נוער גאה ומשפחה ב-
אנשים

butbut

New member
אומיגד זה ממש מזוכיסטי..כאילו לא מזוכיסטי

השני-אנשים שאוהבים לראות אנשים שאחרים סובלים\מדממים[לא זוכרת ת'הרדרה המלאה]. דייידידיי אני לא סובלת דקירות\מחטים\זריקות..וכול דבר שאמור להיכנס אל הגוף הווא האח התאום שלה קיסם שיניים.. לאלא><.

Bleed for Me

New member
חיים טובים לעתודה..

כשאני מתגייסת (אגב עוד חודש פחות יום חח) מהגיוס ישר לטירונות.. אבל שיהיה לך בכיף ובהצלחה..מה את לומדת?

m o r 1 0 2

New member
אוו,מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אני כ"כ רוצה שזה לא יגיע
נראה שעברת אימונים מפרכיםXD שיהיה בהצלחה

kelly7i

New member
אני כבר יקרא את זה שאני יחזור מחברה

דברים מפורטים-זה טוב, תמיד רציתי לדעת מה זה צבא מאחר ואני כל כך מפחדת
אבל לא אמרת שאת הולכת לאוניברסיטה קודם?!!?! אז איך התגייסת לעאזל?!?!

../images/Emo54.gifהלו? את! התגייסת! אתמול!!

[ואני פאקינג כתבתי את ההודעה הזאת פעמיים! זו הפעם השלישית!!! >< והכל נמחק לי! תפוזבל.
] אז בכל מקרה... |אנחהכבדה| רק רציתי לאחל בהצלחה! לא יותר מזה! למה תפוז שונא אותי, למה?!
המונמון בהצלחה, ילדונת. מחזיקה לך אצבעות. ואם את במקרה-בטעות באיזור ירושלים, תרימי טלפון. [טוקמן נגמר. נו סמסים. בע.] מיסמיס.

אעאעאעאעאעאעאה

אני מזועזעת מכמות הדקירות שקיבלת S: אבל גם אני עברתי את זה.. בערך. כשהייתי חולה, 3 דקירות בבוקר אחד =\ כן לא נעים. בכל מקרה בהצלחה ב.. לאן שאת הולכת [לא הבנתי הרבה]

Bleed for Me

New member
זה לא כמו הדקירות של הצבא

(שאני אדע איך הם בחודש הבא חח..) ממה ששמעתי בא חייל,בכלל לא מסתקל עליו ותוקע בך את המחט,כזה בבום! חח..לא כמו אחות שהיא נחמדה והכל באיזי.. חברות שלי באו אלי בטראומות אחרי הגיוס חח..

היי, לי היה סמול טוק!

אבל היה לי ברור שזה רק כדי להסיח את דעתי מהמחט... ותשמעי, אין לי פחד ממחטים- והמחט די גדולה (עזבי שהיא ממילא מחדירה רק את הכמה מילימטרים הראשונים של כלללל המחט) אבל היא הכניסה אותה פנימה קצת בגסות, לא כמו בקופ"ח אלא- אני: "ווא, מחט די גדולה, את הולכת להזריק את כולה?" -טראח!- אני: "אאוץ', זה כא-" *שני סנטימטר מהמקום בו דקרה אותי לראשונה* -טראח!- אבל זה לא ביגי, קחי בחשבון שאחד מהחיסונים הוא טטנוס, אז זה אמור לכאוב קצת כמה ימים אחרי..

Bleed for Me

New member
אני לא מפחדת ממחטים..

להיפך חח..אני מוכנה נפשית חח.. וכן,חברה הכינה אותי שהיד תכאב מאוד..אין מה לעשות,חלק מהעניין..

DesertRose7

New member
החיסונים לא נוראיים

אבל הדקירה באצבע שאני משום מה לא זוכרת מה המטרה שלה - ממש מקפיצה וכואבת. לא לדאוג, הכל עובד
את החיסונים ממש לא הרגשתי. זה סתם מציק אחר כך אם קר בחוץ

DoLi it is Me

New member
או חח מזל טוב למרות שיש לך עוד שנתים XDD

אז תהני באוניברסיטה [דרך אגב מה את מתחילה ללמוד??] ותהני מהבמבה והמתנות XDD חח ואאוץ' היחיסונים >< מזל אני לא ילך לצבא D: [כאילו זה לא כזה מזל אבל אני בטח ילך לשירות לאומי איפשהו..] :]

lovemcfly1

New member
מזל טוב על הגיוס!!!!!!!!

תהני לך בצבא... (אני רצינית...) לי יש עוד שלוש שנים.. וממני מצפים להתחתן (יותר נורא מצבא!!!) זה כ"כ לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי מעדיפה לעבור שנתיים בצבא מאשר חתונה בשידוך... אבל אין מה לעשות אלא החיים!... טוב בכל מקרה מזל"ט נשמה~!

למעלה