נגמר לי הלילה...........

ע ו מ ר 4

New member
פלומה......

קוראת שאת מהשרון...... ואני מכאן מריחה את ריח הפרדסים המשכר...שקיים שם....

p a l o m a

New member
אכן עומר, לא סתם, בקצה הרחוב

עדיין קיימים פרדסים וכשיש רוח מזרחית הריח ממש משכר את הבנאדם, ואיזה חקלאי זרע שדה של חמניות .. ממש טוסקנה.. אוי בעצם טוסקנה זה פה...

bimbo.

New member
עומר יקרה, שהתגייסות בניך תהיה

בסימן הצלחה ושלום!! כולנו עוברות/ים את זה, ואני יודעת מה את מרגישה
כשבני היה בן 5(!) כבר דאגתי מה יהיה כשיהיה חייל. והוא היה חייל, ושירת בלבנון בג'יפ המוביל שיירות, אבל למזלי היה לו שכל ולא סיפר לי, אלא רק בדיעבד. הוא היה קצין קשר, והיה חופשי לטלפן אלי ואמר שהוא קרוב לבית, ואכן כך הוא נשמע. איזה
אני!!!

cara13

New member
../images/Emo104.gifעומר יקרה,נזכרתי שכשבני

התגייס ,אחרי שליוויתי אותו לאוטובוס,הסתובבתי ברחובות ובכיתי,כן,ממש,והגעתי לעבודה עם עיניים אדומות ונפוחות.אף אחד לא שאל למה בכיתי כי כולם ידעו שהוא התגייס באותו יום. כבר ברגע שילדתי אותו חשבתי שהוא יילך לצבא.כזו היא המציאות בארצנו,זה חלק מהחיים,אבל כמו כל דבר בחיים,גם זה עובר והופך לחוויה מן העבר. הוא שירת בסיירת גולני וידעתי כל הזמן כמה השירות שלו מסוכן.

נֵנָה

New member
wow עומר, איזה יופי, אני רואה ../images/Emo6.gif

שהתמונה שצילמתי בראש פינה מככבת בכרטיסך האישי. סחטֵן יקירה
הוחמאתי
איך לא חשבתי על זה בעצמי...?

נֵנָה

New member
עומר יקרה, מאחלת לך שתקופת השירות

הצבאי של הבנים תעבור מהר ובשלום. לבי אתך
אני עברתי פעמיים מצב דומה, כאשר בני הבכור והשני שרתו ביחד בצבא (הבכור שירת 4 שנים והשני שהיה עתודאי שירת במשך 5 שנים), ואחר כך שרתו ביחד הבן השני והשלישי, שלא לדבר על הבעל כשהיה במילואים... אלה הם חיינו, מה לעשות? צריכים להיות חזקים ולקוות לטוב
אגב, בחרת לך ניק יפה, יש לי נכדה בת שנה (ב-30/10) ששמה עומר

אנימו

New member
עומר- חזקי ואמצי - 2 בני התגייסו

בשעתו בהפרש של חודש. שמחתי שחסכתי התרגשות - ועברתי סימולטנית את החרדות והדאגות וההתרגשויות. לאט לאט - ירד המפלס. ברכות לבנים ושיעבור בקלות.

מנורה

New member
עומר שהשרות יעבור בקלות ../images/Emo24.gif

במדינה שלנו קודם כל מאד רוצים שיהיה בן איך לא
ואז מתחילים לדאוג קודם לראשון ואח"כ לשני אח"כ לנכדים ולנינים וכל הזמן מתפללים מקווים שיהיה שלום ולא יצטרכו ללכת לצבא וזה תמיד נשאר חלום רחוק.

ע ו מ ר 4

New member
נעים לי.....

להרגיש אתכם מספרים על הבנים שלכם....משתפים...מנסים לרכך את הדברים. אז אני בסדר.....הבן הבכור שלי כבר כשנה לאחר השחרור...... הרבה....מחסומים...פעילות בקיני מחבלים בטול כארם.....ועוד... ושני אחיו...ממש מיתגיסים יחדיו..בהפרש של חצי שנה. נעימים החיבוקים שלכם כך מרחוק......

cara13

New member
../images/Emo141.gifבוקר טוב כולם,סופסוף נגמרו

החגים.יוצאת להליכה של 50 דקות וא"כ סידרת טלפונים לכל המקומות שהיו סגורים בחג,זה בטח ייקח לי את כל לפני הצהריים.גם כן בילוי....

דרדרית

New member
../images/Emo39.gifבוקר טוב לכולנו../images/Emo65.gif

זהו, היום האחרון לחופשה ו...מחר חוזרים לביצפר מנסה לנצל ת'יום לכל הדברים שלא הספקתי... הליכה? - לאחרונה אנו הולכים כל ערב <הגב החל לאותת לי כי אני זקוקה להליכה זו>

odo13z

New member
מה זה "גונבים" לי את ה - 13 שלי ?

קרה. מה קרה ? די עם הבדיחות קרש. מה שלומכם חמודות שלי ? עומר הרומנטית , אנפה השרמנטית וכל הספורטיביות המיטיבות לכת. הבאתם משב רוח רענן למשרד האפל שלי. יום טוב.

ע ו מ ר 4

New member
אודו13../images/Emo13.gif

חן חן לך...... רומנטיקה קסומה בכל גיל........ אם אין אותה כאן בפנים(באזור הלב)........איך היו נראים...מרגישים חיינו? ולמה אתה במשרד אפל? יש דבר כזה כאן בעמק שלנו? אפל? שיהיה לך יום טוב.....

boaz31

New member
בוקר טוב עם ....סוקרטס

ביוון העתיקה יצא שמו של סוקרטס כאיש בעל ידע רב והיה מוערך מאוד. באחד הימים פגש אותו מכר בכיכר השוק ואמר לו, "סוקרטס, אתה יודע מה שמעתי זה עתה על הטוב בידידיך?" רק רגע," השיב לו סוקרטס. "לפני שתספר לי משהו הייתי רוצה לערוך בדיקה קטנה . היא נקראת בדיקת המסנן המשולש." "המסנן המשולש?" "כן. נכון," ענה לו סוקרטס. "לפני שאתה מדבר על ידידי, יהא זה רעיון טוב לעשות פסק זמן ולסנן את דבריך. המסנן הראשון הוא ´אמת´. האם וידאת לחלוטין שהדבר שאתה רוצה לספר לי הוא אמת לאמיתה ?" "לא," ענה לו האיש, "למעשה שמעתי את זה רק הרגע ו ..." "בסדר," אמר סוקרטס. "אם כך אינך יודע באמת האם הדבר נכון אם לאו. בוא, אם כך, נבדוק את המסנן השני, מסנן ה´טוב´. האם טוב הדבר שברצונך לספר על ידידי?" לא, להיפך ..." "אם-כך המשיך סוקרטס, "ברצונך לספר לי משהו רע עליו, אבל אינך בטוח שהדבר נכון. ועדיין תוכל לעבור את הבדיקה, מכיוון שנותר מסנן אחרון" מסנן ´שימושיות´ . האם הדבר שברצונך לספר לי על ידידי הוא שימושי עבורי?" "לא, לא ממש .." "ובכיין," סיכם סוקרטס, "אם מה שברצונך לספר לי אינו אמיתי ולא טוב ואפילו לא שימושי, למה לספר אותו בכלל?" זו הסיבה שהפכה את סוקרטס לפילוסוף כה מוערך. וכן הסיבה לכך שמעולם לא גילה שחברו הטוב ביותר דופק את אשתו.

ע ו מ ר 4

New member
בועז......

סוקרטס היה כנראה קיבוצניק. האישה שלי=שלך=היה די נפוץ בקיבוצים....פעם.....

אפי 7

New member
בועז - סיפור מוכר אולם תמיד ../images/Emo45.gif

כדאי לחזור ולקראו - כי סיפור זה מביא את הכללים החשובים בחיינו. וזה מה שמזכיר לי: לספור עד 10 לפני שאומרים משהו שאמור לפגוע. סייג לחוכמה שתיקה. אל תעשה לחברך מה שאינך רוצה שיעשה לך. החיים והמוות בידי הלשון. מילה שהפרחת באוויר - לעולם לא תתפסנה ועוד ועוד. יום נעים אפי

boaz31

New member
אפי 7 -האם את אפי הותיקה והמוכרת

לי או שאני לא מכיר אתך עדיין בכל מקרה חן חןלך!!!

boaz31

New member
../images/Emo24.gifרשמים מיום טיפול שלי-

במשך שנים רבות נהגתי ברכב מכל הגדלים והייתי במוסכים בכל רחבי הארץ אבל במוסך כמו היום עדיין לא הייתי: "מוסך"לתיקון פרוטיזות כי הריני נוהג זה שלוש שנים בפרוטיזה שעושה 150 קמ לחודש ויותר והיא זקוקה ליום טיפול וכוון שונה ומשונה... ישבתי שעות ושתיתי קפה וראיתי ונמדדתי כפי שצריך והריני משופץ ומוכן לצעדות חדשות מכאן והלאה...-

למעלה