נושא מעורר מחלוקת ביותר...

קלימרו

New member
לא צריך...

לנקוט בכל האמצעים האלה... מפלגות כמו העבודה ומרצ יחכו הרבה זמן עד ששוב ישלטו באופן מלא בהגה המדינה. מה שכן, הנציגים שלהם בכנסת הנוכחית ( לדוגמא פרס ) , מצליחים להצדיק היטב את הטענה שלי. ואני לא דתי או מתנחל או משהו כזה...אז תרד מהקטע הזה. אני פושט חושב שמי שהחיים הפרטיים שלו הם במקום הראשון אינו מתאים לנהוג במדינה שלנו שהרי במקרה חירום הוא יסתלק מכאן וישאיר אותנו למות. אבל מאחר ואתה לא אחד מאלה, אחרי הכל אני מדבר עם לוחם לעתיד, אל לך להיות מודאג מהטענות שהצגתי כאן, אתה עושה כל מה שאתה יכול כדי לתרום למדינה שלך. לעומת זאת, מנהלת פורום מרצ ציינה בפני הפורום שהיא אינה מוצאת שום סיבה להצדיק את אמרתו של טרומפלדור הי"ד, והיא דיברה כנציגת השמאל הקיצוני- זו הסיבה שאמרתי את מה שאמרתי.

metal_slug

New member
תראה, עם האמרה של טרומפלדור גם אני

לא מאוד מסכים. יש לי אמרה משלי: אני לא נלחם כדי למות למען המדינה שלי, אני נלחם כדי שהבן זונה השני ימות למען המדינה שלו. זאת אמרה הגיונית יותר, וגם אופטימית יותר, כי בכל הכנות, למרות הרצון לשרת בקרבי, נטיות התאבדות אין לי...

metal_slug

New member
בוא נגיד שעם האמרה של טרומפלדור

אני גם לא מסכים. אני תומך באמרה: אני נלחם לא כדי למות למען המדינה שלי, אני נלחם כדי שהבן זונה השני ימות למען המדינה שלו. "אני פושט חושב שמי שהחיים הפרטיים שלו הם במקום הראשון אינו מתאים לנהוג במדינה שלנו" ----> כמה חכ"ים אתה מכיר שלא נמצאים בכנסת בשביל האינטרסים הפרטיים שלהם? נכון, בדיוק אפס. כל הפוליטיקאים הם, תסלחו לי על הביטוי, זונות, ואין מה לשנות בזה.

אריאל1

New member
ולצד השלישי

אני אחד מהחותמים על העצומה שכנגד כלומר שאני גאה מאוד להתגיס. אני גם מאוד גאה במדינה שלי בכל הגבולות שלה עכשיו. אני בכל זאת רוצה לסמן דבר אחד וזה ההבדל ביננו. לדעתי הסיבה להבדל והיבה לחוסר יכולת לגשר ביננו היא אחת. אני מאמין באמונה שלמה שהקב"ה נתן לנו את המדינה הזאת את כוווווווווווולה. כמו כן יש בעיה של אמון ביננו לבין הפלשתנאים אבל זה כבר נושא אחר. לדעתי האמונה שלי היא הגורם המבדיל.

צופי.

New member
זה לא מסובך...

וזה לא משנה כמה ניתן להם. הרי אפילו את כל מה שברק הציע להם אז, הם דחו. אז מה הם רוצים לכל הרוחות?????????????????? זה לא מסובך. הרי הם סך הכל רוצים להעיף אותנו לק-י-ב-י-נ-י-מ-ט. (זה למי שעוד לא שם לב לכך) אבל אני בהחלט לא מכלילה. יש מבניהם כמה שוחרי שלום. אבל הם כ"כ מועטים וכ"כ שקטים שנורא קשה למצוא אותם ולבקש מעט נחמה. מישהו יכול לענות לי, בלי להשאיר אותי עם תשובה שתגרום לנו למצוא את עצמנו בגבולות ים התיכון???

למעלה