נגמרו פה בחורים הנורמליים?

davka1

New member
זו המציאות של רוב הנשים

פטפטת ריגשית עושה קירבה גדולה אצל הנשים. רוב הנשים לא ששות לשכב בפגישה הראשונה.
אין בעיה אם זה לא מה שאתה מחפש.
יש בעיה גדולה אם אתה מודיע לאותן נשים שהן לא בסדר.

זה בדיוק כמו שנשים יגידו לך שאתה לא בסדר ומשהו דפוק אצלך אם אתה לא מזיין 5 פעמים ביום. או אם לא בגדת מעולם. ועוד ועוד כיד הדמיון הטובה.

העובדה שגברים מרשים לעצמם להודיע לנשים שלא מוכנות לקיים סקס ברגע שפגשו זכר מזדמן כלשהו שהן לא בסדר, ילדותיות, עצורות ומה לא מעידה אך ורק על הגברים עצמם, שהם ילדותיים, חסרי בטחון עצמי ומיזוגנטים. איכשהו יוצא שגברים כאלו שורצים קבוע באתרי היכרויות ובפורומים השונים. גבר אמיתי מבין שאשה היא קודם כל בן אדם, ובתור בן אדם עליו קודם כל לכבד אותה. אם ההעדפות שלו לא מתאימות לו - שימשיך הלאה במקום להתחיל להתקיף באופן סיסטמתי נשים שלא קופצות ישר למיטה.

חבל שבפורומים מתקבלת תמונת מצב מעוותת בה נשים מרגישות לחץ להתאים עצמן לגברים במקום שהגברים ירגישו גם הם לחץ להתאים עצמם לנשים. מה שקורה שגברים בפורומים ובאתרי היכרויות מכתיבים לנשים מה ה"מציאות" (המציאת שלהם), ומבטלים את המציאות של הנשים. מי בכלל רוצה להיות עם זכר אגואיסט מיזוגנט ועלוב שכזה.

אייבורי

New member
אני שמח

שלדעתך בפורומים יש תמונת מצב מעוותת לסרט שרץ אצלך בראש.
אני אומר, הפורומים משקפים את החברה בין אם את מרוצה או לא.

ואת אכן יכולה למצוא לך זכרים (הרי לדעתך יש אותם בשפע)
שמוכנים לחכות חצי שנה של פטפטת משמימה.
ככה תוכלי לכנות את כל השאר מיזוגנטים עלובים ולהרגיש טוב עם עצמך.

לדעתי, את חייבת זיון להרגע קצת (תנסי אחד ובלי לדבר אותו למוות)

Berethor

New member

davka1

New member
ואני אומרת

גבר בן 44 ששורץ בקביעות בפורומים שונים הקשורים למערכות יחסים בין גברים ונשים הוא לא מייצג את המציאות. הייתי מסתכנת ואומרת שהוא אפילו קצת פאתטי.
מה שבטוח שראיית העולם שלך מעוותת.
אני נשואה וזיונים יש לי מתי שאחפוץ בהם, תודה רבה. ואתה בהחלט או מיזוגנט עלוב, או פשוט איש עלוב שחי את חייו דרך הפורומים בלי לחוות כמעט את מה שקורה בעולם סביבו.
גם בתקופת רווקותי לא נתקלתי בגברים שחושבים שהסטנדרט הוא יחסי מין בפגישה הראשונה או השניה, וגם חברותי לא קופצות למיטה עם כל זכר שהן החליפו איתו מספר משפטים. זה אולי לא נוח למין הגברי, אבל זה מה יש.

אייבורי

New member
תראי מזה

יש לך זיונים מתי שתחפצי, אני מבין שאת פשוט לא חפצה.
אני רק יכול להשתתף בצערו של בעלך.

בנוגע לכל השאר, זה באמת בראש שלך, אם זה עושה לך נעים לחשוב
שאני מיזוגן עלוב שאין לו חיים, סבבה, זה בעיקר מצביע עליך ועל אישיותך.

davka1

New member
את הדוגמה ליוצאות מן הכלל

הצצה קצרה בפרופיל שלך מראה שאת פעילה קבועה בפורום סקס, סדו מזו.
אז כן, את דוגמה לבחורה שכולה נוטפת סקס ושיהיה לך לבריאות, אבל בפורום הונילה הזה, ובכלל בקרב רוב הבנות, את לא מעידה על הכלל.
המסר שלי מיועד לכל אותם בחורים שלומדים הכל מסרטי פורנו, ומתלהבים שישנה בת שתומכת בדיעות המיזוגנטיות של אייבורי.

Berethor

New member
רגע

אז זה בגלל שהיא מפורום סקס וסאדו-מאזו? ולא בגלל שהיא יצאה מסרט פורנו?

איך אני אוהבת שמדביקים עליי

סטיגמות!
כן, נכון, באמת אני מיוחדת שאני אוהבת ונהנת מסקס- רוב הנשים סובלות מסקס ועושות את זה רק בשביל שהגבר שלהן לא יעזוב את הבית.

רוצה לדעת באמת מה אני חושבת?
אני חושבת שזה ממש עיניין אישי וכל אדם רשאי להחליט לעצמו. זה ממש לא קשור למגדר שלך. אני מכירה גברים שזקוקים להכרות וקרבה רגשית על מנת להכנס עם פרטנרית למיטה, ואני מכירה נשים שאין להן שום בעיה להנות מסקס ללא קרבה רגשית. הניסיון שלך להציג את הדברים כאילו הגברים רק רוצים סקס והנשים רק רוצות קשר רגשי- הוא שטוח ומגוחך.
הוא פוגע בנשים (אפרופו שנאת נשים) בצורה קיצונית! הוא משדר לנשים שהן צריכים להתבייש אם הן נהנות ורוצות סקס ושהן צריכות לסחור בסקס תמורת רגש.

אני חושבת שכל אחד צריך לעשות מה שטוב ומתאים לו. לבחורה לא מתאים להכנס למיטה אחרי דייט אחד? סבבה. תחפשי מישהו בראש שלך. אין צורך להאשים את כל הגברים בחוסר נורמליות!
וסקס-
סקס עושים כי הוא מהנה, כי הוא נעים, כי יש הדדיות ורצון משותף לענג אחד את השניה. לא סוחרים בו, לא "נותנים" רק בדייט ה-5, ובטח שלא קשור לשווי או לערך העצמי של הנוגעים בדבר.

Berethor

New member
יותר נפוץ שאצל נשים זה הולך עם רגשות

אבל מה תגידי על סטוציריות? גם אצלן זה עם רגשות, נו באמת.

davka1

New member
סטוצריות סדרתיות זה סיפור עצוב

שבדרך כלל נובע מתחושה של חוסר ערך ונסיון להרגיש שווה בעיני גברים באמצעות סקס.

Berethor

New member
נכון אם כי לא תמיד

זה יכול לנבוע מבעיות כלשהן בעבר או בהווה אבל זה יכול גם סתם להיות אופי מאוד מיני של האישה בנוסף לכך שלא מפריע לה מבחינה מוסרית להתהולל, אז כל מקרה לגופו. מה שאני יכול להסכים עליו כאן כמעט מעל לכל ספק זה שמדובר בדבר מפוקפק אבל שום אם שני הצדדים הם סטוצרים אז זה לא אמור להפריע להם, זה מפריע במיוחד אם אחד הצדדים מעוניין בקשר רציני ובמקרה כזה אכן לא הייתי ממליץ לו או לה על מישהו סטוצר, הסיכון גבוה מדי בהרבה מהמקרים.

zooti

New member
בתרבות של היום, מצופה מנשים "לשמור על עצמן"

בצורה מאוד חזקה -
אם אשה עברה אונס/תקיפה מינית, אלא אם כן המקרה מובהק כמו ילדה בת שלוש (ולפעמים גם אז), תמיד יהיה מי שיפנה את האשמה אליה -
מה היא לבשה, איך היא התנהגה, למה היא עלתה אליו לדירה...
ואם היא הסכימה (או ח"ח יזמה) ליחסי מין, אז בכלל (מסתבר שהסכמה ליחסי מין כוללת הסכמה לכל סוג וצורה של יחסי מין, גם כאלו שהיא לא רצתה, ואי אפשר גם לבטל את ההסכמה באמצע - נגעת נסעת, גם אם זה נהיה לא נעים, גם אם זה נהיה מאוד לא נעים)

ואז קוראים לנשים שהפנימו את זה, ולא שוכבות גבר שהן לא מכירות מספיק (ובכך מנסות לשפר את הסיכוי לא לעבור תקיפה מינית) מתחסדות.

Berethor

New member
ואם הוא היה משקר לה בזה אז היה יותר טוב?

כמו אלו שמזמינים לסרט ואז מתחילים לשלוח ידיים? לפחות הוא היה ישיר איתה לטוב ולרע.

davka1

New member
זה ישיר זה?

הוא יכול לשלוף את איברו הזקור בתחילת המפגש ולשאול אם היא רוצה למצוץ. אפילו עוד יותר ישיר מלהגיד אני חרמן.
ועוד יותר דוחה ומופרע.

Berethor

New member
לא צריך להגזים

הוא אפילו לא הציע לה את זה בשיחה ישירה אלא בהסמס, בניגוד לכמה אנשים פה שחושבים שעדיף שהיה אומר לה את זה באופן ישיר ולא בהודעה. לדעתי זה היה ישיר אבל לא יותר מדי ישיר, פלוס ברור שבמציאות זה היה יכול להיות הרבה פחות נוח, במיוחד בשבילה. אולי הדיבור שלו לא היה הכי מעודן אבל לפחות הוא לא היה שקרן ולא ניסה לסבן את זה יותר מדי, מה היה עדיף שיגיד לה בואי לסרט או לקפה ואז יתחיל לשלוח ידיים ללא שאלות וללא הזהרה מראש?

davka1

New member
תגיד, אי פעם היית במערכת יחסים?

בכלל פעם יצא לך להתנסות באיך מתחילים לפתח קירבה? השאלות שלך נשמעות כמו של ילד מתלהב בן 11.

Berethor

New member
את תופסת מעצמך יותר מדי

אני יותר טיפוס לוגי מאשר רגשי, ואני שמח שכך. זה אגב בניגוד לגברים שיותר חרמנים מאשר לוגים. בכל מקרה הנקודות שלך חסרות פואנטה, זה לא שאלה של איך ליצור קרבה אלא שאלה של האם הם מתאימים והאם יש להם אינטרסים דומים, מה שכמובן במקרה הזה הוא לא כך. את באמת חושב שהבחור שכתב לה שהוא חרמן זה הפעם הראשונה שהוא מכיר בחורה? לא חשבת שאולי הוא כבר רגיל לבחורות חרמניות שלא אכפת להן אם הוא מדבר איתן ככה? אני מבין שאת נמצאת במוד של רומנטיקה תמורת סקס, אבל זה לא תמיד עובד ככה. לא כל הגברים מחפשים רק סקס ולא כל הנשים מחפשות רק רגשות או שיסבנו להן את הכוונות האמיתיות, אני דווקא מהעריך כנות של אנשים, אפילו אם זה משהו שלא נעים לך לשמוע.

davka1

New member
אין לי שום כוונה להמשיך להתנצח איתך מעבר

להודעה הזו. מדברייך ברור שאין לך נסיון אמיתי עם בנות, ומבחינתי אין לך מה להציע לדיון.
אין כזה דבר בחורות שהולכות חרמניות כל הזמן שהודעה "אני חרמן" תדליק אותן ותריץ אותן לאותו בחור בו פגשו פעם אחת. (טוב, אולי יש איזה חצי אחוזון בודד של חרמניות שכאלו. אם אתה בראד פיט או ליאם המסוורת זה גם יעבוד לך).
גם בנות שלא מחפשות קשר רציני לא נדלקות מ"אני חרמן". אם יש בת שנענית להצעה המפתה הזו זה לא כי היא חרמנית, זה בגלל שיש לה בטחון עצמי כל כך נמוך שהיא מפחדת לאבד בחורים אם לא תשכב איתם ותעמיד פני נפקנית.
החיים זה לא סרט פורנו.
זכרים איניפנטילים שלא היו אף פעם בקשר אמיתי סופגים את כל עובדות החיים מסרטי הפורנו שלהם, ולכם מנסים בדרך היחידה שהם מכירים: "אני חרמן", ובטוחים שבקרוב ימצאו את אותה הבחורה שתתייחם מההצהרה הזו.

למעלה