נותנים בפורים ב-
אנשים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכבר קראת?! XDD יפה לךך

את כמו ריד ממחשבות פליליות XDD הוא קורא ממש מהר דברים
תודה תודה, אני אוהבת להיות חולנית

../images/Emo204.gifXD

אני קוראת מהר מאד. מאד. מאד. ועוד "מאד" אחד כדי להדגיש את המאודיות שבעניין.
אני תמיד אוהבת להיזכר בתשעה באב אחד, שבו קראתי ספר של 900 עמודים בשלוש שעות.
נו פרוב, האן. ^^

Maddie

New member
אוה גאד זה נורא!!!../images/Emo185.gif

מיקיייי יא סדיסטית!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאמרתי שזה שונה מכל דבר שאי פעם

כתבתי XDD או שראיתם[?] XDDDD

Maddie

New member
אבל דאגי יצא כזה כאפות!../images/Emo6.gifXD../images/Emo185.gif

הוא כזה תפס את העקרב עם השקית צ'יטוס
מכור לצ'יטוס הבנאדם זוועה P: הוא עוד לא טעם את הבמבה! הוא הולך להתמכר *צחוק מרושע*

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifXDD זה היה הקטע, נו מה חיברתי את

2 הכאפות ביחד, רוני ודאגי
הייתי חייבת להוציא אותו ככה חחחח זה כל כך מתאים לו

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo2.gif חצופה!

XD סתם! תמיד אמרתי שבגלל שגם אני וגם דאגי כאפות, אנחנו מתאימים

Maddie

New member
את יודעת מה עלה לי עכשיו?../images/Emo185.gif

צ'יטוס כאפה
XDDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo27.gifתגובתי תוך כדי קריאתי XD../images/Emo37.gif

פיצויים על אפליה, כבר אמרתי לך?
נו מהה אני בקושי נמצאת שםXDDDDDDD סתםסתם הכל בצחוק D:
"שב בשקט אתה..." ברוק נישקה אותו. "את יודעת... אנחנו לבד פה... סוף סוף" דאגי אמר לה. "אתה בטח צוחק, הם ממש פה" ברוק צחקה ונשארה לשבת באוטו שלובת ידיים. אעאעאעא ברוק ימטומטמת! [
]
אעאעעאע אני מדמיינת אותי ואת דאגיש בשק שינה וזה... אעאעאע.
"גאד, לא ידעתי שזה אתה אבל ידעתי שמישהו שמן מתקרב..." הארי אמר. חחחחחחחחחחחחחחחח טום שמן!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
הקטע במקלחת הזכיר לי את הצילצול 2
דאגי שם ידיו מסביבה. זה לא עושה לי טוב
"ברוק! בואי אליי" הוא צעק לה. אני באה אליך דאגי!!!!!!!!!11111 חכה לי!!!!!!!!!
אומממממממממממממממגגגגגגגגגגגגדדדדדדדדדדד הרגל של הארי?!@?!?!?! WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
אעעעעעעעעעעעעעעאעאעאעאע מה זאת החולניות הזאת?!?!?!?^$%^#&^#$^%&^*) עכשיו גם דני המסכן?! וטום בכלל! מה זה נעלם!?
"יא בן זונה!" דאגי הגיח מאחוריו עם סכין ודקר אותו. סופרדאגי בפעולה
אומייגד זה הדבר הכי חולני שקראתי בחיים. אין לי מה להוסיף. זה פשוט אומייגגגגגגגגגגגגגדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אעאאאאאאאאאאאאאאעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאעאאאאאאאאאאא יויוי.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחחחחחחח

""ברוק! בואי אליי" הוא צעק לה. אני באה אליך דאגי!!!!!!!!!11111 חכה לי!!!!!!!!!" XDDDDDDDDDD כןכן וואי אין פשוט הייתי חייבת לעשות משהו חולני! XDDD ודאגי יצא כזה גיבור... XD הארי
כןכן

דנושש XD

New member
../images/Emo12.gif גאד!!! ../images/Emo12.gif

אוקיי..אני חייבת להסדיר את הנשימה שלי.. זה היה פשוט....וואו...אני כ"כ אוהבת סיפורי וסרטי אימה חולניים כאלה.. אבל זה באמת היה מטורף XD ממש אהבתי!!! אחד החזקים!!
כל-הכבוד!!!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo129.gif"They bathe in our blood"../images/Emo14.gif

יאוו יאווו ילדה את פאקינג צריכה עזרה
זה חולני
פסיכופטית! משוגעת! סאדיסטית! מזוכיסטית! מופרעת! חולת נפש! הכל התחיל כלכך... נחמד...... ועם הצ'יטוס! ו... אפילו זכיתי לקוויקי עם הארי בכבודו ובעצמו....! [XD] ותאמיני או לא, הצלחתי להתגבר על העובדה שאת היית עם דני! ואז פשוט... בום! נמאס לך! החלטת לדרדר את הכל!
רצחת פרות והוצאת להן את כל האיברים האיכסיים שלהן
הרסת לי תאמבטיה
חנקת את עצמך באמבטיה ------------ זה כמו הצלצול!! סמארה ה*********
------------
רצחת את טום
פאקינג ניסרת להארי תרגל
עוד יותר גרוע שדקרת את דני
ואז..ואז אני... "הייתם צריכים לעשות מה שאומרים לכם"
לקחת איזה פסיכי עם סכין קצבים והצמדת אותה לצוואר שלי!
הההאאאאאררררריייייייייי
לאלאלאללאאלאא.... והוא מת לה בידיים! לי בידיים! T_____T
"ואנסי שניסתה לברוח אל האוטו נעצרה על ידי האישה שהייתה במלון. לאישה הזו היה מסור, היא ניסרה את 2 רגליה של ואנסי." אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאאאאאאאא מה לא בסדר איתך?!
אני צריכה תרגליים שלי! אפילו אם הן שמנות ואיכסיות!
יא רוצחת רגליים ואנסיות! ><"
רצחת את הארולד!!
"'אני אוהב אותך' אלה היו המילים האחרונות של דני." לאלאלאלאלאלאלאאאאאאא לא עוד פעם!!!!
"ואנסי דיממה מכל עבר והייתה קרובה למוות." סאדיסטית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111אחדאחדאחד
"מיקי ניסתה לזחול אל דני ולהיות בקירבתו אך האנשים סחבו אותו ואת ^ואנסי^ משם." לאאא
"כאשר הם מנסים לחזור בחזרה מן הפניה הנוראית אליה הם הופנו, מיקי מתה מן הפציעות שלה." דייייייייייייי ~רק אלכס, ברוק ודאגי ניצלו מן הטבח הנוראי. מזה שנים שאנשים עושים את הפנייה הזו ולעולם לא חוזרים. האוטו שהגיח באותו לילה שהם הצילו את מיקי הגיח שוב במסלול שבו דאגי נסע. "לא שוב! בבקשה לא שוב!" דאגי צעק. "תיזהר!" אלכס צעקה. האוטו הגדול ניתקע בהם והוביל את דאגי, ברוק ואלכס להתהפך במקום. כולם היו מלאים בדם ולא הזיזו כלום. זו הייתה הפעם האחרונה שהם דיברו. לאחר 4 ימים המשטרה מצאה אותם במכונית וקבעה את מותם של דאגי,ברוק, אלכס ומיקי. את הארי,ואנסי,דני, וטום לא מצאו מעולם. רק את בגדיהם זרוקים על הכביש וחתיכות מגופם. עוד מקרים כאלה היו לאחר מכן, אנשים לא למדו לקח ולקחו את הפנייה הנוראית, שוב.~ $^#^$@$$%^)*&*&*)^&*$^#$%@(_)_(*)_&&^$%$#@%#%&^&*)&)*^&*%$^%#$% טוב. אני חייבת לומר. הסוף הרג אותי. רציני יצאה לי פאקינג
דמעה
!! והשורה האחרונה בכלל קטשה אותי!
תאמת זה גאוני. זה ~הזוי~ ברמות עעעללל! אבל... אינלי מושג איך עלית על הרעיון אבל באמת... כמה שזה חולני זה אדיר! את חייבת להפוך את זה לסרט או משו...... זה פאקינג סרט אימה בכתב! שזה אומר.... סיפור איימתי!
My Advice
- המממ... ניראלי כל הקטע מ.. שהם שמעו תרעשים והארי וטום יצאו פשוט קורה בבום בום בום שאי אפשר ממש לעקוב >< כן אני מבינה שזה אמור לקרות מהר אבל... יכולת לפרט טיפה יותר D: אז זהו אני חושבת... אהבתי. ממש אהבתי. נ.ב- מהקטע של האמבטיה וכל זה.. התחלף לי בפלייליסט ל- The Guilliotine של Escape The Fate. ותאמת... השיר ממש מתאים להכל! נגיד הכותרת ^ ^ ^ היא שורה מהשיר! אתן חייבות לקרוא תליריקס! שיר סגידה...
אז עכשיו באמת זהו! XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואוו ואנסי!!! חחחחחחחח

להפוך לסרט?? זה יכול לעבוד..
כן אני יודעת יכולתי לפרט עוד אבל לא ידעתי ממש מה! XDDD רק אחרי זה באו לי הרעיונות... וכן רצחתי אותך, אז מה.. רצחתי גם ת'צמי XDDDD איזה גאוני זה אהה
חהחהחה תודההה
וכן אני אשמע ת'שיר, אני כל הזמן רואה אותך שומעת אותו חחח

butbut

New member
../images/Emo126.gifלא יודעת מה עם כולם-אני אהבתי../images/Emo9.gif

XDD אחלה של עלילה=] ואז אומרים שאני חולנית. LOL אני צוחקת בפניכם! XDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifסלחוזמי? אבל הרצח שלי זה קלאסה../images/Emo9.gif

XDDDDDDD שתינו רוצחות סמויות

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifבסדר XD תחברי כבר למסנ יא סלט חצילים!!

אני מחוברת עכשיו!

למעלה