קפוץ טיפש.קפוץ. ^_^ יותר הולם אותך מאשר אותי .
ס סנוווופקין New member 23/4/06 #103 קשש חשבתי על זה באמת שאני אכזרי.. נאם נאם ויוה ללה וודקה. מה אני יכול להגיד חוץ משאת מוציאה את הרע שבי ואני אהיה פה כל השבוע?
קשש חשבתי על זה באמת שאני אכזרי.. נאם נאם ויוה ללה וודקה. מה אני יכול להגיד חוץ משאת מוציאה את הרע שבי ואני אהיה פה כל השבוע?
L LiLdon New member 24/4/06 #117 מה-אתה-אומר !? חח אתה כל כך צפוי. היה ברור שתגיד את זה XD פיזדאצ! ><
ס סנוווופקין New member 24/4/06 #118 קשש אם זה היה צפוי אז למה אמרת את אוהבת שקוראים לך רוסית אה??? עליתי פה על משהו?? למה המכנסיים שלי פתוחים?
קשש אם זה היה צפוי אז למה אמרת את אוהבת שקוראים לך רוסית אה??? עליתי פה על משהו?? למה המכנסיים שלי פתוחים?
L LiLdon New member 24/4/06 #119 חחחחחחח אוקיי, עכשיו באמת באמאשלך תסביר לי מה הקשר, באמת שאני מנסה להבין לא הולך לי ולא, זה לא כי אני בלונדה בלומה זה בגלל שאתה לא מי יודע מה מובן ! בעצם אתה לא מובן בכלל !!!!! ועל זה.......... אני לא יכולה לענות לך P:
חחחחחחח אוקיי, עכשיו באמת באמאשלך תסביר לי מה הקשר, באמת שאני מנסה להבין לא הולך לי ולא, זה לא כי אני בלונדה בלומה זה בגלל שאתה לא מי יודע מה מובן ! בעצם אתה לא מובן בכלל !!!!! ועל זה.......... אני לא יכולה לענות לך P:
L LiLdon New member 24/4/06 #121 הכדורים אצלך, חבוב כן.אני בלונדינית. ואתה שכל בשקל. ושוב, אני לא סומכת על האינטליגנציה שלך כדי שתבין את זה P: חעחעחע. ^_^
הכדורים אצלך, חבוב כן.אני בלונדינית. ואתה שכל בשקל. ושוב, אני לא סומכת על האינטליגנציה שלך כדי שתבין את זה P: חעחעחע. ^_^
ס סנוווופקין New member 25/4/06 #124 קשש רציתי להגיד שאת מסריחה כי את מריחה תחתים (זאת מילה) כל היום (כלבה) אבל אני לא אגיד