נושא באמת מענין

ואיך זה סותר?

אתה מדבר על פירוק ירושלים, כאילו זה משהו שאחר כך יעלם. ירושלים היהודית עומדת להישאר, כל השכונות היהודיות עומדות להיות חלק מירושלים, וצריך מישהו שיעמוד מעליהן.

לפחות אני חושב שאני לא מגעיל

מאז שהגעת לפורום הזה, חצי מההודעות שלך היו פשוט מגעילות. אני לא מכיר אותך, ולכן אני לא אשפוט, אבל הפורום הזה הוא מקום שבו מתקשרים. ובתקשורת צריכים לשמור על כללי נימוס בסיסיים. ואתה נמצא פה יומיים, ולמרות זאת אתה מקלל, מנבל ויורד כאילו כולם פה חברים שלך או אויבים שלך מזה שנים. אפשר לקיים דיון תרבותי בלי לרדת לרמות נמוכות, ואתה ממש יורד נמוך. " אבל שוב, אתה מוכיח כמה אתה לא מבין כלום." שוב? אתה בכלל מכיר אותו שאתה יודע מה הוא מוכיח? זו ההודעה הראשונה שאתה כותב לו, מלבד העובדה שאם תקרא את ההודעות שלו תראה שהוא דווקא כן מבין. "אתה מנקה לו את הישבן?" זה באמת הכרחי? "אין גבול לטיפשות. אה?" ואתה כל כך חכם שאתה יכול להיות זה שייקבע את הגבול? " ואתה גם מתלהם מושתן." תרבות דיון... "אבל זה לדבר לקיר, לא תזיזי אותו מילימטר, תאמיני לי." אתה בכלל מכיר את האנשים פה? אתה יודע כמה הסכמות היו בין ימניים לשמאלניים בפורום הזה?

רוני13

New member
לי יש עוד שנתיים../images/Emo3.gif

אממ...המצב ברה"ע נורא. אולי התחילו לזוז פה ושם דברים אך הנוער פה בשפל והחינוך כמעט על הפנים. מאוד יפה שראש העיר,מר משה סיני,הולך ומצטלם לעיתון המקומי כשהוא לוחץ יד לראש עיריית יחעיכל(עיירות מוזרות) בצרפת תחת הכותרת "סיני מרחיב אופקים"(דבר שתמוה בפני עצמו כי כמעט אף אחד לא מסתכל בעיתון) אך הוא שכח שברה"ע יש גם שכונות ישנות שזקוקות לשידרוג ושיפוץ והוא גם שכח את ההבטחה "לחבר בין השכונות החדשות לישנות"-בינתיים רק החדשות(אני גר בחדשות) מקבלות "צ'ופרים". המועמדים הבולטים לראשות העירייה הם משה סיני כמובן ויגאל יוסף(ראש העיר לשעבר של רה"ע-שהיה 20 שנים בתפקיד)-לא ברור מה נסגר,ואיך הם בדיוק תורמים. לאחרונה הדיבורים על "הקניון הגדול ביותר במזרח התיכון" ייתרבו,אך נאמר לי שהדיבורים האלו כבר נמשכים למעלה מ15 שנה. הדבר היחיד שאני חושב שייצא לפועל והוא דבר מאוד חביב-זהו פרויקט מגדל צדק,שכבר בימים אלו המגדל עצמו עובר שיפוצים. מה שבטוח,אני ממש לא הולך לגור ברה"ע-בעז"ה אחרי צבא/הסדר/מה-שאני-לא-אעשה אני ברמת הגולן.

tixi

New member
אללה יהודה!

אז ככה, אני מכפר סבא, וראש העיר הוא יהודה בן חמו, ולא יצא לי להיות יותר מדי מעורה בפוליטיקה כאן וכו' וכו', וגם לא ניסיתי אם לומר את האמת. יצא לי לראות את ראש העיר המון פשוט כי הייתי די פעילה בעיר והוא משקיע בטירוף בנוער ובחינוך, ואני מאוד מאוד מעריכה אותו בתור אדם כי הוא מדבר כמו ועושה רושם של אדם מאוד נבון ושקול, ואני מאוד בררנית בעניינים האלו. פה בעיר בקושי סבלנו מהקיצוץ בחינוך כי הוא השלים את זה בתקציבים, הוא מעודד תנועות נוער - כל תנועה, וזה לא משנה אם זה נוער עובד, בני עקיבא, נוער מרצ ליכוד או עבודה, ואפילו בית"ר, יש פעילויות לנוער בכל החופשים, פועלים נגד סמים, אלכוהול, יש פה הפוך על הפוך, ואחוזי גיוס בין הגבוהים ביותר בארץ. יש כבוד. חוץ מזה, העיר מתפתחת מרגע לרגע, יש פה פארק חדש, בתי ספר מעולים, עובדי עיריה מעולים ואמינים, ראש העיר קשוב בטירוף לצרכי הציבור, מתחשב במגזרים שונים ובאופן כללי, אני פשוט לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שלמישהו הייתה תלונה על משהו והיא לא טופלה מהר. אני חושבת שהוא ישאר פה עוד כמה שנים טובות, כמו יצחק ולד שבילה על הכיסא משהו כמו 7-8 שנים.

7 עד 8 שנים זה לא הרבה

לבילוי בראשות עיר יש ראשי עיר שמבלים עשרות שנים בתפקידן וראש העיר שלי משלימה כבר 10 שנות כהונה

tixi

New member
יכול להיות,

אני לא יודעת, אני הייתי ביסודי כשולד התחלף והזכרון היחיד שלי ממנו זה הסרגלים עם ה"שנה טובה".

תמיר1991

New member
תל אביב - יוסי שריד כמובן../images/Emo47.gif

חולדאי הוא לא ראש עיר טוב, ואם אחרי רצח אוסישקין (ועוד לחינם!) הוא גם מצפה שאבחר בו, שיקפוץ לי. יוסי שריד, לעומת זאת, אדם מדהים שיוכל להיות ראש עיר עוד יותר מדהים. אל לימין (אין יותר מדי זה בת"א, אבל מילא) לפסול אותו ישר. כמו שאמא שלי, ימנית מבטן ומלידה, אומרת - "כל עוד הוא לא מדבר על הכיבוש, אז הוא בסדר". אמא שלי שוקלת להצביע ליוסי שריד
חזון אחרית הימים.

"רצח אוסישקין?"

לא הגזמנו קצת? למה רק אוסישקין? עוד מעט תגיד שהוא גם זה שרצח את ארלוזורב חחח... למיטב הבנתי הבנין הזה היה סתם בנין ישן ומוזנח ובנו שם גינה לתפארת מדינת ישראל...חחח יוסי שריד רץ לראשות העייריה? ומה דעתך על האתגרים הבאים של עיירית תל אביב? מענין אם יוסי שריד יחזיר את שיינקין לפלסטינים חחח, זה יהיה הקטע הכי מצחיק...

תמיר1991

New member
בניין ישן ומוזנח?!../images/Emo4.gif

זה ממש חוסר התחשבות. מדובר באצטדיון המדהים של קבוצה מדהימה, סמל לעשרות אלפי אנשים. "גינה לתפארת"? סתם אדמת טרשים, איפה שהייתה פיסת היסטוריה. וכן, שריד רץ. על הבחירות בת"א ארחיב ביתר שאת בהתקרב המועד.

yonatan31

New member
אריה אלדד כתב משהו נחמד בעניין אוסישקין

"במו אזני שמעתי חבר כנסת אחד, בכיר במידה סבירה, ממפלגת העבודה, כמעט בטוח שזה היה איתן כבל, אומר בשידור : אין כמו הבית, וגם אם שנאתי את אלו שהיו בבית הזה – זה הבית שלהם! ובית לא הורסים!!!! אלף ושבע מאות הבתים שנהרסו בגוש קטיף וצפון השומרון צפו ועלו לעיני. גם כמה דמעות התרגשות. חודשים ניסינו להחדיר את האמת הזו לראשי כל מי שעמד מולנו. ברוב המקרים אלו היו מפעילי ציוד מכאני כבד שמקבלים לפי בית, ולכן היה ניגוד עניינים מסוים בינינו, אבל היום, קצת אחרי החדשות שהחמצתי ושהודיעו כנראה על בואו של המשיח, אני זוכה לשמוע אחד מאלו שבסיועם הוחרבו הבתים, איש מפלגת העבודה, מודה כי טעה, מכה על חטא, מתחרט, מה עוד תבקשי מאיתנו מכורה? מרוב שמחה לא ממש הבנתי למה מעלים אחר כך לשידור את רון חולדאי, חשבתי שהשידור יעבור להדסה עין כרם כדי לנסות ולשמוע מדובר בית החולים אם גם ביחידה לטיפול נמרץ נרשמה במוניטורים איזושהי פעילות חריגה היכולה להעיד על חרטה דומה. כשהסתבר שהכבל מדבר על אולם הכדורסל באוסישקין ולא על נווה דקלים התבוננתי סביבי, לראות אם מישהו בפקק שם לב שעשיתי הכנות מעשיות – בטרם עת – לקבלת פני המלך המשיח. אבל חוץ ממישהו שסימן לי להנמיך את השמשה כדי לשאול אם אני מוכר – עברה הפדיחה בלא שעם ישראל נתן עליה את דעתו במידה המשתקפת בסקרים. עכשיו אל תבינו אותי שלא כהלכה : אני לא נ ג ד ספורט. אחד המסמכים הרפואיים הראשונים שפרסמתי עסק בפעילות ספורטיבית ( ואם לדייק – היה זה בכיתה ג' של בית הספר היסודי כשחתמתי לראשונה על מסמך בתואר ד"ר אלדד, מתחת להצהרה מפורשת הקוראת לפטור אותי מהתעמלות מכל סוג שהוא) , להיפך. כמה מהקילוגרמים המשובחים ביותר של גרעינים שחורים שצרכתי בחיי נאכלו על הטריבונות הסדוקות של מגרש בית"ר המיתולוגי בימק"א. אבל ימק"א מעולם לא היה בית עבורי. ואוסישקין בשבילי הוא אותו עסקן ציוני רב מעללים שטרח, ובמו ידיו החליף את שלט הרחוב שבו גר בירושלים, והיה כתוב עליו ( בטעות) ר' יהודה הלוי, ואוסישקין התקין במקומו שלט נאה ממנו שעליו כתוב : רח' אוסישקין. " מלבד זאת, הפועל זה לקומוניסטים.

למעלה