נגמר לי הלילה...........

ע ו מ ר 4

New member
נגמר לי הלילה...........

אתם ישנים...ואני מכאן...למעלה על ההר בן אלף אורנים.... משגיחה שתנעם לכם שנתכם.......... כלכך שקטטטטטטטט..... ורק גידי גוב מיתעקש....ושר לי באוזן....את יש אי שם....של עלי מוהר ויוני רכטר יש אי שם...משהוא חושב עליך מישהוא אוהב אותך כלכך... יש אי שם. זה רק אני ואת..... תני לי יד.... איזה שיר..... ואתם ישנים??

ע ו מ ר 4

New member
זה לא אני...ולא העייפות

....תפוז.....הוא זה שכתב לי נסה שוב....... אז ניסיתי....וייצא פעמיים.... אפילו שיניתי תמונה....חשבתי שלא נשלח כי היתה כבדה מדי. לילה טוב.......וכמעט בוקר...

כן עומר,כבר ה../images/Emo42.gifעלתה לבוקר טוב,

כבר הבנתי שאת מתגוררת בגליל,, איזה כיף לךךךךךךךך עם האורנים, זה מומלץ לכל האוכלוסיה הבוגרת,, אבל כמה כבר יעזו לעקור ולהתגורר בגליל,, אני ילדת המרכז ,,עכשיו בגליל המערבי,, אבל זה לא כמו העליון,שאנחש את משם?

אנפה2

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo187.gif../images/Emo141.gif

אחרי החגים, כולנו או רובינו , עם עודף מטען על מותנינו. וזה לא בגלל שהיינו רעים, זה בגלל שהיינו ילדים טובים, אכלנו שבענו רוב נחת ומעכשיו צריך להתבונן ולראות מה שמים בצלחת, אז בואו נשנס מותנים פה ולסת ומחשבות ונראה איך נוכל לשבוע ולהנות ולרזות כל אחד שיתרום מנסיונו, איך לא לפשל ולאכול נכון ואולי נגיע למשקל בו נרצה לעגון. בהצלחה לכולם.

p a l o m a

New member
יאללה אני מצטרפת ראשונה אנפה...../images/Emo6.gif

בוקר טוב, ושתהייה לנו שנה טובה.. יותר מזה אני לא מבקשת כי לא צריך להגזים. טובה זה מצוין.

נֵנָה

New member
זה קל להגיד, אבל איך מבצעים? ../images/Emo21.gif

ומה עם אלה שמעולם לא עשו דיאטה, כמוני למשל, שמזה למעלה מ-40 שנה עגנתי על אותו משקל, חוץ מעליות קלות ביותר בהריונות שמהר מאד ירדו לרמה הרגילה (אמנם משעמם מבחינת הביגוד, אבל בהחלט בריא...), והנה לפתע לאחר יציאתי לגמלאות במשך פחות משנה, עליתי בכמה וכמה קילוגרמים כבדים...? לא יודעת ולא מסוגלת לעשות דיאטה, לא מסוגלת לוותר על פשטידה או עוגה טובה, או ארוחה טובה במסעדה עם כל הכלול מסביב... הצילווווו...
את התקוה האחרונה אני תולה בחדר כושר שאני מתחילה לעשות החל מיום א' הקרוב... הלוואי שיעזור לי

אפי 7

New member
כמוך ננוש, אני מכריזה פה קבל ../images/Emo6.gif

עם ועדה שתאריך היעד שלי הוא (איך אומרים בלי נדר) 1/11/05 לעשות בדק בית בגופי, שזה אומר, מכון כושר - והפעם נרשמת ליד ביתי שלא יהיו לי תירוצים של מרחק - וכן לא דייאטה חו"ח - איך שאני שומעת את המילה - כפתור הרעב מצלצל בגופי - אלא פשוט להיות קשובה אך ורק לצרכי הגוף. והתמונה ממול תשמש לי מראה. נחיה ונראה תוצאות. אפי

בת אל 7

New member
../images/Emo140.gifננה אני אומר לך את כל שיטות

הדיאטה אפשר לתמצת במשפט אחד..אם זה טעים לך אל תאכלי את זה!

p a l o m a

New member
הלילה ברשת ב' היום שירים נפלאים

ושרו (לא אלטון ג'ון מישו אחר) את השיר candel in the wind השיר שנכתב לזכרה של הנסיכה דיאנה.. וזה כל כך יפה וכל כך עצוב.. ברשת ב' יש לילות שהם משמיעים שירים נפלאים מ 3.00 עד 5.00 לפנות בוקר.

bimbo.

New member
בוקר טוב, בוקר נפלא../images/Emo141.gif

עומר, אני קוראת ושומעת את רחש הענפים ברוח ואני כל כך אוהבת את זה... כשילדי היו קטנים, היתה לנו תכנית לעלות לגליל, אבל לא היו אז בתי ספר במקום, והיו צריכים הסעות לבתי ספר מרוחקים הלוך וחזור מדי יום, וזה לא מצא חן בעיני. פחדתי.
אנפה, את כתבת לנו את המציאות ללא כחל ושרק, אבל אלה חגי ישראל: אכול ושתה, כי מחר שוב חג
שיהיה לכולנו יום טוב ונעים

bimbo.

New member
הילולה...../images/Emo48.gif

שוטטתי קצת על הודעות אתמול, וגיליתי שהיתה פה הילולה רצינית
אז אני רוצה לתרום את חלקי: אני אוהבת יי קונדיטון (פאלומה, איפה את?), ליקר ביצים וליקר שוקולד, ויין מתוק "פומפדיתא". עם ארבעת אלה אני מסודרת

p a l o m a

New member
אני כאן.. בעצת אנפה אני יורדת

לצעדה של 50 דקות...והיום צום גדליהו..אז לא יפה ל'גיד אבל הזדמנות לצום... עוד שבועיים 10 שנים !!!! לרצח יצחק רבין ז"ל (מענין לענין באותו ענין...) לא להאמין שעבר כל כך הרבה זמן.. נראה כאילו לפני רגע

emmy5

New member
בוקר טוב ,מוכנים לקבל אורח?../images/Emo6.gif

היום בא לבקור BILL GATES היתי רוצה לבקש שיחליף לי את המחשב
ביל גייטס החל את ביקורו בישראל ================================= במהלך ביקורו הראשון בארץ ייפגש יו"ר מיקרוסופט עם ראש הממשלה אריאל שרון ועם ממלא מקום שר האוצר אהוד אולמרט גל מור יו"ר מיקרוסופט, ביל גייטס, פתח היום (ג') רשמית את ביקורו הראשון בישראל, שיימשך יומיים. גייטס נפגש במוצאי החג עם סמנכ"לי המחקר והפיתוח של חברות ההיי טק צ'ק פוינט, אמדוקס, נייס, ורינט ועוד. לאחר מכן הוא נפגש עם כ-400 עובדי מיקרוסופט בישראל, בכלל זה עובדי MSN ישראל ועובדי מרכז המחקר והפיתוח בחיפה. גייטס יפתח את ביקורו מחר בארוחת בוקר עם מנכ"לי הארגונים הגדולים במשק המשתמשים בתוכנות מיקרוסופט. בהמשך היום ירצה בפני קהל של כ-2,500 מראשי המשק והמגזר העסקי תחת הכותרת "מרחב העבודה החדש", שעיקרו כיצד ייעלו תוכנות את העבודה בדרכים חדשות. במהלך הביקור ייפגש גייטס עם בני נוער מצטיינים בתחומי הטכנולוגיה. במהלך המפגש, שכותרתו "תלמידי ישראל מייעצים לביל גייטס", יוכלו התלמידים להפנות אליו שאלות ואף לתת לו עצות, על פי ניסיונם האישי. במפגש זה ישתתפו גם שרת החינוך התרבות והספורט, לימור לבנת, ומנכ"לית המשרד, רונית תירוש. נוסף על כך, גייטס ישתתף בכנס של 150 מנהלי מערכות מידע בכירים בארגונים הגדולים במשק, וכנסים נוספים המיועדים לשותפים העסקיים של מיקרוסופט ישראל ולמנהלי מערכות מידע בארגונים בינוניים וקטנים.

פלומה ידידי היקרה,,,, היום לא צום ג

גדליהו,, היום איסרו ,,,,יש לך עוד יום לחגוג,,תאכלי נשמה ואחר כך ימין שמאל ,ימין שמאל,, לדרך,, ברינה ובששון. המשך יום טוב

ע ו מ ר 4

New member
בימבו בוקר אור.....

ככה זה שגרים באזור כפרי או קיבוצי...בדרך כלל. בתי הספר הם אזוריים והילדם נוסעים....... ולשם כך הומצא האוטובוס הצהוב. מודה שבתקופה שכל בוקר 4 ילדי עלו על האוטובוס יחדיו ונסעו להם.....חכיתי כבר שיעבור היום. אבל אז.....צהל לא מוותר(גם הם לא)...ויש כבר דאגות אחרות.....כבדות יותר. ולפני שני בנים שיתגייסו השנה...כמעט יחדיו. נגמרו להם חגי תשרי....וכעת באמת רק ימים טובים לכולנו.... כל שנבקש לו יהי.

מנורה

New member
בוקר טוב למשקימי הקום ולמתעוררים

הרוח הנעימה מהגליל וריחות הפריחה המשכרים ילוו את יומי שיהיה יום מלא שמחה ופעילות נעימה ביננו מגיע לביל גייטס מחיאות כפיים מה היינו עושים בלעדיו
לגבי איש מצליח לעולם כל דבר כוזב: חונפים לו בגלוי ובזים לו בסתר.|סיום הדגשה| (מנדלי מוכר ספרים אברמוביץ סופר עברי אידי יליד רוסיה 1917-1836)|

p a l o m a

New member
מנורה../images/Emo45.gif ביל גייטס אמר שהכי מעניין

אותו כאן זה לפגוש 9 נערים מחונני מחשב שרוצים לתת לו כמה עצות.. נו, הראש היהודי... מנורה, אצלך את מריחה את ריחות הפריחה מהגליל?.. איזה כיף לך.. עד אלי הם לא מגיעים..

למעלה