חוויותיי!!
טוף, אממ יש לי תחושה שזה הולך להיות חופר! אבל לא יודעת. נראה
בכל מקרה, סוףסוף אני בבית עכשיו ויכולה באמת לחפור ולסכם
היה כל כך כיף בשבילי אני חייבת לציין!! נהדר פתאום לראות את כל האנשים כאן, אחרי שחלקיכם אני מכירה מהפורום כבר שנתיים לפחות! כלומר מאז שאני בפורום
אתם כולכם כל כך נחמדים, והיה לי כל כך מיוחד לראות לדבר ואפילו לנגן עם אנשים שקרועים על רדיוהד כמוני ואפילו יותר!!! מה שמזכיר לי שגרמתם לי לראות עד כמה חסרה לי עוד הרבה השכלה בעניין הבי-סיידס שאני חייבת להכיר יותר טוב! קיצר אתאר באופן כרונולוגי מה היה ליD: נתחיל בזה שסיימתי מוקדם עם העבודה שעשיתי אחרה"צ, אז חשבתי שיש לי סיכוי להגיע בזמן לת"א ככה שפולי תאסוף אותי ביחד עם תומר ואבשלום. אבל אז התעכבתי יותר מדי בבית והאוטובוס שלקחתי היה מפוצץ בשעה הזאת ועצר בכל תחנה אפשרית במסלול. מה שגרם לי לאחר בשעה. כלמקרע
הגעתי בסוף ב7 לת"א, ועד שהיה אוטובוס לאזור הגעתי לשם באיזה 7 וחצי... אבל מה, אני טיפשה ולא הבנתי את מה שווג' אמר לי בטלפון אז ירדתי תחנה קודם בטעות
למרות זאת, פולי החסודה (תודהתודהתודה לך!D
באה לאסוף אותי מתחנת האוטובוס שם, והגיעה ביחד עם תומר
בדרך לווג' עצרנו באיזו פיצריה וקנינו פיצה... שלמרות שכולם אמרו שלא בא להם יצא "איכשהו" שאצל ווג' אנשים אכלו וזה היה שווה את זה
אז שוחחנו, עוד אנשים הגיעו, ראינו קצת קליפים בטלווזיה, דיברנו אכלנו. ובשלב מסוים גם ניגנו!! והיה נהדר!!!! ווג' אתה פשוט מוכשר וכל כך כיף לך!! חן ומאיר וכל מי שניגן שם בגיטרה, ניגנתם ממש יפה!
ואיתמר בתופים! D: אבשלום- בפסנתר או בתופים או במה שלא יהיה, אתה גם מנגן נהדר !!! אל תרגיש קטן לעומת ווג'
קיצר זה היה ממש כיף ובהחלט השאיר לי טעם של עוד!!! חשבתי שנלך באיזה 11 או משהו. בסוף יצא שהלכנו ב-1 !!!! מה שגם מזכיר לי להגיד לחן (וחבריו!) תודה על ההסעה עד אחותי
(וסליחה על השיגועים ששכחתי את הדרך
) לסיכום- אני שוב מודה לך ווג' על העובדה שהסכמת לארח ככה אנשים זרים בביתך!! היה ממש כיף! ואני מקווה כמו שכבר אמרתי שנעשה עוד מפגש בקרוב!! ושיבואו עוד אנשים שהפעם לא יכלו..! -סוף חפירה-