../images/Emo210.gif../images/Emo129.gif"They bathe in our blood"../images/Emo14.gif
יאוו יאווו ילדה את פאקינג צריכה עזרה
זה חולני
פסיכופטית! משוגעת! סאדיסטית! מזוכיסטית! מופרעת! חולת נפש! הכל התחיל כלכך... נחמד...... ועם הצ'יטוס! ו... אפילו זכיתי לקוויקי עם הארי בכבודו ובעצמו....! [XD] ותאמיני או לא, הצלחתי להתגבר על העובדה שאת היית עם דני! ואז פשוט...
בום! נמאס לך! החלטת לדרדר את הכל!
רצחת פרות והוצאת להן את כל האיברים האיכסיים שלהן
הרסת לי תאמבטיה
חנקת את עצמך באמבטיה ------------ זה כמו הצלצול!! סמארה ה*********
------------
רצחת את טום
פאקינג
ניסרת להארי תרגל
עוד יותר גרוע שדקרת את דני
ואז..ואז אני... "
הייתם צריכים לעשות מה שאומרים לכם"
לקחת איזה פסיכי עם סכין קצבים והצמדת אותה לצוואר שלי!
הההאאאאאררררריייייייייי
לאלאלאללאאלאא.... והוא מת לה בידיים! לי בידיים! T_____T
"
ואנסי שניסתה לברוח אל האוטו נעצרה על ידי האישה שהייתה במלון. לאישה הזו היה מסור, היא ניסרה את 2 רגליה של ואנסי." אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאאאאאאא מה לא בסדר איתך?!
אני צריכה תרגליים שלי! אפילו אם הן שמנות ואיכסיות!
יא רוצחת רגליים ואנסיות! ><"
רצחת את הארולד!!
"
'אני אוהב אותך' אלה היו המילים האחרונות של דני." לאלאלאלאלאלאלאאאאאאא לא עוד פעם!!!!
"
ואנסי דיממה מכל עבר והייתה קרובה למוות." סאדיסטית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111אחדאחדאחד
"
מיקי ניסתה לזחול אל דני ולהיות בקירבתו אך האנשים סחבו אותו ואת ^ואנסי^ משם." לאאא
"
כאשר הם מנסים לחזור בחזרה מן הפניה הנוראית אליה הם הופנו, מיקי מתה מן הפציעות שלה." דייייייייייייי ~רק אלכס, ברוק ודאגי ניצלו מן הטבח הנוראי. מזה שנים שאנשים עושים את הפנייה הזו ולעולם לא חוזרים. האוטו שהגיח באותו לילה שהם הצילו את מיקי הגיח שוב במסלול שבו דאגי נסע. "לא שוב! בבקשה לא שוב!" דאגי צעק. "תיזהר!" אלכס צעקה. האוטו הגדול ניתקע בהם והוביל את דאגי, ברוק ואלכס להתהפך במקום. כולם היו מלאים בדם ולא הזיזו כלום. זו הייתה הפעם האחרונה שהם דיברו. לאחר 4 ימים המשטרה מצאה אותם במכונית וקבעה את מותם של דאגי,ברוק, אלכס ומיקי. את הארי,ואנסי,דני, וטום לא מצאו מעולם. רק את בגדיהם זרוקים על הכביש וחתיכות מגופם.
עוד מקרים כאלה היו לאחר מכן, אנשים לא למדו לקח ולקחו את הפנייה הנוראית, שוב.~ $^#^$@$$%^)*&*&*)^&*$^#$%@(_)_(*)_&&^$%$#@%#%&^&*)&)*^&*%$^%#$% טוב. אני חייבת לומר. הסוף הרג אותי. רציני יצאה לי פאקינג
דמעה
!! והשורה האחרונה בכלל קטשה אותי!
תאמת זה
גאוני. זה ~הזוי~ ברמות עעעללל! אבל... אינלי מושג איך עלית על הרעיון אבל באמת... כמה שזה
חולני זה אדיר! את חייבת להפוך את זה לסרט או משו...... זה פאקינג סרט אימה בכתב! שזה אומר.... סיפור איימתי!
My Advice
- המממ... ניראלי כל הקטע מ.. שהם שמעו תרעשים והארי וטום יצאו פשוט קורה בבום בום בום שאי אפשר ממש לעקוב >< כן אני מבינה שזה אמור לקרות מהר אבל... יכולת לפרט טיפה יותר D: אז זהו אני חושבת... אהבתי. ממש אהבתי. נ.ב- מהקטע של האמבטיה וכל זה.. התחלף לי בפלייליסט ל- The Guilliotine של Escape The Fate. ותאמת... השיר ממש מתאים להכל! נגיד הכותרת ^ ^ ^ היא שורה מהשיר! אתן חייבות לקרוא ת
ליריקס! שיר סגידה...
אז עכשיו באמת זהו! XD