נושא לדיון,תלחצו יד למין השני?

ה-ו-פ-ה ריקי!!

לא חבל שתבזבזי את זמניך בפורום שכוכך נוגד את ההליכות וההליכות שעליהם גדלת וחונכת? מה יגידו הורייך ומורייך? את הרי לא תצליחי להחזיר אותנו בתשובה וכל פ`ם שנספר לך שזקרנו איזו מילה לאיזה דוס מיד מסך המחשב שלך יעמוד על סף פיצוץ. ואת יודעת מה? הרבה מאוד חרדים נפלו ברשתינו.... אז אל תאמיני בעצמיך עד יום מותך.... כדאי לך לחזור מותק למקום ממנו באת. ואם בכל זאת באלך להראות משיכלותך... אז.... ברוכה הבאה.

בשביל מה אתה מביא לכאן דוסים?

הם יכולים להישאר ב"סקס חרדי" ושם במקום להטיף על גילוי עריות, שיטיפו על חילול שבת. לא עדיף?

סוג ב

New member
כולה יד

זה לא שהוא נוגע לך בגבעות.. או בדובדבן שבקצפת..

מתבי6

New member
אני עובד עם בנות כמעט יום יום

אבל ללחוץ יד לבחורה חילונית, היא תסתכל על זה מאוד מוזר עד כדי מחשבות לא טובות... לחרדית ודאי שזה לא יתאים. מה שכן, אם הכרתי מישהי שובבה קצת, למשל דרך הנט, שם לא תהיה לי בעיה גם יותר כי אני מבין שהיא בקטע. בלי קשר לזה, אני יספר. אני עובד די קרוב עם בחורה חסידית, והיא, אין לה בעיה לקרוא לי תוך כדי דיון על ידי משיכה ביד או מגע ברגל. ניסיתי כמה פעמים לחשוב מה עומד מאחורי זה, אולי אתם תעזרו

מתבי6

New member
עזוב רגע מה יש בראש שלי,זה אני יודע

השאלה מה יש בראש שלה?

answers2

New member
הם טועים יקירי. מה שעומד מאחורי זה

זה בדיוק מה שאתה חושב שעומד מאחרי זה (אם היא אכן בחורה חסידית). באחריות מלאה. חד וחלק וללא כחל וסרק. ואם לא תתבי6 כל כך , אלא תגיב בדיוק באותו אופן (נגעה לך ברגל, גע ברגלה בחזרה, אבל תשאיר את היד עוד טיפה), תראה את הדברים עין בעין. ואני לא יודע אם אתה נשוי, אבל אם כן דע לך, בחורות כאלה הן המומלצות ביותר לרומן מחוץ לנישואין. דיסקרטיות מלאה מובטחת.

answers2

New member
ואם אתה באמת שוקל את זה

כדאי שתלך לבית המרקחת הקרוב, ותדאג שיהיה לך בארנק פוסטינור (לא צריך מרשם). בנות כאלה בדר"כ לא לוקחות גלולות.

מתבי6

New member
מבטיח לנסות מגע חוזר

יותר מזה, לא יודע אם אני רוצה. בסך הכל אנחנו עובדים יחד הרבה ואפילו אשתי מכירה אותה. (אגב, הדבר שאשתי לא יודעת, שאנחנו נוסעים הרבה יחד)

ישר מהל2

New member
לחיצת ידיים

בפגישות היא אסורה בהחלט כמוה כמו כל המצוות זה אביזרייהו דעריות למי שמבין מה הפירוש.אז בלי שום קשר לתגובת הצד השני אני לא הייתי עושה זאת.

nini132

New member
שאלו את חברי הפורום

לא אותך/tapuzforum/images/Emo201.gif והרוב פה בקיאים בתלמוד יותר ממך

mister xy

New member
והוא באמת לא בקי בהלכה

כי הרבה פוסקים התירו את זה. ועל סמך היתר זה לחצתי אני הקטן את ידה של אישה בשעת הדחק (בעבודה, וכמובן שהיא הושיטה קודם) עוד בזמן שהייתי צדיק תמים...

אז ככה

אני עדין בלבוש חרדי לכן על פי רוב הגברים מצידם אינם מושיטים יד כי הם מכבדים. אך אם מישו יושיט יד ברור שאני יושיט. אך תמיד סתם טפיחות שכם כיפים וכאלו אני כן נותנת. למה לא?!

למעלה