נושא לא פוליטי אבל גם חשוב

גידעון1

New member
נושא לא פוליטי אבל גם חשוב

שבוע הבא יש את הגמר של מכבי חיפה VS בני סכנין בעיקרון אני אוהד של מכבי חיפה אבל במקרה הנוכחי מדובר בטורניר(מפעל) לא ממש חשוב שהפרס הכספי שלו לא יתן הרבה למכבי חיפה אבל הוא נחוץ מאוד לקבוצה עם תקציב כמו סכנין. אני מאמין גדול בכך שצריך קבוצה ערבית או שניים בליגת העל ואם הכסף אכן עשוי לסייע לסכנין אני בעד שהיא תנצח ותיקח את הכסף

mike00

New member
אני בעד משחק וקהל ספורטיביים.....

לא לאלימות ולא לדגלי חמאס בקהל...

גידעון1

New member
בקשר לאלימות

היה להם מאמן מטומטם בשם לחמן שחינך אותם לאלימות אך בשנה הנוכחית הם משחקים בצורה הרבה יותר נקיה ואיכותית. בקשר לדגלי חמאס בקהל על זה לא שמעתי אבל אם זה נכון אני חוזר בי מכל דבריי.

במשחק נגד ביתר הרימו דגל חמאס

וכל איש שאני מכיר גם השמאלנים שהיו במשחקים עם סכנין אמרו שהם שמעו לא פעם אחת קריאות "מוות ליהודים" אגב אני אוהד חיפה אז אין כזה דבר אם המאפיונר ארקדי שביזבז 100 מיליון שקל על איזה קבוצת כדורגל של כמה ערסים בשביל לשחד אותם לבחירות הבאות..חיפה שהיא הקבוצה הישראלית מספר אחת צריכה לקחת לפחות את התואר הזה

גידעון1

New member
אם מה שאתה אומר נכון אז הם פשוט מנוולים

עזוב יצא לי כל החשק מכל התקווה ל 2 קבוצות ערביות בליגה. למי שהולך להגיד לי מה עם ההתנהגות של אוהדי ביתר אני אומר שאם היה אפשרי אני הראשון שהייתי בועט להם בישבן הישר לליגה הלאומית

תחלס, שהאוהד הכי מושבע שלהם זה

אחמד טיבי אתה לא יכול לצפות הרבה.. תחלס זה היה מובן שאם תהיה קבוצה ערבית יהיו גילויים כאלה, רק חבל שהם לא מגנים אותם..ואפילו לא מקדישים להם דיבור

גידעון1

New member
מסכים איתך

לא שלרגע אני מקל בחומרת הדברים אבל האם האירועים האלה קורים רק במשחקי סכנין נגד ביתר או שזה קורה מול כל הקבוצות?

mike00

New member
קרה גם נגד בני יהודה

יכול להיות שקרה גם נגד קבוצות אחרות.... דרך אגב,מה זה משנה נגד איזה קבוצה זה קרה?

גידעון1

New member
זה לא משנה

אבל אוהדי ביתר ירושלים יודעים היטב לחמם את האוירה ולכן חשבתי שסכנין עשתה זאת כי ביתר "הדליקה" אותם אבל אם אתה אומר שזה קורה בעוד קבוצות אז מבחינתי שהקבוצה הזאת ביחד עם אוהדיה יעופו קיבינמט למעמקי הליגות הנמוכות.

mike00

New member
כבר דיברו על זה כאן בפורום כמה פעמים...

גם שרפו דגלי ישראל,גם שרקו בוז בזמן השמעת ההימנון,גם הניפו דגלי פלשתין וחמאס.....

נו מה הפלא.....

תת-תרבות הכדורגל הישראלית הדביקה גם אותם
ישראלים או לא?

f r e e b i r d

New member
זה לא דגל החמאס

הדגל הירוק הוא הדגל של תנועות האיסלם הפוליטי בכל העולם. זה במקור נלקח מהדגל של סעודיה שזה פיתוח של דגל הממלכה הפאטימית במצרים. וכל התנועות האיסלמיות מרימות את הדגל הזה ובכללם חמאס, התנועה האיסלמית בירדן/סעודיה/המערב/ישראל כך שהם לא הרימו "דגל של החמאס" לעוד פירוט ראה פה http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_Flags http://www.fotw.net/flags/islam.html

gogi000

New member
רואים שאתם לא יודעים על מה אתם מדברים

הנה הדגל שהרימו אוהדי סכנין בטדי, תקראו את התגובה של פריבירד ותראו שזה דגל של האיסלאם. הדגל של חמאס קצת דומה רק שלמטה רשום חראקת חמאס יעני מפלגת חמאס, אז תפסיקו עם השטויות שלכם שום דגל חמאס לא הורם ביציע. אגב אני אוהד מכבי חיפה משנת 93 רק שאני רוצה שסכנין ינצחו בגלל הכסף ותח'לס השנה אני אוהד גם את חיפה וגם את סכנין.

gogi000

New member
והנה הדגל של חמאס

אם אתם מבינים ערבית כדי לקרוא תדעו שזה לא אותו דגל

mike00

New member
בוא נצא לרגע מתוך הנחה שאתה צודק...

מה לגבי שריקת בוז בהימנון ושריפת דגלי ישראל??

gogi000

New member
תביא תמונות שאכן שרפו דגלי ישראל

אני לא ראיתי ולא שמעתי בתקשורת, בקשר להימנון אז זה מיעוט ואין מה לעשות עם זה, זה חלק מהנורמה של האוהדים בארץ, אוהדי בית"ר הרימו דגל של תנועת כך ושרו מוות לערבים ושישרף לכם בכפר, והם גם שרקו בוז בדקת הדומיה לרצח רבין והם ממש לא היו מיעוט, לצערי זה חלק מההתנהגות של האוהדים בארץ וזה לא יחודי לאוהדי סכנין.

gogi000

New member
חחח מייק איפה נעלמת

הלכתי לחפש בגוגל על שריפת הדגלים וכל מה שמצאתי זה שאוהדי בית"ר שרפו דגל של הפועל. מה מצטבר ששריפת הדגל של ישראל היתה המצאה של אוהדי בית"ר, אף אחד בתקשורת לא כתב על זה ואין שום תמונה, אפילו אוהדים של קבוצות אחרות אמרו שזאת המצאה של אוהדי בית"ר. נראה לך סיפור כזה של שריפת דגלי המדינה לא יבוא בתקשורת אם זה היה נכון?

mike00

New member
לא נעלמתי....כנס לפורום אוהדי הקבוצה של מוחה.

פתח תקווה...לך תקרא קצת מה הם ראו....

mike00

New member
אי אפשר להשוות בין שריקת בוז להימנון המדינה

לשריקות בוז בדקת דומיה לרבין[אקט פוליטי]שבינה ובין משחק כדורגל אין שום קשר.... ואוהדי בית"ר הם לא יותר טובים בעיני מאוהדי סכנין..... בקשר לתקשורת,אז גם לא שומעים על התנכלות מצד פעילי שמאל למתנחלים בתקשורת....אין מה לעשות,התקשורת לא אוהבת לדבר על מה שלא מתאים לאג'נדה שלה.... לא מתפקידי "להביא" לך הוכחות.....יש גוגל,תרשום דגלי חמאס סכנין ותתחיל לקרוא את הפורומים של אוהדי הכדורגל של שאר הקבוצות בארץ.....לי אישית קשה להאמין שכולם יתארו את אותם הארועים אלא אם כן זאת האמת...

f r e e b i r d

New member
אבל כבר הוכחנו לך שזה לא "דגל חמאס"

וממקורות נייטרלים וזה לא אשמתנו כי שאר הפורומים של אוהדי הכודרגל הם בורים בעניין הסימבוליזציה של תנועות האיסלם הפוליטי. זאת בעיה שלהם לא שלנו- שיילכו ללמוד היסטוריה. אם כולם אומרים שזה דגל החמאס, ואנחנו הוכחנו לך שזה לא ספיציפית דגל החמאס אז זה אומר שכולם טועים וסתם בורים ולא יודעים כלום
לגבי הבוז על ההמנון והתקשורת- אז התקשורת לא מהססת לפרסם דברים רעים על סכנין כי אתה זוכר את הסנציה התקשורתית שהייתה כאשר אחד השופטים טען כי הותקף ע"י חבר הנהלת סכנין ואז התברר כי זה שקר מוחלט? אז התקשורת חגגה רבות על המקרה הזה ואז התברר כי זה בדיה של אותו שופט לכן אני סומכת על התקשורת שתדווח במקרה הזה כי היא לא תפספס הזדמנות ללכלך על בני סכנין.

למעלה