נגנב מהפרעות, שיהיה בכייף.

Remedy Lane 9

New member
2

הדגש|איזה צבע אתה מעדיף? שחור קודר וקשוח ואפל |8-| וזה בכלל הכותרת
. נו שויין 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור. צהוב לא יפה לי על הגוף |פקאצה| 3.שחור או לבן? זה קשה!.
4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? כתום דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.אני אמרתי את דעתי על דירוג. 2. 3. 4. 5. באיזה צבע צבוע החדר שלך? כתום אפרסק
באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אני אוהבת אותו ככה. תודה איזה צבע לעולם לא תלבש? נוור סיי וכאלו. אבל בעיקר שילובים מגעלים או נניח, ורוד זוהר איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?ירוק
איזה צבעים אתה לובש בד"כ?
. כאילו, בערך איזה צבע הכי מאפיין אותך? אני בתקופה ירוקה. אבל אמ.. סגול? קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? די זה בכלל יוכיח את טירוף הירוק.
ושל איזה מותג? שוק מחנה יהודה מה אתה מעדיף: תה או שוקו? עכשיו תה לימודים או חופש? חופש עם הרבה עשייה אם את בת, חצאית או מכנסיים? חצאית בימי הקיץ החמימים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? חוף הים זה לא טבע? נראה לי עבדו עליי כשהייתי קטנה.
כלב או חתול? כלב. לייק ברור עכבר או חתול? חתול ? אחים או אחיינים? אחים. רגע. יש לי אחיינים בכלל? אמא או אבא?הכלבים. אמרתי את זה כבר
לחיות או למות? לחיות לנצח מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? שניהם במינון מתאים פינגווין או דג? פינגווין. למרות ששניהם מצחיקים קצת לדבר חלש או לדבר חזק? לדבר עם דיקציה! לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? איל גולן. הוא נשוי לאילנית לוי! בירה שחורה או לבנה? לבנה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: למצבך החברתי? 7-8 לכתב שלך? פחחח. זה הדבר הכי משתנה שראיתם. אז תלוי באיזה זמן כתבתי להישגים שלך בלימודים? אה |מגרד בראש|. 8? כי האמנות מעלה פשוט
למידת התענינותך בלימודים? ממש תלוי במה כמה אתה אוהב קולה? 8 כמה אתה אוהב פיצה? תלוי של מי ולמה. אבל כשעושים בבית זה באמת נפלא. וגם מקפרי. אז נגיד 7 ונצא מזה כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10. כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? כשאני רואה אותם יותר משעה ככה ביום אז הם מתחייסים גם +10... עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? אין לי יחסי אהבה אליו. הוא פשוט פה! למידה בה אתה אוהב מוזיקה? מספר גבוה כלשהו. למרות ש. די הסתבכתי למידה בה אתה אוהב לשיר?אני לא יודעת. 5 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? גם איתו אין לי יחסים כלשהם. חוץ מלדבר איתו כשאין לו טעינה..... מתי בפעם האחרונה? צחקתם? היום דיברתם בטלפון? אתמול? דיברתם בפלאפון? היום קמתם ב-6:00 בבוקר? ב-6:30. היום קמתם ב-12:00 בצהריים? לא זוכרת מתי בדיוק חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? אוי זה הכי נורא בעולם. לו'דע חשבתם שאתם רזים ? אחרי איזה טיול שהיה... חשבתם שאתה שמנים? עכשיו מובן שזה נגנב מהפרעות אכילה
ישבתם שאתם גבוהים? בחלומות שלי הייתם אצל רופא שיניים? חצי שנה. זה אומר שצריך לבקר אותו
רבת עם מישהו שאתה אוהב? ריב גדול כזה עם נתק באמצע זה מזמן. אבל פחות משנה רבת עם מישהו שאתה שונא? את מי אני שונאת?|מגרד בראש| הודגש באמצעות מדגישומטיק
אה חשבתי שזה יותר ארוך!.

behappy

New member
כפרע../images/Emo24.gif

יו, גם לי הייתה תקופת ירוק מטורפת בסתיו שעבר וגמני בכלל טיפוס של סגול :| [שחזר למקורותיו לאחרונה] אז בואי לעשות קניות במותק מחנהיודה, קדימה
ותבואי היום, אני יודעת שאת מעריצה שלה
יהיה כייף

.

מה נשמע? פסידר איך הלך לך היום? זרם בן כמה אתה? 80 איך קוראים לך? שמוליק כמה אחים יש לך? אחד איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? את השני ואם יש אז איך קוראים להם? הם באים לבד [הם באמת. הם קרציות!] חשבתם פעם להפסיק? ואפילו ניסיתי! אתה אוהב שאלונים? מתה עליהם. אם לא למה אתה עונה עליהם? למה כובע. אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אפילו את המשקפים שלי אני לא מרכיבה. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? נה כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...נהנה באיזה כיתה אתה? ג' איזו מגמה? תאטרון אתה לומד ביום שישי? לא, ישתבח שמו איך קוראים למחנכת שלך? עליזה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? אנגלית איזה מקצוע אתה הכי אוהב? פיזיקה איזה מקצוע אתה הכי שונא? פיזיקה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? תלוי אם אני הולכת לישון! אתה לוקח בקבוק מים? חצי ליטר באיזה שעה אתה חוזר? מתי שמשחררים אותי
אתה הולך לבית בהסעה? לא לבית אבל כן בהסעה. מה אתה אומר על הנוער של היום? צעירים המחשב שלך נמצא בחדר שלך? מסתבר פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? ריקה מאדם קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? נתקעתי בקיר מה הצבע שיער שלך? שחורג'ינג'י [נו, על משקל שחורדיני. צריך לעשות שורשים
] מה הצבע העיניים? ירוק בשמש. חרא בלבן. יש לך שיער ארוך? לא אחרי מה שהספרית של הבסיס עשתה לו!!! וגידלתי ממש
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? משהו אחר. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? תלוי מתי מאוחר הופך למוקדם ולהפך. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? כנל. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק. מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? שוקוווו מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? ארקטיק איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? זוגית איזה סרט אתה הכי אוהב? לא יודעת, מה אמרנו לאחרונה, מועדון קרב?
גאונות. איזה שיר אתה הכי אוהב? things behind the sun
איזה זמר\\ת אתה הכי אוהב? יעל דקלבאום הכלבה. ואת השפם של טורי. איזה שחקנ\\ית אתה הכי אוהב? קליסטה פלוקהרט, אבל רק כשהיא יוצאת מאשפוזים, לא כשהיא נכנסת אליהם!!! הדיסק שאתה הכי אוהב? אמג, קוויארגירל, לאחרונה אוקי קומפיוטר, פינקמון, לאיודעת
השיר האחרון ששמעת? before I end, Tamar Eisenman הסרט האחרון שראית? הנסיכה הקסומה!
מה אתה שומע עכשיו? עוד מעט טלפון
תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הטלפון המדובר! גבינה מועדפת? קצ'קוועלללל בשר מועדף? בשר זה רצח ו--- רצח זה משמין!!! מאפה מועדף? קוראסון שוקולד עושה חצ'קונים
שתיה חמה מועדפת? שוקוווו [כנל
] את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו?
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? לא רוצה סרט. רוצה להתכרבל. אבל לא לבד. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? לא רוצה, אם אני אבכה מהניק הזה עוד פעם אחת היום. איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץ, לפעמים חורף. איזה עונה אתה הכי שונא? לא יודעת! מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? הופעות, פאבים, חברים, להתכרבל בבית. אתה צם ביום כיפור? אני כבר לא
אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? סגרתי
וכל היום אכלתי מהמעט לחמניות שנשארו מהמפסקת מיום לפני עד כאב בטן עעעע things I'd like to forget :| היית מסתדר בלי מחשב? אחרי עבודה עצמית קשה
יש לך טלוויזיה בחדר? ל-א אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? יאפ אתם מאמינים בחיזרים? מכירה כמה אתם מאמינים באלוהים? אבא שלי טוען שהוא מאמין בו מאמינים בשטן? גם אותו אני מכירה, נשבעת. דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: חסוי
1. 2. 3. דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: אני לא שונאת, אני בוגרת וכאלה!!
1. 2. 3. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב?
moneeeey, get away
[פינקפלויד
] 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? ליפסטיק 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב:
1. 2. 3. 4. 5. באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן עם קצת סגול!! או כחול או משו. כאילו, טפטפו טיפה לתוך הצבע. דונט אסק. באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? קקי. איזה צבע לעולם לא תלבש? שאלות קשות
איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? ורוד פקאצה!!!11 איזה צבעים אתה לובש בד"כ? חאקי איזה צבע הכי מאפיין אותך? אומרים לי שהג'ינג'י ממש מתאים ולא רק [אם בכלל
] במראה. קנית תיק השנה? שחור קטן פקאצה במקום הפראדהמזוייף ההוא יימחשמו אם כן באיזה צבע? נו אמרתי כבר
ושל איזה מותג? כלשהו מה אתה מעדיף: תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופש אם את בת, חצאית או מכנסיים? תלוי לצאת או להיות בבית? לצאת. למרות שהצבא הרס לי את החיים אז אולי כבר לא. חוף הים ? או טבע? יםיםים! כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? עכבר אמא או אבא? אמא לחיות או למות? תנו לחיות לחיות! מחשב או טלויזיה? מחשף לישון או להית ערים? לישון, ואז להיות ערים. פינגווין או דג? פינגווין! לדבר חלש או לדבר חזק? חלש. אני אלמד יום אחד, נשבעת. לשמוע היפ הופ או רוק? רוק |פיס, מאן| מדונה או איל גולן? מדונה :| בירה שחורה או לבנה? לף בלו[נד] דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: למצבך החברתי? 0 לכתב שלך? נע בין 0 ל10 להישגים שלך בלימודים? 0 למידת התענינותך בלימודים? נע בין 0 ל10 כמה אתה אוהב קולה? 0 כמה אתה אוהב פיצה? נע בין 0 ל10 כמה אתה אוהב את החברים שלך? נע בין 0 ל10... סתם
כמה אתה אוהב את האחים שלך? נע בין.. סתם כפרעליו
למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? חחחחחחחח עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? כוסאמאשלו
למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 1000000000000 למידה בה אתה אוהב לשיר? נע בין 0 ל10 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? שמוליק, הו שמוליק!
מתי בפעם האחרונה? צחקתם? מקודם, וואי איזה מצב כפית זה היה דיברתם בטלפון? לפני שניה דיברתם בפלאפון? לפני שניה וחצי קמתם ב-6:00 בבוקר? ביום ראשון :| ומחר
קמתם ב-12:00 בצהריים? ביום שבת? חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? מגן בסטט', חורף 2005. אסון. חשבתם שאתם רזים? זו בטח היתה מישהי אחרת
חשבתם שאתה שמנים? שמנים אני לא, למזלי. ישבתם שאתם גבוהים? מאחר וכמעט כל החברות הגמדות שלי נמוכות ממני, קצת קשה שלא. הייתם אצל רופא שיניים? עכשיו ערב, אני בבית, תחסכו
רבת עם מישהו שאתה אוהב? אתמול
רבת עם מישהו שאתה שונא? אני לא שונאת, אני בוגרת
בייושששש!11

behappy

New member
בחיי שזה כמו ספירת מלאי מדי פעם, השאלונים

האלה
מה נשמע? סבבה! איך הלך לך היום? בסדר, קמתי מאוחר אך ישנתי לשובע! בן כמה אתה? גיל המתאבדים והמתים המאגניבים איך קוראים לך? לא קוראים לי אני באה לבד? כמה אחים יש לך? 2 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? לא עכשיו ואם יש אז איך קוראים להם? טל וגלית חשבתם פעם להפסיק? מה, את עניין האחים? אתה אוהב שאלונים? אני אוהב שאלונים אם לא למה אתה עונה עליהם? ! אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אני כן! אני מרכיבת שאלונים מגניבה ביותר
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...סתמו באיזה כיתה אתה? אני בהדחקה לגבי זה איזו מגמה? אתה לומד ביום שישי? לא איך קוראים למחנכת שלך? ברברה
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מקצוע אתה הכי אוהב? איזה מקצוע אתה הכי שונא? מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? שניהם ממש מעניינים באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר?
אתה לוקח בקבוק מים? תמיד. לכל מקום באיזה שעה אתה חוזר? מאוחר אתה הולך לבית בהסעה? לא הולכים בהסעות!
מה אתה אומר על הנוער של היום? זוועה, פשוט זוועה המחשב שלך נמצא בחדר שלך? יש גם אחד כזה פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? לא בא לי קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? שרון מה הצבע שיער שלך? חום וסגול מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? די. הוא גדל מלא
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מפיקה של פסטיבלים מגניבים השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? מממ.. ישנתי כל היום פשוט השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? לילה לבן? מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק
והנה החוט המקשר
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? קרטיב, אייסקפה, כאלה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? זוגית מאגניבה עם המזרון השווה ביותר בעולם! איזה סרט אתה הכי אוהב? יש כל כך כל כך הרבה. נגיד ש: חלום אריזונה, שמש נצחית, דבר אליה, קטיפה כחולה, תירו בפסנתרן, תותי בר, עכשיו בא לי סרט!! איזה שיר אתה הכי אוהב? לבד על הגג
איזה זמר\\ת אתה הכי אוהב? יש הרבה אבל רק שתדעו שאפרת גוש, אחרי שנים של שנאה, הפכה לאהובת נפשי! איזה שחקנ\\ית אתה הכי אוהב? דה נירו, לוק בסון, ז'ראר דפרדייה, ססיליה רות', פנלופי קרוז, ניקול קידמן הדיסק שאתה הכי אוהב? את הבויס פור פלה החתום
השיר האחרון ששמעת? שמעתי את הרדיוהד החדש אתמול ומאז כלום! [כאילו, ביטלס/אלביס בעבודה בגלל זה שעובד פה אבל זה כבר לא נחשב
] הסרט האחרון שראית? חינוך רע מה אתה שומע עכשיו? נה מה קיטה פה מהמחשב של זה שעובד פה תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? שרון
גבינה מועדפת? לבנה עיזים! בשר מועדף? המממ.. טרם גיבשתי דעה. טופו נחמד לי מאפה מועדף? הבראוניז של נוש!!!
איים קאמינג! שתיה חמה מועדפת? תה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את הגר. שנים שלא. אני מתגעגעת אליה ממש איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? דברים של ברטולוצ'י איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? clouds מתקליט של ג'וני איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץ, אביב, סתיו. חורף לא ירושלמי. איזה עונה אתה הכי שונא? חורף בירושלים
נמאס לי כבר מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? הוווווווו להיות עם אנשים טובים ולטייל ושופינג וללכת למקומות מגניבים וליהנות! אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? בעיקר ישנתי וקראתי ובישלתי קינואה, עוכרת ישראל שאני היית מסתדר בלי מחשב? כן, אבל זה יהיה מוזר יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? מסתדרת מצוין אתם מאמינים בחיזרים? מדי פעם יש לי טרנד כזה אתם מאמינים באלוהים? כן, אבל מאמינים בשטן? לא, אבל דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: זה ל-א דבר שמדרגים 1. 2. 3. דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: לא רוצה 1. 2. 3. איזה צבע אתה מעדיף? סגול, ירוק, אדום 1.כסף או זהב? כסף, בדולרים 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? אדום בפנים ירוק בחוץ עם גרעינים 5.תכלת או כתום? כתום. בענק דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.סגול 2.ירוק 3.אדום 4.טורקיז 5.מידנייט בלו באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן-פנינה כזה:| באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? הווווווווווווווווו. יש הרבה תכנונים
אבל זו דירה שכורה איזה צבע לעולם לא תלבש? שקוף בלי כלום מתחת ברחוב? איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? סגול, ירוק, אדום איזה צבעים אתה לובש בד"כ? הנ"ל איזה צבע הכי מאפיין אותך? סגול קנית תיק השנה? קניתי אחד וקיבלתי אחד מתנה
אם כן באיזה צבע? המתנה בצבע בז' וזה שקניתי כתום מאגניב ושל איזה מותג? אין מותג מה אתה מעדיף: תה או שוקו? תה. למרות ששוקו של באבט זה משהו שווה מאוד לימודים או חופש? חופש
אם את בת, חצאית או מכנסיים? חצאית, אבל מכנסים יותר נוח עם הקור בערב לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? שניהם כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחיינים אמא או אבא?כרגע- אבא לחיות או למות? לחיות. מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון כשצריך פינגווין או דג? פינגווין
איזו חיה בובית לדבר חלש או לדבר חזק? חלש. למרות שאני צווחת! לשמוע היפ הופ או רוק? היפהופ זה לרקוד, רוק זה לשמוע מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? לבנה. דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? 3 להישגים שלך בלימודים? 10- למידת התענינותך בלימודים? 6 כמה אתה אוהב קולה? 2 כמה אתה אוהב פיצה? כרגע, אחרי תקרית כלשהי- 5 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 8 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 7 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 6 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח. 9, ואנשים יגידו 3 או משהו על הלשיר שלי
למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 6 מתי בפעם האחרונה? צחקתם? לפני 10 דק דיברתם בטלפון? משו כזה גם דיברתם בפלאפון? שעה-שעתיים קמתם ב-6:00 בבוקר? התעוררתי בחמש אבל חזרתי לישונה היום! קמתם ב-12:00 בצהריים? יו, מזמן
חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? קרה חשבתם שאתם רזים ? כשהייתי רזה
חשבתם שאתה שמנים? כשהייתי יותר מלאה ישבתם שאתם גבוהים? כשאני ליד אנשים נמוכים הייתם אצל רופא שיניים? יותר מדי
רבת עם מישהו שאתה אוהב? לפני כמה ימים רבת עם מישהו שאתה שונא? מזמן

למעלה