נושא לא פוליטי אבל גם חשוב

גידעון1

New member
לא נכון לא התברר שזה שקר מוחלט

למעשה בסרט ראו שהוא צועד לשופט בצורה מאיימת אבל היה גוף אחר שהסתיר את המכה עצמה. מהסרט לא ניתן לדעת בוודאות אם היתה מכה או לא אבל אם בכל זאת צריך לקבוע אז הסרט אם כבר מגדיל את הסבירות שכן היתה מכה

gogi000

New member
תקרא בפורום הזה ותראה מה נכון

אתה יודע כמה גזענות יש בארץ, אני לא סומך על שום פורום ובוודאי לא על פורום אוהדי בית"ר, כבר הוכחתי לך שלא מדובר בדגל חמאס והבאתי לך תמונות אך אתה בשלך, אוהדי סכנין פי כמה יותר טובים מאוהדי בית"ר. לפי דעתי שריקת בוז ועידוד רוצח של ראש ממשלה בישראל יותר חמור פי כמה משריקת בוז להמנון שהוא דבר סימלי ואינו מייצג במאומה את ערביי ישראל, אך כל אחד בשלו, מה שהייתי צריך להוכיח הוכחתי.

THE WIZARD 55

New member
עם זה אני מסכימה

אוהדי סכנין יותר טובים מאוהדי בית"ר. האוהדים של בית"ר פשוט זוועה לא שאוהדי סכנין משהו, אבל יחסית לבית"ר, אין אין על ביתר ירושלים

נו בחייך... לא ידווחו על שריפת דגל ישראל?

כל אחד נותן אמון באמצעי התקשורת רק כשהסרט מתאים לו.....?

mike00

New member
ממש ככה,לא דווח..המשחק שאני מדבר עליו

היה בקרית אליעזר ב-4.10.04 בית"ר שיחקה מול סכנין בקריית אליעזר.לפני תחילת המשחק אוהדי סכנין הוציאו דגל ישראל ושרפו אותו.

gogi000

New member
אבו אבראהים אינתי שופתו בשתי עיניך?

חחח מעניין שאף אחד לא ראה את זה, לא העיתונאים, לא השדרים, לא הטלויזיה, לא המאבטחים, לא המשטרה, רק אוהדי בית"ר ראו את המקרה, ענג'ד כל הכבוד לראיה שלהם פשוט 6/6.

THE WIZARD 55

New member
מאז שסכנין מכרה את המשחקים שלה

אחרי שזכתה באליפות, לא סובלת אותם. שיפסידו שמכבי חיפה תקח. רק אם ביתר י-ם היתה משחקת עם סכנין, הייתי מתפללת שסכנין תקח.

gogi000

New member
ויזי מה שתית../images/Emo6.gif

איזה אליפות ואיזה מכירת משחקים חחח, רואים שאת לא מבינה בכדורגל

THE WIZARD 55

New member
שואתה לא זוכר לפני שנים רבות../images/Emo6.gif

הם לקחו גביע לא אליפות, אני התבלבלתי כהרגלי
ואז אחר כך הם התחילו למכור משחקים ואל תבלבל לי במח, פעם הייתי מכורה לטוטו

THE WIZARD 55

New member
בעצם אחרי שהם עלו ללאומית

בזמנו, נו זה היה מזמן, מי זוכר בקושי זוכרת מה עשיתי לפני דקה

f r e e b i r d

New member
מי מכר משחקים? איזה שטויות

ממתי סכנין מכרה משחקים? תביאי לי הוכחות. בעצם ההאשמה הייתה דווקא כי מכבי חיפה מכרה את המשחק של סכנין כדי שסכנין תעלה אבל האשמה הזאת באה מהקבוצה שהפסידה לסכנין ומעולם לא הוכח כזה דבר. ובאיזה אליפות בכלל זכתה?

gogi000

New member
ואלק יא הבולה

אז הם נלחמו נגד הירידה אז איך ימכרו משחקים חחח

THE WIZARD 55

New member
איזה נלחמו, הם מכרו משחקים

אני זוכרת את זה, חרא של קבוצה. אחי אמר לי שמכרו.

f r e e b i r d

New member
ואחי אמר לי שחיות מדברות כשהייתי בת שנתיים

תעשי לי טובה, אל תאשימי בלי הוכחות- אני מכירה הרבה אנשים מסכנין ולא תרצי להסתבך איתם

gogi000

New member
ואלק בירדי מה את עושה כאן חחח

תני לה בראש לויזי הזאת אאל מכרו משחקים אאל

למעלה