נושא TV בפורום אודיו וקולנוע ביתי

nuzzz

New member
עצוב.. ככה נראית דמוקרטיה של איש אחד

אני קורא בפורום הרבה זמן (באמת הרבה..) ולדעתי אין סיבה לנצל את הכוח שקיבלת לנהל את הפורום ולמחוק הודעות ונושאים שלא נראים לך.
ולא, תשובות שרשמת בשרשור כמו "לך ותפתח פורום TV בעצמך" זו לא תשובה בדיוק שכמו שאתה לא פתחת פורום חדש בעבור "אודיופילים בלבד" כפי שאתה מנסה להסיט את הדיון אליו ולמחוק הודעות לא רלווטיות אלא העדפת להכנס ולקבל פורום "על המוכן" שקיים זמן רב עם קוראים קבועים.
לדעתי- אם לא קיבלת פידבק ומסרים מהותיים מהגולשים שהפורום חוטא למטרתו, תמחל מכבודך ותשאיר את הפורום כפי שהוא ולא תרחיק גולשים כי הנושאים לא מספיק מעניינים אותך או לא מספיק מקצועיים לראייתך.
הפורום,ההודעות והידע העצום שמצטבר בו ישמשו גם את העתיד זמן רב אחרי שאני ואתה כבר לא ניקח בו חלק פעיל.
ללא קשר מעריך את ההשקעה שלך בפורום והתשובות המפורטות שאתה משקיע, תשאיר את המצב כמו שהוא..

מכבד את דעתך, כבד גם אתה את שלי

שלום
לפורום יש מטרה, נושא והתנהלות. ה-TV אינו חלק מהם. למה שאתה קורא דמוקרטיה של איש אחד, אני קורא ניהול. למה שהיה פה עד היום אני קורא אנרכיה.
הידע על נושא זה יצטבר בפורום TV אם יפתח, או במקום אחר. לא פה.
הנושא אינו פתוח לדיון. היתה תקופה ארוכה שהבלגתי. אבל הגיע הזמן לעשות ניקיון (פסח) בנושא.

דמוקראטיה, היא שיטה שבה ל-2 טפשים יש יותר כוח מאשר לחכם אחד!

בקשר למחיקה וסינון, הרי שהפורום מבחינתי "לא נוהל" תקופה ארוכה מאוד.
משמעות הניהול, היא גם לפקח על הנושאים שמועלים בו. ונושאים שלא שיכים, צריכים לעבור ממנו למקום המיועד (פח המחזור).
אין בכוונתי להפוך את הפורום לפורום TV. אני חושב שיש בכך פגם. לאחרונה רבו מאוד הודעות ה-TV ורובם בכלל בנושאים הרחוקים מהסיבה שהתכנסנו פה תג פרסה. יש גם אנשים שמשרבבים לפה פוסטים שהם בחזקת מידע מזיק (לא נכון!), או לא רלוונטי. גם זה לא מכבד את הפורום. עד כה תמיד תיקנתי באדיבות. נמעס לי לבזבז על זה מזמני.
אם עדין יש לך בעיה, אתה מוזמן לפנות להנהלת הפורומים.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אין לך מושג, כמה פעמים מתפלק לי ג' במקום ק'....

ortodox

Member
מבקש לחזק, אם מותר..

זוכר את הימים שהמקום הזה היה פורה, מפרה ומופרה בכל הקשור לאודיו, דיונים רציניים, השתתפות ערה, אפילו דיסקים איכותיים עם אוסף משובח של מוסיקה, נוצרו במסגרת הזו. מאז הפך לפורום צרכנות טלויזיה, הענין הרציני באודיו פשוט דעך כאן ועבר שלא בטובתו למקומות אחרים, מעצבנים למדי בחלקם. מבין לגמרי את גישת מיכאל שמנסה לסובב את ההגה חזרה, מאחל לו שיצליח.

nuzzz

New member
אהבתי שאתה מחשיב את עצמך לחכם מול שאר העולם
צפון קוריאה

סין ומדינות דומות מסמיקות מהמחמאות שחילקת, לא רוצה לפגוע לך באמונות אבל חוכמת ההמונים\דמוקרטיה עדיפה (במעט) על התחושות שיש לך היום.
מוזמן להשאר בפורום ולהנות מיצירת כפייך- יש מספיק מקומות חלופיים(HT\פייסבוק\חו"ל) לקרוא ולהחכים בנוסף לפורום הנ"ל
מיציתי את הדיון- חבל על הזמן של שנינו

אז יש דמוקרטיה (בחירה)

שלום
אם היתה פה בגלל ה-TV, אז לא נורא. לא חושב שיש פה הפסד למי מאיתנו.
ואם אתה פה בשביל התחביב של אודיו וק"ב, אז לפחות זה מה שיהיה כאן.
גלשתי בכול האתרים האחרים. תהנה מהמקצועיות שלהם.
אגב, ניהול אינו הליך דמוקרטי. לא בפורום ולא בשום מקום אחר, מלבד אולי בפוליטיקה שלנו (שלא נדע).

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ממש.. בדמוקרטיה שלנו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תשובות שלא לעניין

שלום משה
תחשוב רגע, שאני לא נמצא (בחופש או מחלה) ואתה כותב את שלך.
אני לא שם להעיר ולהאיר.
נכנסים קוראים, ומה הם חושבים? תשובותיך, טובות לאגירת ידע? שהן הפתרון רק שהם לא אנשים טכניים אז הם כנראה לא הבינו?
קח בבקשה אחריות לכתיבה שלך.
סולח? אתה רציני? תמיד הערתי לך בעדינת. אף פעם לא מחקתי (מלבד פעם אחת שבחרתה להיות אישי ולא בדיוק ממלכתי). נסיון העבר שלי אתך, מלמד אותי לבדוק כל פוסט שלך. ואתה ברוך השם פעיל למדי.
מעניין אם אני הייתי גורם לך את אותה הטירחה, מה הייתה אומר?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
היי מיכאל. יפה שאתה פונה אלי באופן אישי ואשיב לך את תשובתי.
אז ככה...
קודם כל, אאחל לך בריאות מלאה ואם חופש אז להנאה בלבד
.
שנית... איני רואה בפורום שכזה משהו 'מדעי'. נכון. יש פורומים של מומחים, ויש פורומים רפואיים או משפטיים, שבהם אין דעות אלא יש מומחים שאמורים להשיב. אבל בכל זאת, אפנה אותך, כדי להזכירך לאן הפורום הזה מסווג. הוא מסווג ל"טיולים ופנאי". סוג של כיף וקלילות. לא ממש מדע [ואתה הלוא יודע, שגם אודיופיליה זה דבר אישי ולא ממש מדעי]....
אז נכון. בהחלט חשוב שהתשובות תהיינה נכונות ומדויקות, אבל גם שגיאה אינה עבירה. מצאת כזו? תעיר ותתקן. לקחת על עצמך את שרביט הניהול (ובהתנדבות)? 'תתאמץ'. וככל שאני רואה, אתה עושה זאת בנאמנות, בעדינות ותוך הפגנת ידע רב. כבוד!
זה שמחקת לי פעם תגובה? אני זוכר שזה קרה. איני זוכר מה בדיוק כתבתי שם, ואם ראית מקום למחוק, אין לי בעיה עם זה. איני חושב (או זוכר) שהתכוונתי להיות "אישי", ואם ראית בכך דבר מה אישי, הרי שהדבר נבע מרוח צחוק ולא מרוח של רצון לפגוע. אבל היה? עבר? לא ראיתי בכך עוול. לא שאלתי למה ולא נסיתי להתווכח.
שלישית... שמע. גם אני מנהל פורום וכבר כמה שנים. גם אני רוצה, שהפורום שבניהולי יהיה נקי משטויות, חף מטעויות ושלא תהיינה בו סטיות מנושא הפורום. אבל הנושא רחב... אנשים מרבדים גינות בדשא סינתטי. אנשים מכסים בטוף או בחלוקי נחל ערוגות שלמות ואחרי זה בוכים על כך... ולמרות זאת, איני מוחק כמעט דבר. שואלים.. עונים... והולכים הלאה. הפורום אינו תנ"ך ש'כזה ראה וקדש'... וכן!אני מוכן להודות בשגיאות כשאני שוגה, ואני שמח ללמוד מרעיי, שמשיבים תשובות מלומדות משלי. כי ממילא, הודעה שהייתה היום בראש הדף, מחרתיים איש לא יביט בה, אלא אם ירצה ממש "לחפור".
אז מתי אני כן מוחק? אני מוחק פרסומות (ואצלי יותר מאצלך, אנשים מנסים להחדיר פרסומות). ומתי אני עוד מוחק? כשמישהו מתחיל לרדת עליי או על מישהו מהמגיבים. כי כשאני מתאמץ ומחפש קישור או עונה באריכות על שאלה, ואחרי זה, מעירים לי הערה שלא לעניין, איני מוכן לסבול זאת. אז לא אפרט מה קרה ומדוע, אבל תוכל להאמין לי שפה ושם זה קרה.
אז לסיכום, דע כי אני מעריך ומוקיר את פעילותך המבורכת בפורום ועשית זאת כמובן גם לפני שקיבלת לידך את שרביט הניהול. הידע שלך הוא רב ועל כך אין עוררין, אבל בכל זאת, וכמו שכתב מר קרמר... "זה רק פורום". אתה יכול להרשות לעצמך "לזרום" קצת יותר. מקווה שהפעם דבריי יתקבלו ברוח טובה, ולא תמצא כאן דבר מה אישי שבגינו יש צורך להסיר את ההודעה...
והעיקר, שיהיה לך אחלה יום!

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ואגב, עוקר יקר... הטלוויזיות החדישות נבדקות גם בקריטריון של
"מתאימות למשחקים". אתרים שמציגים ביקורית על המסכים החדישים, מדווחים גם על תאימות שכזו. ישנם מדדים שבודקים זאת, כמו מהירות תגובה, הארה מסביב לכיתוב (או קטע תמונה) בהיר, ודבר שמאפיין במידה מסוימת את ה-OLED-ים, הצבירה, שמותירה "צלקות" על המסך לטווח זמן מסוים עד שנעלמות. אז.... כשאני התעניינתי איזה מסך כדאי לי לרכוש, אחד המומחים שאל אותי, האם המסך הזה נועד גם למשחקים. כי לדגם אחד יש נתונים שתואמים למטרה, ולדגם אחר? לא ממש. אז הנה. אין צורך להפנות לאתר מחשבים. אבל כן יש צורך לבדוק באיזה מסך כן כדאי להשקיע את הכסף ולא לחחסוך ולחפש אגב כך קיצורי דרך כדי לעקוף את עומק הכיס. ודי לחכימא.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ראה מר לנג, איזה הדים יצר השרשור הנעוץ הזה... אני משוכנע,
שאתה רק צפית לכך, שהודעתך תיוותר מיותמת וחותמת את דברך, אבל בינתיים. צצו ובאו המגיבים. חבל רק שחלק מהתגובות אינן הולמות את רוח הפורום, והן בכל זאת נשארו פה.
אוכל רק לאחל לך (ולכולם בעצם), שבהמשך הדרך, ניפגש פה בנסיבות הרבה יותר נעימות.

מוישה . אחרי כמה ימים

הכול יחזור לרגיל . כי כול הזמן מגיעים לכאן שואלים חדשים. מפשוטי העם . וישאלו את מה ששאלו מיקודם .

אם המנהל יעשה סלקציה . לא ישאר למי לענות .
חג עצמעות שמח

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
שמע ידידי קרמר... אם יגיע שואל עם כוכב אדום לצד שמו
ואם הוא יבלבל את המוח, אין לי בעיה עם זה שהודעתו תימחק. אבל אם מבקר קבוע, כמוך, כמוני או כמו רבים אחרים ישגה ויאמר דבר מה שאין לו בסיס? והלוא כולנו הדיוטות. אנו לא ממש אנשי מקצוע ש"שוחים בחומר" ואין סיבה ששאלתנו או תשובתנו תימחק. יבוא מישהו ויואיל לתקן? אדרבא. אבל למחוק? תאמין לי, שבפורום שאותו אני מנהל, איני מוחק שגיאות: אם התשובה הנכונה ידועה לי, אני מתקן. אם לא, מגיע מישהו אחר שיתקן, ואם לא, יישאר שגוי. לא אשב על זה שבעה... אני רואה בפורום מקור להמלצות. טוב? יופי. לא טוב? ניסינו. בכל מקרה, בחיפוש בהיסטוריה, יש חומר רב וחשוב. על זה אין כל וויכוח!

מוישה . בדת היהודית

אסור לימחוק כי יש קללה "יימך שימך" . הייתה פעם פירסומת ברדיו . של דפי זהב .
אים אתה לא כאן אתה לא קיים . מאוד כעסתי על הפירסומת הזו . כתבתי להם . הם ענו משהוא שם. הייתי לקוח שלהם טוב .
כך שאסור לימחוק ביכלל מה שכתוב . לפי הדת היהודית

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
קבל...
והנה דברי הרב:

שלום

שמו של אדם הוא מהותו, ימח שמו הכוונה היא שימחו מעשיו ואופיו הרע מהעולם וגם זרעו ימח כמבואר מפשט ההקשר במזמור קט' בתהילים.
אולם מברוריה למדנו את הקריאה הנכונה בפסוק אחר- 'יתמו חטאים מן הארץ' חטאים ולא חוטאים, דהיינו בעלי מקצוע של חטא (חטאים עם ט' דגושה של בעלי מקצוע כמו בנאים, צבעים). אולם חוטאים על דרך המקרה איננו רוצים שיתמו אלא שיתוקנו.

על כל פנים, הביטוי אינו ראוי לשימוש אלא כלפי רשעים גמורים, והוא ראוי להיאמר רק בידי מי שרוחץ בנקיון כפיו, כך שהקטיגור בשמים לא יוכל לטעון את דבריו כלפי עצמו.

למעלה