נגמר לי הלילה...........

נֵנָה

New member
../images/Emo140.gif מתאים גם לי ../images/Emo24.gif מצטרפת

בשחה
מסכימה עם אפי וקארה. מפגש פורום אמור להיות אך ורק של חברים שמתתפים בפורום שלנו, על מנת להכיר יותר אחד את השני גם במציאות, להתגבש ולהמשיך ביחד בכיף
לא מקובלת עלי השתתפות של חברים מפורומים אחרים שאינם משתתפים אתנו בפורום שלנו
אגב, שקדוש ועומר, האם אפשר לקבל רמז באיזה אזור נמצאים הקיבוצים שבהם אתן מתגוררות? האם בעמק יזרעאל או יותר צפונה...? איזה כיף, תהיה לנו אולי הזדמנות לבקר חברים בקיבוץ שבו התגוררנו פעם, וגם חברים בישובים שבסביבה...

ע ו מ ר 4

New member
ננה...

אני גרה בעמק יזרעאל..... כלכך חדשה כאן...ובאמת מרגישה מיתרגשת......ממכם.

cara13

New member
../images/Emo35.gifאודו,על איזה בדיחות קרש אתה מדבר

אני לא מעזה להעלות אפילו בדיחות קרש כי גם אותן אני מצליחה לקלקל,אולי התכוונת למישהו אחר?. ובאשר ל-13,שלך מיוחד כי יש לו z לקישוט,ושלי פשוט ועממי.אני בטוחה שהניק שלך לא יריב עם הניק שלי אלא יהיו חברים טובים ויעשו היכרות ב18 לנובמבר.

odo13z

New member
וואלה. אני מחפש את הקרש ולא מוצא.

אולי מחקו לי. אספר לך את הבדיחה אישית במפגש. אם אזכור....כי עם הזכרון שלי , יש לי חיים מעניינים. אני שומע כל יום דברים חדשים...
ועל כך כבר נשתרשרו פה שירשורים לאין סוף.

ביפו

New member
גם לטלפן - זה בילוי? אולי בגלל ש..

אצלי היה פתוח בחג, ואפילו - הטלפון ציצל... ושוחחתי. אבל כבר "אחרי החגים" - וזהו, צריך להפסיק את ה"חופשה הדיבורית" - ולהסתפק בהליכה. ואם כבר הולכים - רצוי שתהא הליכה במהירות, ה"מהירות שלך", וכדאי שת/יהיה ליווי. ה"תענוג לצלצל לאיפה שהיה סגור בחג" - זה רק בשביל לשאול: מקבלים גם כרטיס אשראי? ככה זה - מי שלא קנתה מספיק לפני החגים - (צמצמה- או הוציאה הכל בחגים)צריכה לקנות כעת "במחיר מציאה". אז גמני - הלכתי מעט מאוד, קניתי "לא הרבה" ומילאתי שקית קניות אחת יחידה, אבל נהניתי מאוד... ואתם גימלאים? איך אתם מעבירים את "אחרי החג"?

אפי 7

New member
קצת מצחיק - אולם אני דבוקה למחשב

אולם לא רק לקריאת הודעותיכם המענגות, אלא שימוש למטרות אחרות. אפי

odo13z

New member
אפי. אני מעריך שהרוב משלבים../images/Emo13.gif

תענוגות שונים במחשב. זה אחד היתרונות שלו על פני הטלפון ויש עוד הרבה.

אפי 7

New member
התענוג העיקרי שלי בעזרת המחשב

זו הכתיבה. אצבעותי רצות במהירות על המקלדת, מנקזות כל הרהור עליו חושבת, פעם אני ירח, פעם נסיכה, פעם עצובה ופעם שמחה. כאשר האותיות מופיעות על המסך צועדות זו אחר זו בסך, ישנה לי התחושה שרגשות שהופנמו לאוויר העולם נגלו, ומוכן לקליטה מוחי המרוקן של כל הקורה מהמציאות - כמובן. אחר-צהריים כייפיים אפי

מנורה

New member
אפי ../images/Emo47.gif על החרוזים אני עדין נהנת

בכתיבה הידנית.
המחשב עבורי לאיתור מידע פגישת חברים מהפורום והבעת דעה הצצה במצגת יפה קריאה של סיפור מענג או אגדה. לפעמים בין הדימדומים מאזינה למוסיקה של שירים אהובים העולם כולו בחדרי מבלי לזוז מביתי.

מצטערת אפי ששמתי את ההודעה כאן

בשרשור הראשון בעמוד, לא מצאתי בהתחלה את פתיחת הודעה חדשה

אפי 7

New member
../images/Emo7.gifאלה הם חיינו - המציאות קשה

פתחתי עכשיו את הטלוויזיה סתם לראות להנאתי ליד המחשב וזה פתאום התפוצץ לי בפנים. יהי זכרם ברוך של ההרוגים והחלמה לפצועים. עד מתי?

shkedud

New member
אחותי גרה בחדרה, ועובדת מאוד קרוב

למקום הפיגוע. תודה לאל - הכל בסדר. עד שאני מצליחה לדבר איתה הנשמה יוצאת לי. ננה - שאלת קודם איפה אני גרה - בקיבוץ דרומית לחיפה.

למעלה