היי מיכאל. יפה שאתה פונה אלי באופן אישי ואשיב לך את תשובתי.
אז ככה...
קודם כל, אאחל לך בריאות מלאה ואם חופש אז להנאה בלבד
.
שנית... איני רואה בפורום שכזה משהו 'מדעי'. נכון. יש פורומים של מומחים, ויש פורומים רפואיים או משפטיים, שבהם אין דעות אלא יש מומחים שאמורים להשיב. אבל בכל זאת, אפנה אותך, כדי להזכירך לאן הפורום הזה מסווג. הוא מסווג ל"טיולים ופנאי". סוג של כיף וקלילות. לא ממש מדע [ואתה הלוא יודע, שגם אודיופיליה זה דבר אישי ולא ממש מדעי]....
אז נכון. בהחלט חשוב שהתשובות תהיינה נכונות ומדויקות, אבל גם שגיאה אינה עבירה. מצאת כזו? תעיר ותתקן. לקחת על עצמך את שרביט הניהול (ובהתנדבות)? 'תתאמץ'. וככל שאני רואה, אתה עושה זאת בנאמנות, בעדינות ותוך הפגנת ידע רב. כבוד!
זה שמחקת לי פעם תגובה? אני זוכר שזה קרה. איני זוכר מה בדיוק כתבתי שם, ואם ראית מקום למחוק, אין לי בעיה עם זה. איני חושב (או זוכר) שהתכוונתי להיות "אישי", ואם ראית בכך דבר מה אישי, הרי שהדבר נבע מרוח צחוק ולא מרוח של רצון לפגוע. אבל היה? עבר? לא ראיתי בכך עוול. לא שאלתי למה ולא נסיתי להתווכח.
שלישית... שמע. גם אני מנהל פורום וכבר כמה שנים. גם אני רוצה, שהפורום שבניהולי יהיה נקי משטויות, חף מטעויות ושלא תהיינה בו סטיות מנושא הפורום. אבל הנושא רחב... אנשים מרבדים גינות בדשא סינתטי. אנשים מכסים בטוף או בחלוקי נחל ערוגות שלמות ואחרי זה בוכים על כך... ולמרות זאת, איני מוחק כמעט דבר. שואלים.. עונים... והולכים הלאה. הפורום אינו תנ"ך ש'כזה ראה וקדש'... וכן!אני מוכן להודות בשגיאות כשאני שוגה, ואני שמח ללמוד מרעיי, שמשיבים תשובות מלומדות משלי. כי ממילא, הודעה שהייתה היום בראש הדף, מחרתיים איש לא יביט בה, אלא אם ירצה ממש "לחפור".
אז מתי אני כן מוחק? אני מוחק פרסומות (ואצלי יותר מאצלך, אנשים מנסים להחדיר פרסומות). ומתי אני עוד מוחק? כשמישהו מתחיל לרדת עליי או על מישהו מהמגיבים. כי כשאני מתאמץ ומחפש קישור או עונה באריכות על שאלה, ואחרי זה, מעירים לי הערה שלא לעניין, איני מוכן לסבול זאת. אז לא אפרט מה קרה ומדוע, אבל תוכל להאמין לי שפה ושם זה קרה.
אז לסיכום, דע כי אני מעריך ומוקיר את פעילותך המבורכת בפורום ועשית זאת כמובן גם לפני שקיבלת לידך את שרביט הניהול. הידע שלך הוא רב ועל כך אין עוררין, אבל בכל זאת, וכמו שכתב מר קרמר... "זה רק פורום". אתה יכול להרשות לעצמך "לזרום" קצת יותר. מקווה שהפעם דבריי יתקבלו ברוח טובה, ולא תמצא כאן דבר מה אישי שבגינו יש צורך להסיר את ההודעה...
והעיקר, שיהיה לך אחלה יום!