תרשה לי לחלוק על גישתך...
טלוויזיה היא חלק מהחוויה, בעיקר כשהפורום גם נקרא "אודיו וקולנוע ביתי".
ומכיוון שטלוויזיה (כמו גם מערכת סטריאו או מערכת ק"ב, או אפילו רמקול), עלולים להתקלקל, השאלה מה ניתן לעשות, מתאימה לכל רכיב במערכת. אז או שמסייעים כאן למצוא מה התקלה (ו/או שמפנים אל האיש הטכני המומלץ), או שמחליטים שלא לגעת בתחום זה אבל אם זו ההחלטה, זה אמור להיות נכון לכל קשת המכשירים.
אז נכון. אפשר לדון גם בשיטות השונות של המסכים ובמה חדש בתחום (וכל הזמן יש חידושים). בשנים האחרונות, כל המותגים הנחשבים הופכים עולמות כדי להגיע קרוב יותר על שיאי התמונה הנחשקים, שיתקרבו ככל האפשר לצפייה בסרט קולנוע אמיתי. ההגעה לדרגות הגבוהות מעלה את המחיר לרמות "מחרידות", אבל הרבה פחות מחרידות משהיו רק לפני מספר שנים לא רב. ככה שהגשמת החלומות בתחום הזה די ניתנת להשגה כיום.
כעת אנו מתקרבים גם למשחקי המונדיאל, דבר שיביא לגל רכישות אדיר גם בתחום הטלוויזיות, ואתה תראה, שהדרישה לענקיות בגודל 75-85 אינטש יזנקו לרמות שלא ראית דוגמתן עד היום...
ראוי לציין, שכבר ביום שישי השחור, נראו דרישות די ניכרות למסכים הללו, ומחיריהם כיום הפכו ל"כמעט שפויים" למי שבאמת רוצה לחוות בביתו את הגודל הזה. ראוי גם לציין, שההוזלות של כחלון ניכרות כיום היטב בירידת המחירים ובגידול בדרישה. ראוי לציין, כי המחירים כעת נמוכים משהיו ביום שישי השחור...
לכן, אני חושב, שגם אם משתתף כלשהו שואל שאלה טכנית, או מחפש פתרון למסך שייועד ל"גיימינג", הפורום הזה אמור לשרת אותו. וכן. מסך טוב יכול בהחלט לתת מענה מצוין גם לחובבי הגיימינג [ודווקא כאן ה-OLED פחות מומלץ].
אני לדוגמא, מנהל את פורום הגינון בתפוז. גם אצלי אין "תנועה מטורפת של גולשים" ובהנחיות הפורום (שאני כתבתי), רשום במפורש, שאנו איננו הכתובת למוצר המכונה "דשא סינתטי", שנעשה בו שימוש גובר והולך בגינות הפרטיות. על הנושא הזה ניתן לדון בפורום "עשה זאת בעצמך" או בפורום "בונים בית"... אבל מה לעשות? למרות הכל, איני מוחק שרשורים שמנסים לדון בנושא. אם בא למישהו לשתף פעולה ולהשיב? שיעשה זאת. נכון. מעבר לזה, איני מאפשר פרסומים, אבל אני מניח שגם פה, בפורום זה, המנהל לא יתמוך בהעלאת פרסומים כאלה ואחרים.