נוסטלגיה ו/או ממתקים

the mush

New member
פילסברי!

אני מתגעגעת לימי שבת בבוקר שהיינו מפוצצים את הקופסא של הפילסברי [זוכרים?] שמים בתנור, והריחחח...

תוך 20 דקים ההורים יכלו לחזור למיטה ואני הייתי תוקעת את המאפים האלה

Evil Kittie

New member
הייתי מחסלת את הבצק

עוד לפני שאימא הייתה מספיקה לאפות את העוגיותתת טעים!!!!!

יש

אם אני לא טועה ראיתי באיזה סופר לא מזמן.

אבל לא מביאים את זה לארץ כמעט . זה ממש יקר ואנשים מעדיפים לקנות כבר בורקס .

Optimistic Girl

New member
אני

הנוסטלגיה שלי זה גלידה של מקדונלד'ס
ובננות מיובשות שמזכירות לי נשכחות...

את שניהם אפשר להשיג, אז אני לא דואגת

W a b b i t

New member
ביצת קינדר הישנה

מגיעים הנכדים לבית של סבתא,
בנוהל פושט על המחבוא ה"סודי"
מוציא קופסה עם 3 ביצים ל3 נכדים.
מסיים ראשון לאכול ולהרכיב
וכרגיל אומרים תעזור לקטנים יותר להרכיב (לפעמים תמורת שוחד מהשוקולד)
ואז סבא/סבתא אומרים איך הוא מרכיב מהר עוד יהיה מהנדס...

---
רמיקוב על שולחן, רביעיות-חיות/צמחי א"י,רביעיות של חי"א.

EdisonGirl

New member
לא בכל מקום בעולם זה נוסטלגיה

ואכלתי כ"כ הרבה כאלו בילדות, שאמא שלי נאלצה לתרום לגני ילדים שקיות ענקיות מלאות בביצי הפלסטיק שבתוכם הייתה ההפתעה, במגוון צבעים, ויש לנו עד היום אוסף של ההפתעות שקיבלנו עוד משלהי שנות ה- 80... פעם החברות השקיעו בנו יותר, אין ספק. לא אהבתי כשהתחילו להיות בובות. אהבתי את ההרכבות עם המדבקות וידעתי לנער את הביצה ולדעת לפי הצליל אם תהיה לי הרכבה

EdisonGirl

New member
מאוהבת בנוסטלגיה

עד כדי כך, שאני יוצרת היום תיעוד לדברים עבור הנוסטלגיה של המחר. אני מודעת כל הזמן שההווה שלי יום אחד יהיה נוסטלגיה ואוהבת לתעד דברים מינוריים שיום אחד יהפכו להיות הדברים שהכי יעניינו אותי בסופו של דבר.

הרגש שלי מתעורר לחיים כשמעלים נוסטלגיות, והעיניים שלי בורקות. ובגלל שיש לי כ"כ הרבה אני אפילו לא יודעת מה להעלות להודעה הזו :)

טוב, נעלה כהרגלי סדרות שכמעט אף אחד לא זוכר משום מה:

אלי וג'ולס
זורו ששודר אחרי פיטר פן בערוץ 1 (וגם פיטר פן, שהיה ועד היום ה"אליל" האחד והיחיד שלי, אבל הוא משודר גם היום ואין מי שלא מכיר)
הבלתי נראה
ציידת הרוחות

ובונוס- ר' ל' סטיין, מי בילה איתו את הילדות שלו ולא דרך המסך?

אין על ר' ל' סטיין...

פעמיים בשבוע הספרייה במושב הייתה פתוחה, ובכל פעם הייתי מגיעה והספרנית כבר הייתה שומרת לי בצד את החדשים של צמרמורת... בחיי שהיא הזמינה אותם רק בשבילי...

Purple Mushroom

New member
נוסטלגיה + ממתקים

אני מתגעגע לדברים הטובים של העבר, אם זה אהבה
זוגיות, אבל רק הדברים הטובים, אם זה מצב נוח וכיף של החיים, אם זה מצב כלכלי פשוט, ואם זה מגורים פשוטים, ואם זה חיים טובים,
ואם זה תמימות של החיים, אבל רק הדברים הטובים.

בקשר לעלית, פעם (אולי רק אדיסון זוכרת), פעם בסוף שנת 2005, שעבדתי במשרד פרסום, היתה לי חברה בשם עלית. (עלית עם קמץ או פתח) מערד, במשך כ-3 חודשים, מנובמבר 2005, עד פברואר 2006,
והיתה כאן בדיחה בפורום שרצה, ונפתחה ע"י בת מקריית ים, שצחקה עלי, וכתבה לכאורה בפורום בלי לתאם איתי, שהיא רוצה להיות חברה שלי במקומה, חברה שלי עלית, היתה אז בת 36 (ילידת דצמבר 69), ו..שכחתי איך קראו לבחורה הזאת, (הן היו 2 חברות מקריית ים), אלינור נדמה לי, היתה אז בת 22. 2 טיזוריות מבחינתי. ואני הייתי בן 29 וחצי וקצת. קרוב ל30.

בקשר לממתקים: היה במהפכה של אהבה, סיפור על נתינה, שקשור בנשיקולדה . והיתה תקופה שעלית עשתה קאמבק לכל השוקולדים האלו, הבאתי פעם ככיבוד, נשיקולדה לכיבוד להעצמה\השראה בפלא, והראתי את זה לא', שסיפר על סיפור הנתינת שוקולד נשיקולדה, בילדותו. (גדול ממני בחצי שנה), בחולון.
אני הרגשתי שמחה, ואושר גדול, לקנות את הנשיקולדה , ולהביא אותו לפלא. זה רק סיפור קטן.
...

EdisonGirl

New member
זוכרת, אבל זה היה קצת לפני תקופתי.. פשוט

יצא לי לראות פעם הארכיון.

Purple Mushroom

New member
זה היה בסוף שנת 2005, ואני זוכר שהגעת בד

בדיוק בגיל 20, שזה תחילת שנת 2005, או סוף ינואר 2005. לא?
אני זוכר שראית את הארכיון, היה לנו פעם דיבור על זה, הודעות שלי משנת 2003, עם הידידה לשעבר "אוהבת את החיים 1"
, שהכירה כאן במציאות חבר'ה מהפורום בזמנו. במיוחד את נפוליאון בונא חרטה, מהמפגש בדצמבר 2001. :).

MirkuSH

New member
ממתקים

בתור אחת שאת שנותיה המוקדמות-עד גיל 4 בילתה ברוסיה.. אני זוכרת שהייתה פרסומת של שוקולד -Milkyway .... ולדעתי זה היה השוקולד הכי טעים בעולם....ולא אכלתי אותו שנים מאז.....אוח הנוסטלגיה :)
ובכללי אני מתגעגעת לאוטובוסים החשמליים... :)

לא שאני מתגעגעת

אבל מידי פעם מצחיק להוציא את האלבומים הישנים ולראות עד כמה היו מתלבשים בצורה מזעזעת..

חולצות בטן, מכנסים ממששש גבוהים, סנלים מוזרים וכו' וכו'

Thumpers

New member
את האמת?

רק הרגע נזכרתי, אבל הייתה פעם גלידה וניל, עם תות מעורבב בפנים, אני לא זוכרת איך קראו לה, אבל אני זוכרת שזה היה ישראלי, וזה היה כל כך טעים!!!
אז כן - גרמת לי להתגעגע :p

הסופש קיבלתי דודה לארטיק טוטי פרוטי של פעם מהתקופה שזה היה עוד עולה בלירות

הוא היה כפול באורך ופי אלף יותר טעים מהיום והוא תמיד יזכיר לי את שבת בבוקר בחוף מובי דיק בבת ים

זה עם הפס תות בפנים?????

ואו הזכרת לי. היה ארטיק תותי פרוטי , הישן. שבאמצע היה פס כזה של מחית תותים כזה.

ואו בא לי. יש את זה היום???

זה לא זה .. הוא נראה כמו הארטיק של היום רק שהוא היה פעמיים באורך והיה עולה בקיוסט בים 30 או 50 לירות (מחיר שחיטה של אז
)

למעלה