Ok.. so my Name is Karen. Right Now I am from Canal Fulton, Ohio (USA).. But I am also from Holon, The holy land.. =) I am 17 and 7 months ans 13 days (to be specific) Music is life. Or life is music? what came first? I just got back from a concert... No... Not RADIOHEAD... Five Iron Frenzy (and friends..). It was nice. Yeah. I have tons of blus marks all over my body and other people´s sweat... BUT I FEEL FINE!!! Connie M
ammm... I didn´t immigrate... I am here all by myself... I am an exchange student. Don´t worry, I am coming back to the arsim land at january... =) And about your question, Life here rocks..!
אני אוהבת את השירים של רדיוהד אבל אני לא "מעריצה" גדולה במיוחד! אני בת 15 וחצי ונראה לי שאני הנציגה היחידה פה מרה"ע (ראש העין)! טוב, אז יש גם לרה"ע נציגות עכשיו... ולא, אני לא תמנייה!(אם טעיתם לכם)
אני דור, בן 18 מראש העין התחלתי לשמוע רדיוהד לפני שלוש שנים בערך בגלל בן דוד שלי שהוא הבן אדם שהכי חולה על רדיוהד שאני מכיר. זה לא היה רציני כל כך עד לפני שנה כשחברה שלי דאז שגם אהבה אותם מאוד התחילה לדחוף אותי לכיוון שלהם (בעיקר OKC, זה היה עוד לפני Kid A), ויחד איתה גם ידידה טובה מאוד שלי עזרה בשטיפת מוחי התמים, ולכל שלושתם אני חב תודה רבה על שהביאוני עד הלום. תודה