נו, אז מה? אין חוויות מהמפגש?

פוֹלי

New member
אני אעלה את הדיסק הביתה מתי שהוא

ואז אני אוכל לתת לך רשימה...

Knives Out

New member
השיר של Archive ששמענו באוטו בדרך חזרה

Archive - Lights ואני טוחן אותו כבר יומיים(18 דקות המניאק)

פוֹלי

New member
נפלאות הווינאמפ

לא לפי הסדר אבל אלו השירים:
1. Petula Clark - Downtown (3:05) 2. Out Of My Hair - In The Groove Again (3:35) 3. Delaware - Always (3:38) 4. The Delgados - Witness (4:03) 5. Doves - The Man Who Told Everything (5:47) 6. Grandaddy - He's Simple, He's Dumb, He's The Pilot (8:53) 7. Ian Brown - F.E.A.R (Radio Version) (3:36) 8. Paul Weller - You do Something to me (3:38) 9. Duels - The Slow Build (5:15) 10. Queens Of The Stone Age - No One Knows (4:28) 11. The Stone Roses - Made Of Stone (4:14) 12. The killers - Somebody Told Me (3:13) 13. Grandaddy - The Crystal Lake (5:00) 14. The Polyphonic Spree - Soldier Girl (3:59) 15. Yeah Yeah Yeahs - Maps (3:39)​
תהנה

פוֹלי

New member
ולסיכום...

חברים, אני ממש ממש נהניתי! איזה כיף היה לראות את כולם... תומי - ממש "גידלתי" אותך פה לא?
היה תענוג לראות אותך, מקווה שהפיצה הייתה טעימה
אבשלום - כנ"ל - למרות שאני כפול ממכם בגיל, היה כיף לפגוש ולדבר איתכם, לפגישה הבאה תתאמן על השירים
יסמין - כמה כישרון, איזה יופי של נגינה בכינור, וכמה כיף שהשקעת ובאת מהצפון בשביל זה, פעם הבאה אני אתם לך לכתוב מהכינוי שלי
איתמר - שיחקת אותה עם התיפוף, השארת את כולם בקצב, וגם אחלה רעיון להביא את ה DVD של רדיוהד, נקרענו מצחוקים בחלק מהקטעים, במיוחד של אד עם הצלילים שהוא השמיע... חן - למרות הבישום המוקדם שלך - עדיין הייתי קורע במיוחד, הייתה שיחה מרתקת לקראת הסוף - המשך יבוא. ושני החברים שלך - מאיר ואסף, מאיר שיחק אותה על הגיטרה (הוכחות ב youtube
) ועם אסף היה כיף לדבר בקצת שהספקתי, תזמין אותם להצטרף לפורום באופן רשמי. ווג' אחרון חביב... נו? כמה זמן תיכננו להיפגש בכל מיני אירועים תפוזיים למיניהם? יאללה, אל תשכח לבוא יום שני
היה תענוג להיפגש סוף סוף, מה גם שבזכותך גיליתי שצילום מקרוב עם המצלמה הדפוקה שלי נותן איכות יותר טובה, ראה הוכחות באלבום הפורום. בקיצור - היה תענוג לראות את כולכם, למרות החששות של חלק מכם שאני ווג' טורפי ילדים, סוטים ושאולי לא תחזרו הביתה בחיים גיליתם שזה לא נכון. ולמרות שאני לא מנגנת על כלום, היה כיף כיף כיף לשמוע אתכם, פשוט מדהים, לפעם הבאה אני חייבת להתארגן על מצלמת וידאו להקליט. תתאמנו טוב טוב על השירים החדשים (וגם על הישנים, הבאתם אותה בשיחוק עם killer cars), נתארגן שוב בקרוב? היה תענוג, מי שלא בא הפסיד, ונראה לי שאחרי מה שהעלינו לפה - פעם הבאה תהיה נוכחות יותר יפה...

Knives Out

New member
זה מה שקורה כשאני בא רק עם 12 שירים מוכנים

שפשוט לקחתי את התפקיד של הגיטרה ותירגמתי אותו לפסנתר .. וכמובן לא ברמה של ווג' =_= ( שבא עם 299 אלף שירים מוכנים)

kittycatbone

New member
הקטע עם ווג'../images/Emo11.gif

שהוא לא בא עם כלום מוכן! הוא פשוט מוכשר מעצמו ויכול להוציא מה שהוא יודע משמיעה
אנשים כמוהו מעצבנים אותי D: ומה זה רק 12 שירים מוכנים??
אני לא ידעתי אפילו 1
(טוב, אוליייי אחדXD)

kittycatbone

New member
יאאא

פעם הבאה מהכינוי שלך?! יששש D: ותודה על המחמאה בקשר לכינור
רק ש..טוב אני אשאיר את הדעה שלי על עצמי .. לעצמי
מקווה שמפגש הבא יהיה בקרוב!!! לפני שאתגייס כן?
ואיזה הביאו אותם עם killer cars?
מתי ניגנו אותו???
פיספסתי את זה??

kittycatbone

New member
חוויותיי!!

טוף, אממ יש לי תחושה שזה הולך להיות חופר! אבל לא יודעת. נראה
בכל מקרה, סוףסוף אני בבית עכשיו ויכולה באמת לחפור ולסכם
היה כל כך כיף בשבילי אני חייבת לציין!! נהדר פתאום לראות את כל האנשים כאן, אחרי שחלקיכם אני מכירה מהפורום כבר שנתיים לפחות! כלומר מאז שאני בפורום
אתם כולכם כל כך נחמדים, והיה לי כל כך מיוחד לראות לדבר ואפילו לנגן עם אנשים שקרועים על רדיוהד כמוני ואפילו יותר!!! מה שמזכיר לי שגרמתם לי לראות עד כמה חסרה לי עוד הרבה השכלה בעניין הבי-סיידס שאני חייבת להכיר יותר טוב! קיצר אתאר באופן כרונולוגי מה היה ליD: נתחיל בזה שסיימתי מוקדם עם העבודה שעשיתי אחרה"צ, אז חשבתי שיש לי סיכוי להגיע בזמן לת"א ככה שפולי תאסוף אותי ביחד עם תומר ואבשלום. אבל אז התעכבתי יותר מדי בבית והאוטובוס שלקחתי היה מפוצץ בשעה הזאת ועצר בכל תחנה אפשרית במסלול. מה שגרם לי לאחר בשעה. כלמקרע
הגעתי בסוף ב7 לת"א, ועד שהיה אוטובוס לאזור הגעתי לשם באיזה 7 וחצי... אבל מה, אני טיפשה ולא הבנתי את מה שווג' אמר לי בטלפון אז ירדתי תחנה קודם בטעות
למרות זאת, פולי החסודה (תודהתודהתודה לך!D:) באה לאסוף אותי מתחנת האוטובוס שם, והגיעה ביחד עם תומר
בדרך לווג' עצרנו באיזו פיצריה וקנינו פיצה... שלמרות שכולם אמרו שלא בא להם יצא "איכשהו" שאצל ווג' אנשים אכלו וזה היה שווה את זה
אז שוחחנו, עוד אנשים הגיעו, ראינו קצת קליפים בטלווזיה, דיברנו אכלנו. ובשלב מסוים גם ניגנו!! והיה נהדר!!!! ווג' אתה פשוט מוכשר וכל כך כיף לך!! חן ומאיר וכל מי שניגן שם בגיטרה, ניגנתם ממש יפה!
ואיתמר בתופים! D: אבשלום- בפסנתר או בתופים או במה שלא יהיה, אתה גם מנגן נהדר !!! אל תרגיש קטן לעומת ווג'
קיצר זה היה ממש כיף ובהחלט השאיר לי טעם של עוד!!! חשבתי שנלך באיזה 11 או משהו. בסוף יצא שהלכנו ב-1 !!!! מה שגם מזכיר לי להגיד לחן (וחבריו!) תודה על ההסעה עד אחותי
(וסליחה על השיגועים ששכחתי את הדרך
) לסיכום- אני שוב מודה לך ווג' על העובדה שהסכמת לארח ככה אנשים זרים בביתך!! היה ממש כיף! ואני מקווה כמו שכבר אמרתי שנעשה עוד מפגש בקרוב!! ושיבואו עוד אנשים שהפעם לא יכלו..! -סוף חפירה-

למעלה