נגנב מהפרעות, שיהיה בכייף.

דוVשה

New member
לה.

מה נשמע? סביר. איך הלך לך היום? כנ"ל. בן כמה אתה? גדולה או קטנה, הכל יחסי. איך קוראים לך? מיכל. כמה אחים יש לך? 2. איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? את שתיהן. ואם יש אז איך קוראים להם? שלי והילה. חשבתם פעם להפסיק? לחיות?. אתה אוהב שאלונים? מה פתאום. אם לא למה אתה עונה עליהם? מכריחים אותי. אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כנ"ל. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? ברור. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באסה. באיזה כיתה אתה? כיתה ב'. איזו מגמה? טובה. אתה לומד ביום שישי? חיובי. איך קוראים למחנכת שלך? יש רכז ורכזת קורס אם זה עוזר. איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? חיים. איזה מקצוע אתה הכי אוהב? פסיכולוגיה. איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקה. מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך. באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? כשאני לומדת אני קמה מוקדם. אתה לוקח בקבוק מים? תמיד. באיזה שעה אתה חוזר? תלוי. אתה הולך לבית בהסעה? של נהג אוטובוס. מה אתה אומר על הנוער של היום? חבל. המחשב שלך נמצא בחדר שלך? חיובי. פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין, יש משהו כתום. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? תמונות. מה הצבע שיער שלך? שחור. מה הצבע העיניים? כחול. יש לך שיער ארוך? לא. מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? קטנה. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? אנאערף. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? כנ"ל. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? אם אני חולה ויש לי תאבון מצבי טוב. מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק. מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? ארטיק או ענבים קפואים
. איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? וחצי. איזה סרט אתה הכי אוהב? כל מיני. איזה שיר אתה הכי אוהב? כנ"ל. איזה זמר\\ת אתה הכי אוהב? איזה שחקנ\\ית אתה הכי אוהב? הדיסק שאתה הכי אוהב? השיר האחרון ששמעת? משהו של הצל. הסרט האחרון שראית? The ultimate wish או משהו כזה. מה אתה שומע עכשיו? את אחותי וחבר שלה רואים דספרט האוס וייפז. תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? קיר. גבינה מועדפת? הכל הכל הכל, אני מאוהבת בגבינות. בשר מועדף? מאפה מועדף? פאי תפוחים/אגוזים
. שתיה חמה מועדפת? תה? וסיידר חם. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את שברון הלב שלי מתאחה. איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? אנאערף. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? כנ"ל. איזה עונה אתה הכי אוהב? סתיו ואביב. איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ!. מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? דברים שאינני יכולה לעשות כרגע. אתה צם ביום כיפור? לא. אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא ממש אכלתי הרבה כי הייתי במחזור בכיפור הזה אבל ראיתי סרטים, לא זוכרת אילו. היית מסתדר בלי מחשב? שאלה קשה. יש לך טלוויזיה בחדר? חיובי. אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? לחלוטין. בהתחשב בכך שרק כמה חודשים יש לי אותה בחדר, זה לא יטריד אותי עד כדי כך. אתם מאמינים בחיזרים? סוג של. אתם מאמינים באלוהים? כן. מאמינים בשטן? כן. דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. 2. 3. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף או זהב לבן. 2.שחור או צהוב? גם וגם. 3.שחור או לבן? שחור. 4.אדום או ירוק? גם וגם. 5.תכלת או כתום? גם וגם. דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. כחול. 2. בורדו. 3. סגול. 4. ירוק. 5. כתום. באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן. באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? צבע יפה. איזה צבע לעולם לא תלבש? Never say never. איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? מה שיפה. איזה צבעים אתה לובש בד"כ? ירוק, שחור, לבן, כתום, סגול, אדום וכו' וכו'. איזה צבע הכי מאפיין אותך? קנית תיק השנה? לעצמי? לא נראה לי. אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: תה או שוקו? תה, שוקו זה גועל נפשות. לימודים או חופש? גם וגם. אם את בת, חצאית או מכנסיים? חצאית. לצאת או להיות בבית? תלוי. חוף הים ? או טבע? טבע. כלב או חתול? חתול. עכבר או חתול? גם וגם. אחים או אחיינים? אחיינים. אמא או אבא? לחיות או למות? מחשב או טלויזיה? טלויזיה. לישון או להית ערים? גם וגם. פינגווין או דג? פינגווין. לדבר חלש או לדבר חזק? תלוי. לשמוע היפ הופ או רוק? היפ-הופ. מדונה או איל גולן? גם וגם. בירה שחורה או לבנה? לבנה. דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: למצבך החברתי? 100 לכתב שלך? 200 להישגים שלך בלימודים? 300 למידת התענינותך בלימודים? 400 כמה אתה אוהב קולה? גועל. כמה אתה אוהב פיצה? מאודמאודמאוד. כמה אתה אוהב את החברים שלך? כנ"ל. כמה אתה אוהב את האחים שלך? חחח =]. למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? נו באמת. עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? מהוד. למידה בה אתה אוהב מוזיקה? המוןהמון. למידה בה אתה אוהב לשיר? כנ"ל. למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? כנ"ל כנ"ל. מתי בפעם האחרונה? צחקתם? היום. דיברתם בטלפון? לפני יומיים אולי. דיברתם בפלאפון? היום. קמתם ב-6:00 בבוקר? היום. קמתם ב-12:00 בצהריים? לא זכור לי. חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? חשבתם שאתם רזים ? בתקווה להרזות. חשבתם שאתה שמנים? בתקווה להרזות. ישבתם שאתם גבוהים? הלוואי. הייתם אצל רופא שיניים? =[. רבת עם מישהו שאתה אוהב? שויין. רבת עם מישהו שאתה שונא? לא שונאת.

noosh

New member
before the sun shines

מה נשמע? בסדר איך הלך לך היום? כיף!!!!!!!!!!! בן כמה אתה? 21 איך קוראים לך?נועה כמה אחים יש לך? שניים איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.?נו באמת ואם יש אז איך קוראים להם? שי ואורן חשבתם פעם להפסיק?להפסיק עם מה? אתה אוהב שאלונים? תלוי איזה. יש לי הרגשה שאת זה לא. אם לא למה אתה עונה עליהם? כי אני עייפה וזה עיסוק אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי זה לא אותו דבר אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? נראה לי שכן כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... וואלה באיזה כיתה אתה? די כבר עם שאלות בי"ס האלה איזו מגמה? פיזיקה-אמנות. אבל כרגע QA. אתה לומד ביום שישי? אני לא עובדת ביום שישי, לא. אלא אם צריך לנקות. איך קוראים למחנכת שלך? היו הרבה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? יש לי ישיבת סינק ואני צריכה לעבור על STD. איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מתמטיקה ואמנות. איזה מקצוע אתה הכי שונא? ספורט. מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה, זה היה במטות באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? לעבודה, 6:58. אתה לוקח בקבוק מים? יש לי מים בעבודה באיזה שעה אתה חוזר? אמממ.... זה תלוי. בד"כ בסביבות 20:00-21:00. אתה הולך לבית בהסעה? נוסע, חמוד. נוסע. מה אתה אומר על הנוער של היום? שאתם גרועים. המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? המגרה היחידה היא של הנעליים, אז לא. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? אין לי שלושה צעדים שמאלה, זו ספריה שם. מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? כן, בערך מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מי יודע. אולי אוצרת. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? נו באמת
לא יודעת, מאוחר השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? פשוט לא ישנתי
מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק עוף. מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? גלידה, או מרק. מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? סלט איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב? אולמוסט פיימוס, המספריים של אדוארד, שמש נצחית איזה שיר אתה הכי אוהב? הרבה איזה זמר\\ת אתה הכי אוהב? טורי
. ועוד הרבה אחרות. איזה שחקנ\\ית אתה הכי אוהב? הו. ג'וני דפ, ג'ק ניקולסון, קווין ספייסי. משום מה אין לי ממש העדפה לנשים. הדיסק שאתה הכי אוהב? המונים. השיר האחרון ששמעת? עכשיו, Mean Jumper Blues של הקאונטינג קרואוז. משעשע. הסרט האחרון שראית? אני אפילו לא זוכרת מה אתה שומע עכשיו? מה שציינתי למעלה תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הדלת שלי גבינה מועדפת? עזים. בשר מועדף? סטייק טוב. מאפה מועדף? הכל
אממ. בריוש. שתיה חמה מועדפת? ארל גריי עם חלב. אבל מחליטה אמיתית. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? הממ.. אני תוהה. אני חושבת שמשהו סטייל דלתות מסתובבות. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? אני מעדיפה להשאר עם מה שיש. איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא? אביב מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? כלום אתה צם ביום כיפור?
אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא ראיתי, ולא אכלתי היית מסתדר בלי מחשב? לא להרבה זמן, אבל ליום-יומיים כן. יש לך טלוויזיה בחדר?
אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן אתם מאמינים בחיזרים? אינ משערת שיש חיים בפלנטות אחרות. אתם מאמינים באלוהים? לא יודעת מאמינים בשטן? ברור, הוא חום, מתוק ועונה לשם שוקולד. דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. טורי דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. טורי 2. 3. איזה צבע אתה מעדיף? כולם 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? צהוב, רק לא בבגדים. 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? כתום, אבל ממש ממש תלוי איזה. דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: אני לא יכולה לדרג צבעים, מצטערת. באיזה צבע צבוע החדר שלך? שני קירות בקרם ואחד בצהבהב באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? בדיוק זה איזה צבע לעולם לא תלבש? צהוב, אבל נבר סיי נבר. איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? אמממ, אני אוהבת ללבוש אדום. ואמרו לי שמתאים לי ירוק. איזה צבעים אתה לובש בד"כ? הרבה צבעים, בעיקר. איזה צבע הכי מאפיין אותך? לא יודעת, זה קשה. קנית תיק השנה? לא, אני באמת צריכה אם כן באיזה צבע? התיק שלי כחול אבל אני משתמשת בזה שחברות שלי קנו לי,שהוא כזה בז' וורוד. ושל איזה מותג? הא? איכ מותגים, מה נסגר. מה אתה מעדיף: תה או שוקו? תה לימודים או חופש? חופש
אם את בת, חצאית או מכנסיים? תלוי ממש לאן ומתי. גם וגם. לצאת או להיות בבית? שוב, תלוי מתי. חוף הים ? או טבע? טבע כלב או חתול? חתול עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא?נו באמת לחיות או למות? לטבוע או לשוט
מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון
. ואז אינ מוצאת את עצמי ערה פינגווין או דג? פינגווין! למרות שאני אוהבת את אימו שלי. לדבר חלש או לדבר חזק? חלש לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? :| טורי בירה שחורה או לבנה? לא יודעת, לא מבינה בבירות.

noosh

New member
it's not far from here

דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: למצבך החברתי? אני משערת ש-9 לכתב שלך? 2 להישגים שלך בלימודים? מה לימודים, מה!!!! 9, פיזיקה הורס הכל. למידת התענינותך בלימודים? תלוי מה, 8-9 כזה. כמה אתה אוהב קולה? 1 כמה אתה אוהב פיצה? כזאת שמזמינים - 2. כזאת שמכינים עם ממש ממש ממש מעט גבינה והרבה רוטב - 7 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך?
הם מתייחסים, פשוט לא איך שהייתי רוצה. עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 9 כזה. לפעמים הוא בוגדני. למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 2346256 למידה בה אתה אוהב לשיר? 10 ואני לא יכולה כי אני מזייפת. למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 9, סטואי חמוד
. מתי בפעם האחרונה? צחקתם? היום דיברתם בטלפון? IPפון נחשב? דיברתם בפלאפון? היום קמתם ב-6:00 בבוקר? אמממ. האמת שאני לא זוכרת. קמתם ב-12:00 בצהריים? לפני שבועיים בטח חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? אני לא זוכרת חשבתם שאתם רזים ? :/ חשבתם שאתה שמנים?
ישבתם שאתם גבוהים? אף פעם הייתם אצל רופא שיניים? וואי, אני כלכך חייבת לקבוע תור. רבת עם מישהו שאתה אוהב? רבת עם מישהו שאתה שונא? אני לא כלכך שונאת הודגש באמצעות מדגישומטיק

Remedy Lane 9

New member
הוצאת דיבה../images/Emo7.gif

"מה אתה אומר על הנוער של היום? שאתם גרועים." מוחה!

Yael Floyd

New member
../images/Emo6.gif היי לנועה יש גם חוש הומור!

אבל היא עדיין צורכת ספרים באופן לא חוקי

noosh

New member
כי אני אוהבת -ספרים- משומשים

יו, מה הבעיה להבין את זה!!!
. מה גם שיש לי גם דיסקים משומשים

BellA עלמה

New member
אני והוא

מה נשמע? סבבה איך הלך לך היום? חביב בן כמה אתה? 30+++ איך קוראים לך?עלמה בלה כמה אחים יש לך?0 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? ואם יש אז איך קוראים להם? חשבתם פעם להפסיק?להפסיק מה? אתה אוהב שאלונים? תלוי אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר?כן כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... מה אתה אומר על הנוער של היום?אלים מידי וחצוף המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא יש לי נייד פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? זית יש לך שיער ארוך? ככה וככה מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? קטנה השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 9 בבוקר השעה הכי מוקדמת שקמתם בה?5:30 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? כלום מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? זוגית איזה סרט אתה הכי אוהב? איזה שיר אתה הכי אוהב? איזה זמר\\ת אתה הכי אוהב? איזה שחקנ\\ית אתה הכי אוהב? הדיסק שאתה הכי אוהב? השיר האחרון ששמעת? גלגלצ הסרט האחרון שראית? מה אתה שומע עכשיו? תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? נוף מהחלון גבינה מועדפת? בשר מועדף? מאפה מועדף? שתיה חמה מועדפת? קפה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את ש' שלי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? קומדיה איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב וסתיו איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לטייל עם ש'והכלבה אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא .אני צמה היית מסתדר בלי מחשב? הייתי מסתדרת בקושי יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? מניחה שכן אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? לפעמים מאמינים בשטן? לפעמים דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1.ש' שלי 2.ההורים 3.ואת נ' דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1.המממ 2. 3. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? זהב 2.שחור או צהוב? צהוב 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. 4. 5. באיזה צבע צבוע החדר שלך? בננה באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? בננה איזה צבע לעולם לא תלבש? וורוד איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? איזה צבעים אתה לובש בד"כ? איזה צבע הכי מאפיין אותך? קנית תיק השנה? יש לי תיק שקיבלתי במתנה מהמכללה אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: תה או שוקו? שוקו משמין לימודים או חופש? חופש אם את בת, חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? תלוי חוף הים ? או טבע? כלב או חתול? גם וגם עכבר או חתול? חתל אחים או אחיינים?אחיינים אמא או אבא? לחיות או למות?לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? פינגווין או דג? לדבר חלש או לדבר חזק? חלש לשמוע היפ הופ או רוק? לא זה (אולי רוק של שנות ה60) מדונה או איל גולן? בירה שחורה או לבנה? דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: למצבך החברתי? 7 לכתב שלך? 4 להישגים שלך בלימודים? 6 למידת התענינותך בלימודים? 6 כמה אתה אוהב קולה? 7 כמה אתה אוהב פיצה? 3 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 8 כמה אתה אוהב את האחים שלך? למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 8 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך?6 למידה בה אתה אוהב מוזיקה?7 למידה בה אתה אוהב לשיר?9 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 5 מתי בפעם האחרונה? צחקתם? אתמול דיברתם בטלפון? אתמול דיברתם בפלאפון? קמתם ב-6:00 בבוקר? אתמול קמתם ב-12:00 בצהריים? חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? חשבתם שאתם רזים ?אף פעם חשבתם שאתה שמנים? כל הזמן ישבתם שאתם גבוהים? אני לא הייתם אצל רופא שיניים? שנים רבת עם מישהו שאתה אוהב? הממ רבת עם מישהו שאתה שונא חח יאללה שב'ש

Shame in you

New member
...

מה נשמע? איך הלך לך היום? בן כמה אתה? 18! איך קוראים לך? כמה אחים יש לך? 4 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? אח ואם יש אז איך קוראים להם? חשבתם פעם להפסיק? אה? אתה אוהב שאלונים? לפעמים מה אתה אומר על הנוער של היום? לא מה שהיה פעם המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? די קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? נו מה הצבע שיער שלך? שחור מה הצבע העיניים? חום כהה יש לך שיער ארוך? כן מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? חיה השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 2 וחצי נראה לי השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? לא ישנתי מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? כאילו, תמיד? מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? מים קרים איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? לא יודע אם זה יחיד או וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב? לא מזמן ראיתי שוב גרין מייל והיה ממש יפה איזה שיר אתה הכי אוהב? בזמן החרון אני מחוברת חזק לדונאט סונג איזה זמר\\ת אתה הכי אוהב? טורי איזה שחקנ\\ית אתה הכי אוהב? טום הנקס הדיסק שאתה הכי אוהב? אני צריכה להכיר יותר השיר האחרון ששמעת? white chalk של פיג'יי הסרט האחרון שראית? שלם? לא זוכרת מה אתה שומע עכשיו? מטעינה את דה מאונטיין של פיג'יי תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? קיר גבינה מועדפת? קוטג' בשר מועדף? צמחונית מאפה מועדף? הכל!!!!!!!!!!! שתיה חמה מועדפת? גם כמעט הכל. נס קפה אולי את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? מרק איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? יש עוד מעט סרט טוב בהוט דרמה. נשמע טוב איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? לא יודעת איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא ראיתי סרטים, אבל אכלתי ארוחת צהריים נחמדה בקיבוץ היית מסתדר בלי מחשב? בלי יוטיוב? לא נראה לי יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים בחיזרים? לא יודעת אתם מאמינים באלוהים? לא מאמינים בשטן? לא יודעת דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. 2. 3. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? לא יודעת 4.אדום או ירוק? גוון מסויים של ירוק 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. 4. 5. באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? מה אכפת לי איזה צבע לעולם לא תלבש? לא יודעת אם קיים כזה איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?לא אכפת לי איזה צבעים אתה לובש בד"כ? הרבה כחול איזה צבע הכי מאפיין אותך? אין כזה קנית תיק השנה? לא אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: תה או שוקו? שניהם! לימודים או חופש? תלוי אם את בת, חצאית או מכנסיים? שניהם לצאת או להיות בבית? שניהם חוף הים ? או טבע? שניהם, אןף כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? לא מתה על שניהם אחים או אחיינים? לא יודעת, אין לי אחיינים אמא או אבא? לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? שתי חולות רעות לישון או להית ערים? שניהם פינגווין או דג? פינגויין!!!! לדבר חלש או לדבר חזק? חלש לשמוע היפ הופ או רוק? רוק. אבל היפ הופ לפעמים זה נחמד מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? לבנה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: למצבך החברתי? לכתב שלך? 8 להישגים שלך בלימודים? 7 למידת התענינותך בלימודים? ממש תלוי כמה אתה אוהב קולה? 5 כמה אתה אוהב פיצה? 10 כמה אתה אוהב את החברים שלך? כמה אתה אוהב את האחים שלך? 9 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? הם מתייחיסים, אבל... עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? די נו למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? א יודעת לשיר למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? מתי בפעם האחרונה? צחקתם? דיברתם בטלפון? דיברתם בפלאפון? קמתם ב-6:00 בבוקר? בקיבוץ קמתם ב-12:00 בצהריים? חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? חשבתם שאתם רזים ? חשבתם שאתה שמנים? ישבתם שאתם גבוהים? הייתם אצל רופא שיניים? מזמן רבת עם מישהו שאתה אוהב? לא רבה רבת עם מישהו שאתה שונא?

Remedy Lane 9

New member
1

מה נשמע? בסדר איך הלך לך היום? חולה. ומתכחש לחולי
בן כמה אתה? 17 איך קוראים לך?דפנה כמה אחים יש לך? 2 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.?את הכלבים! סתם נו מזה פה? ואם יש אז איך קוראים להם? חשבתם פעם להפסיק?כולם כתבו פה "את מה"? אתה אוהב שאלונים? לעתים אם לא למה אתה עונה עליהם? כי אני חלשת אופי אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי צריך בשביל זה רמות ריכוז ממש גבוהות! אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? בנתיים לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה?יב. לא חייבים להזכיר את זה אבל איזו מגמה? אמנות וביולוגיה בעבר אתה לומד ביום שישי? ללאאאאאאא |מאושר| איך קוראים למחנכת שלך? עדה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?ראשונות? אהה. ספרות?
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אמנות איזה מקצוע אתה הכי שונא? לשון כי היא מעצבנת מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? לא לומדת גיאוגרפיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 6:30
אתה לוקח בקבוק מים? כן באיזה שעה אתה חוזר? משתנה תלוי אתה הולך לבית בהסעה? אני לא *הולכת* לבית עם *הסעה*! מה אתה אומר על הנוער של היום? שהוא לא כמו שהוא היה פעם! המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? יש שם בלאגן בעיקר קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? לא מה הצבע שיער שלך? חום כהה מה הצבע העיניים? איפה השאלות המעניינות פה?!
יש לך שיער ארוך? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? פחחח. שש בערב. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? בטח באחד הטיולים.. ארבע כזה. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? תה עם חלב. אבל זה קטע תקופתי שעכשיו גם לא קשור לחולי מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? שוקו. יאמ יאמ מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? אייסקפה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? איזה סרט אתה הכי אוהב? אני נוראית בקלונוע. אבל מה שכן- RUN לולה RUN, הנסיכה הקסומה, שמש נצחית בראש צלול, איזה שיר אתה הכי אוהב?תפסיקו. זה לא שאלה אפקטיבית ותמיד שמים אותה בשאלונים! איזה זמר\\ת אתה הכי אוהב? סף הסבלנות והריכוז תם. איזה שחקנ\\ית אתה הכי אוהב? הדיסק שאתה הכי אוהב? השיר האחרון ששמעת? אני חורשת עכשיו על פיג'י ביוטיוב. תגידו לי להתחדש! הסרט האחרון שראית? אמ. בטח משהו מפגר ביס מה אתה שומע עכשיו? פיג'י ביוטיוב תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? מזרונים גבינה מועדפת?כל גבינות העולם- התאחדו! |מרקס| בשר מועדף? אני חדשה בעניין. משהו טעים מאפה מועדף? אמ. נלך על קרואסון שקדים שתיה חמה מועדפת? תלוי ממש את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? נגיד שעידו ולא נסתבך עם למה איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? סרט טוב איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? אני בסדר איזה עונה אתה הכי אוהב? אני כבר לא יודעת
פעם הייתי אוהדת חורף מוצהרת
אבל זה פעם איזה עונה אתה הכי שונא? מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? להיות בחווה ואז לצאת עם חברים אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא זוכרת. היית מסתדר בלי מחשב? ביום כיפור? בכלל? מתי??? יש לך טלוויזיה בחדר? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים בחיזרים? חייבים להיות לא? אתם מאמינים באלוהים? מאמינים בשטן? דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1.אני לא מדרגת אפחד.

למעלה