נו, אז מה? אין חוויות מהמפגש?

V e g

New member
שטינקר

אבל נכון
מה גם שיש לא מעט אמנים עם שירי vegetables למינהם...

פוֹלי

New member
הלו הלו!

אם תתחיל לנגן גם על כינור מה ישאר לנו? (מדברת זאת שלא מנגנת על כלום...) גם ככה knives out התבאס בגללך כי אתה מנגן הכל על הפסנתר ועבר לתוף מרים

V e g

New member
שששש

אל תבאסי עוד יותר גם ככה התבאסתי שהוא התבאס

kittycatbone

New member
חחחחח

ווג' אתה מוכשר וזה לא פייר
כלמקרעיי!! כינור זה יפה, אז אני מאחלת לך בהצלחה אם תתחיל ללמוד!!!!

פוֹלי

New member
איזה סיכום הזוי ../images/Emo13.gif

היה מרתק לדבר איתך, ואנחנו צריכים להמשיך את שיחת ה- "יש אלוהים?" (אני עדיין טוענת שלא) במפגש הבא. תדאג להביא איתך את מאיר ואסף שוב פעם, הם אחלה אנשים ומאיר תרם המון בנגינה שלו!

kittycatbone

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפילו אני שמעתי אתכם אח"כ חופרים שוב על העניין בדרך חזרה..
אני אוסיף כבר כאן שגם לי היה כיף לפגוש אתכם, ופעם הבאה שנפגש מקווה שתביא אותם באמת! אה ותזכיר להם שיצטרפו בכלל לפורום!

Cream2

New member
כשאתם אומרים

אני קורא כאן לפעמים .. וסתם אני קצת מחוסר הבנה בקשר למשפט שנכתב כאן "..והתגלית שג'וני נשוי ליראלית (פולי).." מה הכוונה ב "לישראלית (פולי)" ?

פוֹלי

New member
הוא ציין בסוגריים מי גילה לו את הנתון הנ"ל

במציאות ג'וני נשוי לישראלית בשם שרונה שאותה הוא הכיר בביקור הראשון שלהם בארץ

kittycatbone

New member
חחחח

איזה פאקינג חלום זה לפגוש חבר של להקה שבאת להופעה שלה ואז להכיר אותו להתחתן איתו!!!!! ! שרונה הזאת חתיכת מזליסטית מה זה
וג'וני עודדדד, כזה כפרע עליו!!!!

dresner

New member
איזה קטע אבל

שהתברר לי שכבר הייתה לי היכרות מוקדמת עם חן (Wicked Child) מהפורום דרך חבר בצבא, לא ידעתי שאתה כותב פה אחי! היה סבבה, אני שמח שאהבתם את ה-DVD שהבאתי. ואני מצטרף לתשבוחות שהרעיף ווג' על Kitty: הבחורה פשוט מוכשרת בטירוף!

Roy1232

New member
נראה שהיה כיף... ואני לא יכולתי לבוא../images/Emo10.gif

מפגש הבא גם אם אני נדרס בדרך אני מגיע

אני מוכן לתרום את דירתי הצנועה למפגש הבא

נראה רק מתי יהיה לי זמן למפגש הבא:)

juventina

New member
מרגש

נשמע שהיה לכם אחלה מפגש :) אני שמחה שנהנתם ומקווה פעם הבאה להגיע גם :)

הייה ממש כיף, מהמעט שהייתי, אמנם הייתי איזה

שעתיים אבל זה ממש טס לי, והייתי צריך לחזור לבאר שבע לצערי :\ פעם הבאה אני אתארגן יותר טוב על איזה לינה במרכז או איזשהו תיכנון מוקדם. אבל בכל מקרה היה באמת ממש כיף! שמחתי להכיר את האנשים, באמת שהיה סבבה, הכל זרם ואפילו לא הרגיש יותר מדיי מוזר ולאחר זמן קצר היה ממש כיף. החיבור המהיר בין כולם היה מדהים בעיניי! קיצר היה ממש כיף, מקווה שנעשה את זה שוב בקרוב:)!

למעלה