אני מריח עודף תגובות מצידי, מישהו שותף?
טוב, הפעם בלי איומי סכין: הגעתי אני יחסית מאוחר לכל האנשים פה (אם אינני טועה ב-11 וחצי), מצוייד ב-50 עותקים של חומריו הבהירים, וסהר לצידי. היה נחמד לפגוש אנשים שלא ראיתי כל כך הרבה זמן, לקח לי קצת זמן להתניע ולזכור את כל השמות, היו פרצופים מוכרים שלא זכרתי את שמם, אבל אני בספק כמה מהם יכירו/יזכרו אותי. מאז ההתחלה של חומריו הבהירים (שנתיים אחורה מהיום) הפסקתי להגיע לכנסים/להכנס להרצאות ולהגיע למפגשים, קצת חבל, יש אנשים שהייתי שמח לפגוש שוב, אבל הסרטים הוציאו אותי מהמעגל הזה. לאחר ההכרות הלכתי עם אודי, יעל נומקין, אדווה ועוד מישהו שאני זוכר רק שהיה כתוב לו על התג YT (מצטער...
) לאכול פול ברחוב החשמונאים, היה ממש טעים ואחרי זה הלכתי לדירתי הקטנה בבת ים כביכול להתארגן ולהביא את נדיה. מה שאף אחד לא ידע זה שהיו לי בגדים, וגם נדיה בתיק. הסיבה האמיתית הייתה שהתלבטתי אם לחזור למחסום כתיבה. עכשיו תבינו, כל חברי ההפקה למיניהם, זה לא שהייתה לי טראומה ממחסום כתיבה, הייתה לי טראומה מחומריו הבהירים, וחששתי שיקרה מה שקרה שנה שעברה. בגלל זה חששתי לבוא. ובכן, חששותי בהתחלה אומתו כאשר ההקרנה התחילה מאוחר, וחששתי שיהיו בעיות ושוב נאלץ להתפשר. אבל ברגע שהסרט התחיל, בחיי, הייתי מופתע בעליל. הסרט נראה מעולה, חוץ מאותם שוטים שזיהיתי כשלי שהייתי מאוכזב מהם בעליל, ועוד כמה ידיעות על מאחורי הקלעים של שוטים מסוימים שהרסו את ההנאה הסוריאליסטית (אחמ אחמ צופיפניקים). בגדול - הסרט היה מעולה, מקווה שמהכנסים הבאים אני אתחיל להנות יותר ולהיות מקצועי יותר. שמחתי לראות את כולכם ומי יודע? אולי זוהי התחלה של תקופת תגובות חדשות
טוב, הפעם בלי איומי סכין: הגעתי אני יחסית מאוחר לכל האנשים פה (אם אינני טועה ב-11 וחצי), מצוייד ב-50 עותקים של חומריו הבהירים, וסהר לצידי. היה נחמד לפגוש אנשים שלא ראיתי כל כך הרבה זמן, לקח לי קצת זמן להתניע ולזכור את כל השמות, היו פרצופים מוכרים שלא זכרתי את שמם, אבל אני בספק כמה מהם יכירו/יזכרו אותי. מאז ההתחלה של חומריו הבהירים (שנתיים אחורה מהיום) הפסקתי להגיע לכנסים/להכנס להרצאות ולהגיע למפגשים, קצת חבל, יש אנשים שהייתי שמח לפגוש שוב, אבל הסרטים הוציאו אותי מהמעגל הזה. לאחר ההכרות הלכתי עם אודי, יעל נומקין, אדווה ועוד מישהו שאני זוכר רק שהיה כתוב לו על התג YT (מצטער...