נוסטלגיה ו/או ממתקים

Puskas

New member
כללית על תקופת בית ספר יסודי..

גדלתי בשכונה מושלמת בראשון, לא הכרתי בכלל את המושג ערס.. כל השכונה היו או אשכנזים או יוצאי מדינות המזרח שהתנהגו כמו אשכנזים.
שכונה בלי כבישים בכלל בתוכה, בנייה נדירה מאוד, כל הילדים חברים, כל ההורים חברים, ל"ג בעומר כל השכונה יחד בכמה מדורות,
גמר מונדיאל נפגשים מלא גברים בבית של מישהו ורואים יחד.. אווירה טובה כזו, חיים שקטים נטולי דאגות.
תקופה יפה שלא תחזור.

al19

New member
משהו שהיה ועבר....

לא חסר...
האהבות שלי בחיים שעברו מהחיים שלי הלאה להמשיך בחיים משלהם,
היו רק 2 כאילה אבל הם מתוקות כמו הילדות בשבילי.
מה עוד ..
הייתי נותן את העבודה שלי רגל שלי נשמה שלי וחצי לב בשביל משחק ביליארד עם אבא שלי ..
שהייתי ילד .. פשוט היה לי חופש כזה
הרגשת חופש בלתי נדלת שלא נגמרת הייתי פנוי לעשות הכל וכל העולם היה משחק ילדים בשבילי
זה משהו שאני מאוד מתגעגע אליו
ממתקים שהייתי קטן לצערי אני עדיין אוהב ( סוכריון גומי ברור...)
רגע ! יש לי משהו ...
ניגנתי המון בתור ילד המון.. בפסנתר ובאורגן..
אהבתי לשבת על הפסנתר ופשוט לנגן מה שאני רוצה ומה שאני מרגיש ובלי שום התחשבות בכלום פשוט לנגן וגם אם זה היה נשמע זוועה ובקושי ידעתי לעשות משהו או בכלל לנגן פשוט יכולתי לשבת ולראות בעניים שלי מוסיקה ולנגן
וזה משהו שמאז שאבא שלי נפטר אני לא מתקרב אל הפסנתר...

ממרח שוקולד עם פצפוצים

נוסטלגיה.

זה היה בזמנו שוקולד השחר עם פצפוצים.
היום היתי שמחה שזה יהיה בממרח שוקולד פרה.

ולאלו שלא זכו להכיר, זה פשוט ממרח שוקולד שמכיל המון פצפוצי אורז עגולים וקטנים בפנים,טעים!

אכלתי את שוקולד השחר עם הפצפוצים

לא את זה .
היה זכור לי שהיתה עוד איזו חברה או שתיים שמכרו גם ממרח פצפוצים.

EdisonGirl

New member
שוקי והפצפונים היה הכי טעים בעיניי

לממרח הקקאו היה טעם של אגוזים/נוגט/נוטלה יותר מאשר של שוקולד, והוא היה דליל מאוד, ופחות צמיגי משוקולד השחר. חבל שאין אותו יותר

כשזה יצא לשוק

אנשי מכירות שלהם באו אלינו לבית ספר וחילקו לנו דגימות בחינם (חחח אולי זה היה פרומרקט?
)

רק לפני כמה שבועות זרקתי קופסה

מלאה במדבקות של הדיסקטים האלו..

והיינו שמים מדבקה על החריץ בדופן הימנית כדי שאי אפשר יהיה למחוק את הדיסקט

אני זוכר בגיל 6 אבא שלי הביא מחשב
-קופסת ברזל שוכבת ומסך שחור לבן שעמד עליה
עם מתג בצד מאחורה ..

היו שם שני כונני דיסקטים גדולים כאלו ..
אז כבר חשבתי על אלו שלא עבדו..
הוצאתי את הסרט המגנטי -עגול שטוח שמסתובב בפנים
אהבתי להוציא אותו והיה לי מוזר למה צריך את כל הריבוע הזה ולא לעשות את הדבר הזה קשיח יותר ושיסתובב לבד בלי המסביב
ורק לפני כמה שנים זה יצא -דיסקים

ויותר מזה

כמה באמת יודעים למה הסמל של כפתור הsave בהרבה תוכנות ובאופיס בפרט התמונה היא תמונה של דיסקט?

einat162

New member
הצפרדע של גלי

בתור זכרון ילדות הייתי הולכת עם אמא שלי לקנות נעליים בגלי ברחוב הראשי (רח' ויצמן בכפר סבא, הרבה לפני קניון ערים). הייתי מקבלת בלון ומדבקה עם הלוגו של הצפרדע.
עד היום יש לנו 2-3 מדבקות כאלו מודבקות על ארונות ישנים שעברו איתנו דירה.... (תמונה מצורפת).

עוד משהו- שעדיין קיים - הפאואר ריינג'רס !
יו! איך אהבתי את הסדרה הזאת - ואני עוד שייכת לדור שהכיר את הקבוצה הראשונה (אתם זוכרים את הסרט שיצא לקולנוע?).
אם אני לא טועה, הספייס גירלס תרמו שיר לפסקול.

למעלה