אתה יודע... אתה באמת מטומטם :) כאילו..אין עוד רמות כאלה
ס סנוווופקין New member 26/4/06 #126 קשש עחעחעחעעחחעחעחעחעח חכי מה תקבלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!
מ מכשפהקטנהזונה New member 19/4/06 #43 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif חכה בסבלנות.. אולי התור שלך גם יגיע
C crazy cottage New member 18/4/06 #24 אחלה תמונות!../images/Emo163.gif יש שם תמונה שלי #@#^*&^$RFE#FAE*$%%@#$I)^$%#
A ashkelonis brother New member 19/4/06 #39 לפי דעתי יותר מדי תמונות של מיכלי.. סתם... אין דבר כזה יותר מדי מיכלי .. ודרך אגב מיכלי עד עכשיו הוא עוד לא חזר לחיים (מי שיודע יודע )..
לפי דעתי יותר מדי תמונות של מיכלי.. סתם... אין דבר כזה יותר מדי מיכלי .. ודרך אגב מיכלי עד עכשיו הוא עוד לא חזר לחיים (מי שיודע יודע )..
מ מכשפהקטנהזונה New member 19/4/06 #42 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif שימי, מותק, הייתי יכולה לנסות להעיר אותו בכל מיני דרכים יצירתיות, אבל.. זה לא חוקי, אז ויתרתי. באסה להיות 18 הא?
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif שימי, מותק, הייתי יכולה לנסות להעיר אותו בכל מיני דרכים יצירתיות, אבל.. זה לא חוקי, אז ויתרתי. באסה להיות 18 הא?