וואו... מהמם... אני... וואו... ../images/Emo6.gif
קודם כל אני רוצה לציין שזה היה הכנס הראשון שלי
הגעתי למתחם הכנס ב8 בבוקר כדי לעזור, וכבר אז התחיל להיות דיי כיף, הכרתי אנשים ואת המתנדבים, הכרתי כמה אנשי סגל, וכבר אז היה כיף. ולראות את הדברים שאחותי ואני עשינו לכנס היה נחמד. בשעה טובה ומוצלחת (בשעה 10...), התחיל הכנס רשמית. אני נכנסתי לסדנת תרגום והיה ממש כיף ללמוד עוד על תרגום, אפילו רשמתי הערות לתרגומים הבאים שלי. כשנגמרה סדנת התרגום, נכנסתי להרצאה ק-ו-ר-ע-ת מצחוק של גילי בר הלל והיא הייתה, מעבר למצחיקה, מאוד מעניינת. אחרי ההרצאה הייתה הפסקת אוכל! (איך לא?) אספתי המון אנשים והלכנו לחפש את מסעדת "עלה". מכוון שאודי אמר לנגה, סהר ולי שזה בכלל שמאלה מהאשכול ולא ימינה מהאשכול, גרמנו לבערך 10 אנשים ללכת בחום. (מה אני מתלוננת, אחרי 10 דקות מצאנו את "עלה"...) שם, לצערי, כמה חבר'ה שהיו איתנו החליטו שלא מתאים להם לאכול סלט, אז הם הלכו למסעדה אחרת... אז סהר, נגה, אלון, עוד חבר של נגה ואני נשארנו לאכול שם
(זה היה מה זה מגניב כי שלושתינו צמחוניות ושלושתינו מחוגי סיירות, חוץ מנגה, אבל היא בלב חו"סניקית לנצח...
) אחר-כך נכנסתי להרצאה של דפנה קירש (כלומר, הרצאה ששמעון נעים כתב אבל דפנה קירש הרצאתה...) שמעון- היה מדהים. באמת. זה היה ממש מעניין!! לאחר ההרצאה של דפנה, נכנסתי להרצאה של אור ענבר, שהייתה מעניינת מאוד גם כן (איך חזרנו על המשפט כשאמרת- "שוב פעם האבק הזה, מישהו מוכן להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה האבק?" המשפט הזה ילווה אותנו המון זמן. לדעתי צריך להפוך את זה למשפט של הפורום או משהו כזה...) ולאחר ההרצאה של אור, כידוע, התכנסנו למפגש פורום. היה ממש נחמד לפגוש ולהכיר את כולכם! לאט, לאט, אחרי המפגש שלנו, באו אנשים מההפקה של מחסום כתיבה, ואז באה חברה שלי שהזמנתי אותה, ובאו ההורים שלי... ופתאום אני מוצאת את עצמי מסתובבת בין אנשים שאני אוהבת, זה היה באמת רגע מדהים. באיחור של רבע שעה, נכנסנו לראות את מחסום כתיבה- זה היה מדהים. למרות שידעתי מה הולך לקרות בסוף , הייתי מרותקת. אני עדיין נשפכתי מהקטעים שצחקנו מהם על הסט, פתאום עלו הזכרונות מכל מיני שטויות שעשינו שם... גאד, היה באמת מדהים. אחרי הסרט הלכנו צוות ההפקה להרים כוסית וכך בעצם הסתיים הכנס שלי. אני, חברה שלי, ועוד חברה שהפתיעה אותי ובאה נסענו אחר-כך למסיבה של אחד מסיירות ופתאום גיליתי שגם סהר שם
. היה מדהים ואני מאתמול לא הורדתי את החיוך...