תגובות ומה שבינהן
תגובות הן חשובות מן הסיבה היחידה שאנשים השקיעו ממיטב זמנם ומרצם בכדי להגיב ממש כשם כתיבת יצירתם שלהם על צורת תגובה חריפה על ביקורת לא ניתן לומר כלום אלו דברים אשר נמצאים באדם ומחכים לנבוע ממנו בשצף קצף דעתי בנושא הזה היא כל מי שרוצה לקבל רק תגובות חיוביות או לחילופין לזרוק לחלל את היצירה שלו בכדי שכולם יקראו וישתקו - חוטא לעצמו ,לכתיבתו ולפרסום היצירה בפורום ברגע שבו שמת את היצירה שלך בדף הפורום - היא נחלת הכלל (נכון יש זכויות יוצרים וכו')אבל זה כמו לפרסם ספר בציבור - יש מבקרים שיאהבו ויהללו עם זאת ישנם כאלו שיקטלו (ובזמן שאני כאן לא נתקלתי בקטילות רבות על גבי הדפים שכאן) לדעתי אין מקום לשימוש בשפה בוטה בשום צורה שהיא יתרה מכך דעתי היא שיש לטפל נקודתית באותו אדם (אולי לשטוף לו את הפה במים וסבון ?)ובאותה השאלה מי שהורג יתוש ע"י טיל שלא יתפלא אם הריקושטים יפצעו אותו האמת היא שאני בזמן האחרון מן החוטאים הגדולים בנושא זה (על כן אלך ואעמוד בפינת הצג) היות וזמן המחשב הפנוי שיש לי הולך ומתמעט גם תגובותי (הספורות גם ככה) התמעטו עוד יותר וגם תגובותי לתגובות אחרים נמוגו מחוסר זמן ובעיקר מחשב מתנצל מראש מכל מי שנפגע אגב קסנדרה אני חייב לך שתי יצירות עם תיקונים עפ"י הערותייך - בהקדם איש