נו, אז מה? אין חוויות מהמפגש?

V e g

New member
יוווווווו

אני כותבת מהכינוי של ווג'!!!! מי היה מאמין??? איזה כיף לי
(נחשו מי זאת
)

פוֹלי

New member
קיטי!

מה אמרתי על לכתוב מהכינוי של ווג'? אסור! אסור!אסור! (אבל בטח ווג' הרשה לך אז שכחי מזה
) היה מדהים, היה מעולה, היה מוסיקלי, היה כיף כיף כיף! אני אעלה עוד מעט תמונות לאלבום, סליחה מראש, המצלמה שלי ממש ממש גרועה...

Knives Out

New member
היה משוגע

מי שבא: VEG אני Kittycatbone פולי תומי עם אקדח ביד dresner WICKED CHILD ועוד שני חברים שלו היה מעולה. בתור מפגש ראשון זה הלך חלק ומוצלח במיוחד, כשאני הלכתי אני יודע בוודאות שרציתי לחזור. היתה הרמוניה מוסיקלית ואחלה אווירה ניגנו מלא שירים, בקרוב תמונות ועוד.. כל פעם שהתבאסתי מהחוסר יכולת שלי להתבטא ברדיוהדית על הפסנתר כמו VEG אז הלכתי לתוף מרים, תוכלו לשמוע אותי משחיט את השירים אם יש כמה וידיאוים. ראינו גם את The Most Gigantic bla bla blah הרצנו קטעים בקיצור. רייביוהד 2007\2008, תחכו לזה!! קצת התבאסתי שעוד ותיקים לא באו, אבל מפגש הבא הם יבואו. אוו, הם יבואו ועוד איך.

Latisia

New member
אה קשה לדעת מי זה מי...

בגלל העובדה שמעולם לא פגשתי אתכם אני לא יודעת מי זה מי... אני מבקשת מכם להזדהות P: אני רק יודעת מי זה יסמין כי אני מדברת איתה כבר דיי הרבה זמן... (= אני חייבת להודות שאתם נראים ממש נחמדים והלואי ויכולתי גם לבוא למפגש. חבל שזה התקיים בקצה השני של העולם P:

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

מהההה, לא קשה לקחת מטוס ולבוא למפגש אחרי טיסה של 12 שעות

Knives Out

New member
כן, היית חסר

דיברנו קצת על האספנים הגדולים של הפורום והגענו לדבר עליך

golanaor

New member
נשבע לכם שעלו בי צמרמורות

ניגנתם פשוט מקסים, הפסנתר הכינור והשירה שלכם ביחד העבירו בי צמרמורות... פשוט מדהים. נשאר לי רק לקנא P:

אזירפאל

New member
וואו, מדהים

הדיסוננס של הכינור לקראת הסוף היה ממש מצמרר. נשמע שהיה ממש טוב ושנהניתם. אין מצב שאני הולך להפסיד את הפעם הבאה.

kittycatbone

New member
חחח

אממ, הגיטרה והפסנתר והשירה ואלה מעולים!!1 אבל קשה לי להגיד על הכינור משהו טוב
גוד הייתי צריכה לדעת את זה יותר טוב
(גם לא הייתי מחוממת יחסית להמשך הערב!!!)

V e g

New member
היה פשוט נפלא...

אין דרך אחרת לתאר את זה
עלק 18:00 עד 22:00 - זה נמשך עד 1...
היינו סה"כ תשעה - שזאת כמות טובה לאירוע כזה - לא קצת מדי וגם לא יותר מדי שכבר קשה לתקשר. ממש נהנתי - להכיר אתכם סוף סוף - אחרי שאיזה 3 פעמים הייתי צריך להיפגש איתך פולי סוף סוף זה קרה!!! אהבתי מאוד את ה-DVD, זה היה רעיון טוב מואד לראות אותו ביחד. ואני יכול גם להגיד שלראות אתכם ממש לא "הרס לי" עכשיו כשאני מכיר אתכם יותר טוב, אם כבר להפך. והיה ממש לי ממש כיף לנגן אתכם - Wicked Child, knives out, dresner, kittycatbone והשאר :) יסמין (kittycatbone) את מנגנת ממש יפה על הכינור. עשית לי חשק לנגן כינור עכשיו...

FunkyMonk

New member
בעבר זה היה Vegetable Man

אני משער שלפי השיר של פינק פלויד. מתישהו זה קוצר לVEG. בעבר הוא היה כותב בפורום פינק פלויד, דרכו מצאתי את הפורום הזה. ^_^ תקן אותי אם אני טועה ווג'. (;

למעלה