובדים דברים שונים. אז על זה שזה תמוה לא מפריע לי. 2) שיחה לחדר הסמוך - על מה כבודו מדבר? 3) אף אחד לא טען שאי אפשר להסתדר בלי יגאל וחבריו. אפשר לעשות הכל לבד.

leprechaungreen

New member
לא באתי בטענות לאף אחד מאלה שנעזרו בו

2. הוא טוען בשיחה ראשונה שהוא מתקשר לשגרירות כאילו להתיעץ על סיכויי המשפחה שיושבת אצלו. בפועל זה טריק נוסף - הוא מתקשר לחדר הסמוך בוא יושב אחד מעובדיו.

למעלה