אני על סף לשבור את המחשב חרשתי את כל גוגל סקולאר ואני לא מוצאת מה שאני מחפשת
F f r e e b i r d New member 14/12/07 #28 אני על סף לשבור את המחשב חרשתי את כל גוגל סקולאר ואני לא מוצאת מה שאני מחפשת
T THE WIZARD 55 New member 14/12/07 #30 גוגי, אתה אל תתערב בשיחת נשים, אם אתה לא רוצה שאני ובירדי נביא את האנשים שאנחנו מכירות מסכנין שיקרעו אותך במכות
גוגי, אתה אל תתערב בשיחת נשים, אם אתה לא רוצה שאני ובירדי נביא את האנשים שאנחנו מכירות מסכנין שיקרעו אותך במכות
G gogi000 New member 14/12/07 #33 גם אני מכיר אנשים מסכנין../images/Emo6.gif דווקא הם פוחדים מהתושבים שלנו
T THE WIZARD 55 New member 14/12/07 #36 דווקא החברים שאני מכירה משם לא כל כך פחדנים... נראה לי ילד בן 13 מסכנין בא אליך, אתה ישר מתחבא
T THE WIZARD 55 New member 14/12/07 #27 הן לא מדברות?../images/Emo6.gif גם אני מכירה הרבה אנשים מסכנין שלא כדאי שהאנשים שלך יתעסקו איתם זה באמת נכון, הם מכרו משחקים, אני אשאל את אחי, אם יש לו הוכחות ואביא לכם בבוקר
הן לא מדברות?../images/Emo6.gif גם אני מכירה הרבה אנשים מסכנין שלא כדאי שהאנשים שלך יתעסקו איתם זה באמת נכון, הם מכרו משחקים, אני אשאל את אחי, אם יש לו הוכחות ואביא לכם בבוקר
T THE WIZARD 55 New member 14/12/07 #32 חחח אני אאסוף ראיות ואגיש לך אותן.. אני מרגישה בבית משפט זה נכון, כל סכנין יודעת מזה. תשאלי את החברים מסכנין.
חחח אני אאסוף ראיות ואגיש לך אותן.. אני מרגישה בבית משפט זה נכון, כל סכנין יודעת מזה. תשאלי את החברים מסכנין.
מ מוחמד5 New member 14/12/07 #48 אני לא אוהד של אף קבוצה משתי המתמודדות בגמר גביע הטוטו, אך אני אוהב את שתיהן ומאחל לטובה שנין השתיים לזכות בגביע. הקבוצה שלי זו מכבי ... רק מכבי פתח תקווה.
אני לא אוהד של אף קבוצה משתי המתמודדות בגמר גביע הטוטו, אך אני אוהב את שתיהן ומאחל לטובה שנין השתיים לזכות בגביע. הקבוצה שלי זו מכבי ... רק מכבי פתח תקווה.