נגמרו פה בחורים הנורמליים?

Surrealistical

New member
אם הוא הכי נורמאלי אז את בבעיה

כנראה את לא מסננת אותם מספיק לפני שאת יוצאת איתם.

linibus

New member
אני כותבת תגובה קולקטיבית

תודה על כל התגובות
כן הבחור אמר אחרי ששלחתי לו הודעה מה קורה ואני מצטטת
"חרממןןן ממ מה איתך"?
ואז "חרמנית?" וסמיילי בצד-שלא תגידו שאני כותבת מילים שהן לא הכוונה
לגביי הצורה שרשמתי את מה שרשמתי אני ממש לא ערסית וגם לא בשיעור לשון,סיימתי את המקצוע בתיכון אז אם למישהו לא טוב איך שאני מתבטאת,הוא יכול להמשיך הלאה. ביקשתי עצה בקשר לבחור ממש לא לשפה ולכתיבה שלי!!
לגביי התשובה של סילברמן זה ממש לא קשור,כשעוד הייתי חסרת ניסיון החבר הראשון שלי היה הכי מתחשב בעולם וממש לא נראה גרוע אז אין קשר בין שני הדברים.
ביתור אני אסביר לך למה אני לא מאמינה בסקס בפעם הראשונה,כי בד"כ(לא תמיד אבל במרבית הפעמים) לא יוצא כלום מסקס
זה פשוט משהו זמין ומהיר,לא כמו קשר שמפתחים ולכן אני נגד
אני אגיד שאני לא רוצה?אני אשקר אבל כשאני לא מכירה אותו ואמרתי לו בהתחלה שאני מחפשת קשר רציני ולא קשר של יזיזות למשל
הוא לא נראה בן אדם כזה ויש לי אינטואיציות ולכן חשבתי שיש מה להמשיך אחרת לא הייתי מבזבזת זמן...(תשובה לסוריאליסטי שחושב שאני לא מסננת ווהוו כמה אני מסננת)
ועלה לא נידף אני איתך!!מה שהוא עושה בבית הפרטי שלו זה עניינו שיהיה לו בכיף :

Berethor

New member
אכן מין בפעם הראשונה הוא דבר בעייתי

גם אני לא מאמין בדבר הזה. עכשיו "חובבי המין" הגדולים יכולים לנסות לטעון שאם רוצים מין אז למה "לדחות" או "למשוך" את זה, אבל יש הרבה סיבות הגיוניות ללמה, לשכב כל כך במהירות עם מישהו שבקושי מכירים, זה דבר שבמהותו מאוד דומה לסטוצים, ולכן בהרבה מהמקרים רק טיפוסים של סטוצים מסוגלים לקחת חלק בדבר שכזה, כמובן נכון לגבי שני המינים. זה אחת הסיבות גם שגברים שמחפשים קשר רציני לרוב גם לא יקבלו רושם טוב מאישה שעושה את זה, בעוד שגבר שמחפש רק מין או/ו מים כמה שיותר מהר יעדיף מישהי כזאת, בדרך כלל רק בשביל סטוץ, אם כי יש גם מקרים שגם ליותר מסטוץ.

Berethor

New member
עריכה

בעוד שגבר שמחפש רק מין או/ו מין כמה שיותר מהר יעדיף מישהי כזאת

Surrealistical

New member
לא אמרתי שאת לא מסננת

אמרתי שאת לא מסננת מספיק. (אני בחורה דרך אגב, לא גבר)
הכוונה שאולי את צריכה להכיר את הבן אדם יותר לפני שאת נפגשת איתו. לברר מה הוא מצפה מקשר ולראות איך הוא רואה נשים בכללי. זה לוקח קצת זמן.

Berethor

New member
כן או שאין לה מזל או שהיא לא מסננת מספיק

או שהסינון שלה הוא לא יעיל, כך שהיא לא יודעת לזהות תבעייתים באמת. זה באמת מוזר איך היא מגיע למצב שפחות או יותר כל הבחורים שהיא מכירה הם בעייתית, במקרה כזה מומלץ גם לעשות בדק בית מה שנקרא.

TakeCtrl

New member
פה? בפורום? בישראל? בקוסמוס?

נורמלי זו הגדרה גמישה. לי לא תהיה שום בעיה כזו, בגלל הסיבה הפשוטה שמלחיץ אותי לגעת באנשים ושייגעו בי. אם יהיו הרבה כמוני, זו תהיה הנורמה ואז כמובן יווצרו בעיות אחרות. אבל שוב אין לי מושג בכלום...

davka1

New member
נפלת על עוד דפוק

אל תקשיבי כאן לעדת הגברברים שמדרבנת אותך לחשוב שמה שהוא עשה לגיטימי. בעיני מי שחושב כך הוא אולי גבר אבל עם בטחון עצמי ששואף לדשא וברור שבלי הרבה, אם בכלל, נסיון במערכות יחסים אוהבות עם אשה. מי שאי פעם אהב אישה ואותה אישה אהבה אותו בחזרה לא יחשוב שמסר כמו ששלחו לך אחרי הפגישה הראשונה הוא לגיטימי.

אייבורי

New member
יש בעיה לוגית

אם היא תקשיב לעדר הפמניסטיות, היא תשאר לבד.

אם היא רוצה להבין גברים, אולי כדאי להקשיב לגברים.

בעניין הבחור, הוא לא דפוק אלא סתם אידיוט

davka1

New member
תפרש לי את ההבדל בין דפוק לאידיוט?

אם היא רוצה מערכת יחסים, עליה להקשיב לגבר או אישה נורמאלים, כאלו שמכבדים בחירות של בני אדם אחרים. ויש כאלו. בעיני שווה לחפש בחיים האמיתיים, כי שורצי פורומים ואתרי היכרוית כבר סרוטים לחלוטין.

אם היא תקשיב לך, היא תשכב מהר מהר עם כל דייט מזדמן, היא לא תהנה ותרגיש (ובצדק) חרא עם עצמה. ככה זה שעושים משהו בכפייה כי מישהו אומר לך שכך צריך. מערכת יחסים לא תצא לה מזה.

מעניין אם יש לך בת. יהיה מעניין לראות איך תגיב אם היא תקבל SMS מבחור שיצאה איתו פעם ובו הוא מודיע לה "אני חרמן. גם את?". תגיד לה, הוא סתם אידיוט, אבל רוצי אליו אחרת תשארי לבד. או אולי תגיד לה, הוא אידיוט, מישהו שמעוניין בך לא יתייחס אלייך כאל חתיכת בשר. הוא דבר ראשון ינסה לעשות עלייך רושם חיובי, ויראה לך שהוא מתעניין בך, ויתחיל להתקרב אלייך פיזית בצורה נורמלית יותר שגם תעורר אותך.

Berethor

New member
כמה גברים אמרו לך שהם אוהבים אותך ושקרו?

את באמת כזאת תמימה? או שאת מתחסדת. זה לא סוד שגברים הרבה פחות רגשניים מנשים, בדיוק כמו שרואים עליך שאת הרבה פחות מינית מגבר, אבל זה בלי להכליל כמובן כי גם בין נשים וגם בין נשים יש רמות שונות של מיניות מול רגשנות, ולוגיקה או כנות מול רגשות או מיניות.

davka1

New member
פעם אחרונה, נודניק

לא חייבים לאהוב על מנת לשכב.
אצל נשים צריך מינימום חיבה. וצריך שהגבר מספיק יכבד את האשה איתה הוא רוצה לשכב כדי להתייחס אליה כמו לאדם ולא כמו לבובת מין מזדמנת.
החיים הם לא פורנו.

Berethor

New member
שיהיה

"דוברת כל הנשים", במלא כל אחד או אחת שלא יסכימו עם ההכללות האלו "חיים בסרט פורנו".

אייבורי

New member
פשוט

דפוק- אדם עם שריטה שלא מבחין בין טוב לרע
אידיוט - אחד שחושב שלשלוח הודעה, אני חרמן, תביא לו זיון.

אני רואה שאת שורצת היטב בפורומים, אבל מזל שהם לא משקפים את המציאות, שם הכל ורוד ופה כולם שרוטים.
אני רק לא מבין למה את כלכך להוטה לספר שיש עולם מקבילי אחר.

בכל מקרה, אני מקווה שהבת שלי לא תעשה אישו כלכך גדול מסקס
שהיא תקיים סקס עם גבר כי היא מינית ואוהבת סקס
ולא צריכה לחכות X חודשים בכדי שתוכל לספר לעצמה שיש לה רגש ועכשיו הכל בסדר.
מאחל לה חיי מיניות בריאים שמחים ומהנים.

נ.ב.
אני לא מציע לאף אישה להזדיין עם אידיוט או דפוק.
בכל מקרה זה יגמר בבכי

davka1

New member
נשאר רק לקוות שאם לא תהיה לך

בת נוטפת מיניות שנהנת להזדיין עם כל בחור נחמד בפגישה הראשונה, אלא קצת יותר סטנדרטית לא תכניס לה ריגשות אשם שמשהו בה לא בסדר.

davka1

New member
לא הכל אהבה

אפשר לפתח קשרים, גם קשרי מין, עם אנשים שרק מחבבים. אבל לא ככה. לא בסמס - אני חרמן. גם את?

למעלה