נושא באמת מענין

רוני13

New member
אממ...

אבל הדיבור שלו מרדים! (הוא יכול להיות אחלה מספר סיפורים)

tixi

New member
יוסי שריד מלך.

חה, פתאום שמתי לב למלכת האמבטיה בחתימה. מפליא דווקא, אתה במגמת תאטרון או משהו כזה?

StrengthHonor

New member
התבלבלת במין

אמרת משהו אסור לאדם מהמין המוגן חכה לתלונה על הטרדה מינית , היום עם האח הגדול לך תדע מי עוקב אחריך

BORNTOKILL10

New member
../images/Emo6.gif

רק שיחכה שאני אתקשר לעורך דין, ואבנה גדר מסביב לבית.. ניראה לך שהוא יחכה ?

StrengthHonor

New member
ומי המשוגע שיגן עליך?

טטיסטית זהכמעט 100% הרשאה כלשהיא מכיר את העד הבלתי נראה שלא טועה ולא משקר? טוב אתהנעמד מול אחד כזה אם אישה מחליטה לנצל את זכויותיה המולדות.

tixi

New member
עם המפיות הלחות שהוא הכי אוהב.

האר את עיני - יש בדיחות יותר נמוכות מקקי פיפי? במחשבה שניה, אולי בדיחות אמ'שך נמוכות יותר, אבל הן בטח מתוחכמות יותר. בכל מקרה אתה לא יוצא טוב במיוחד, אה?

antreprize

New member
לא, שלי מועצה אזורית וכולם כבר רגילים לריח.

הפוליטיקה במועצה שלי משעממת, הדבר היחיד שהמועצה עושה זה לתת כסף לישובים בשביל מדרכות וכו'.

princes15

New member
מסתבר :)

אני מרמת הגולן ויש לנו אחלה ראש מועצה שהוא ראש המועצה של קצרין מאז שהיא נוסדה שזה 30 שנה! והוא עושה אחלה עבודה, אבל הוא החליט שבבחירות הבאות הוא כבר לא יתמודד.

yonatan31

New member
אני נמצא במועצה מקומית.

הסערה הגדולה ביותר בפוליטיקה המקומית מאז הבחירות האחרונות הייתה כאשר שני חברי מועצה קשרו קשר- שומו שמיים- להתפלג ממפלגותיהם ולהפיל את הקואליציה. ראש המועצה מצא פתק ושלח את שני הסוררים לבדיקה גרפולוגית.

גם אני שייכת למועצה מקומית,

אין בחירות במועצות המקומיות בקרוב? ראש מועצה/עיר זה ל5 שנים?!

StrengthHonor

New member
הפוליטיקה של העיר שלי?

יש את לחיאני בלי מפלגה יש את המפד"ל ויש את ישראל ביתנו ביחד אנחנו הופכים את העיר לאוטופיה בזמן שבת"א עסוקים בלעודד הומוים לקיים יחסי מין בפארקים ציבוריים עם כל הכבוד לאלה(הם לא מגזר אקזוטי בר הגנה מהאלה שאסור להתייחס אליהם? בצורה לא מגנה וחיובית ? , טוב לא אכפת לי)

למעלה