נו, אז מה דעתכם על מצעד הגאווה?

Ofra le

New member

המטרה - נעלה!
הדרך - לא אפקטיבית.

אני חוששת שמצעדים ראוותניים אלה מעצימים את השונות,
ואינם משיגים את המטרה החשובה שלשמה נועדו.
כשם שאין מצעדים של מגזרים מופלים אחרים בחברה,
כך גם לא צריך לדעתי, להתקיים מצעד גאווה.

יחד עם זאת חשוב וחיוני לחשוב על דרכים אחרות מועילות
כדי להפוך את חברי הקהילה לאזרחים שווי זכויות.

ראי את תגובתי לג'ייק

אני באמת לא יודעת את התשובה. לא יודעת אם הדרך לא אפקטיבית או כן אפקטיבית, ואת זה אומרת לך אמא לשני בנים הומוסקסואליים שמעורה היטב בחיי הקהילה ומכירה המון הומוסקסואליים. יש ביניהם שלא אוהבים את המצעד ויש ביניהם שחושבים שהוא חשוב. מצד שני אי אפשר לכפות על קבוצות מסויימות לא להופיע כמו שהם מופיעים, כי ככה הם מגדירים את עצמם ולכן גם לאנשי הקהילה עצמם אין יכולת או רצון לקבוע איך הוא ייראה.
מסכימה איתך שחשוב וחיוני לחשוב על דרכים אחרות או נוספות כדי להפוך את חברי הקהילה לאזרחים שווי זכויות.

Jake Speed

New member
בבל"ת ברוטב בולשיט

"אי אפשר לכפות על קבוצות מסויימות לא להופיע כמו שהם מופיעים".

מה עם נטוריסטים שירצו להלך עירומים ברחוב? מה עם קבוצה מסויימת שההופעה היומיומית שלהם זה עם חולצות שכתוב עליהם "מוות לערבים"?

יש כללי התנהגות במרחב הציבורית, וגם הומואים כפופים אליהם, ילדים שלך או לא.

כמו שאמרתי

אני לא יודעת אם זה טוב או רע. אפילו חברי הקהילה חלוקים בדעתם. הילדים שלי לא חוגגים במצעדים ועד כמה שזה יישמע מוזר, אף פעם לא דיברתי איתם על זה. אבל כל זמן שאף אחד לא מאיים עליי פיזית, לבושו או אי לבושו לא מאיים עליי כלל. ההופעה שלהם לא קוראת תיגר על קבוצות אחרות באוכלוסיה או בעלת אמירה גזענית או קריאה למוות או ג'יאהד. בואו לא ניתמם. זה מפריע לסטרייטים כי הם לא מרגישים בנוח עם מיניות מופגנת.
כמו שאמרתי, גם להומוסקסואלים בינם לבין עצמם יש חילוקי דעות בקשר למצעד ולאופי המצעד. לכן אנחנו דנים בנושא. אני עוד לא גיבשתי דעה מוחלטת בנושא למרות שהוא קרוב לליבי.
ולגבי כללי התנהגות במרחב הציבורי, הרי בגלל זה הם מקבלים רישיון למצעד ולא פועלים חופשי בשטח מתי שבא להם. המצער הוא שבכלל יש צורך במצעד שכזה, כי להבדיל מחברי הפורום הנאורים שכאן, ועדיין אין להם מושג מה קורה בעולמנו הצר בנושא הזה, אני עדיין חושבת למרות הביקורת שלי על אופיו, שהוא חשוב יותר מאשר מזיק. והרי בינינו, הכל בעיני המתבונן. אם נשים חשופות חזה בריקודים ברזילאיים היו מפזזות בקרנבל תל-אביבי, הייתם נהנים הרבה יותר למרות זעקות השבר של האנשים החרדים והדתיים. ככה זה. האמת נמצאת תמיד איפשהו באמצע.

Jake Speed

New member
אבל כל זמן שאף אחד לא מאיים עליי פיזית...

אוחצ'ות מתחנגלות ומגעילות, מזדיינים בתחת, נושכי כריות, בוחשים בשוקו שתוקעים לעצמם דילדו בתחת, מנשנשי בולבולים, טועמי זין.

אלה רק מילים. לא יכול להיות שמילים מפריעות לך, כי הן לא מאיימות עליך פיזית, נכון?

זה כולה חופש ביטוי.

כמו חופש הביטוי של האוחצ' המתחנגל שבא מולי על סקטים כשהוא לובש תחתונים ורודים ומרוח בשמן.

זונות מסופלסות שימותו כולם ממחלות מין קשות.

היי, זה רק מילים, אין בזה כלום מאיים.

לא מאיים בכלל כמו קרבה פיזית וחדירה למרחב הפרטי שלי עד כדי גועל שבוצעה על ידי גברים שלא היכרתי.

אה, ואני בכלל לא אכנס לחוסר הצורך במצעד של המתחנגלים הדוחים. כי זה רק מילים.

וזה כל ההבדל ביני לבינך

שאני מסוגלת לקרוא את דברי הבלע שלך מבלי להקיא, ואתה לא מסוגל לראות גבר עם תחתונים וורודים מבלי לנבל את הפה.
זה מה שמבדיל בינינו. אני מסוגלת לעכל אנשים כמוך. אתה לא מסוגל לעכל אנשים שהם לא כמוך.
מדובר בסך הכל האם המצעד טוב או לא טוב לצורך הענין. הדיון לא נסוב סביב למי יש ג'ורה יותר גדולה.

Jake Speed

New member
דווקא לא ניבלתי את הפה למתחנגל הקטן

פשוט עברתי מדרכה להתרחק מהאוכל בתחת.

אגב, כששתיתי את קפה הבוקר שלי, יש בו לידי משפחה של שני אבות ושני ילדים, זוג מקסים. היה נעים לשוחח איתם, כי הם בני אדם.

זה רק המתחנגלים המזדיינים בתחת וצועקים את זה שמפריעים לי.

וכשיהיה לך נכד או שניים, אני בטוח שאת תשמחי שגברים חצי ערומים מסתובבים לידם. את אפילו תעודדי את זה.

לא הייתי צריכה יותר מדיי הוכחות

כדי לדעת שאתה הומופוב. לך תחפש את בני מינך הבבונים שעוד לא ירדו מהעצים. וכמו שאומרים, מאחורי כל הומופוב מסתתר הומו מתוסכל ששונא את עצמו.
ויש לי שלושה נכדים מקסימים בלי עין הרע. להבדיל ממך, הם יגדלו ויהיו לאנשים נאורים ולא לקופים שזה עתה ירדו מהעצים.

:) - הצעתי לשניכם, תעשו פאוזה.

ומנסיונכם הקודם, אל תוסיפו לשוחח בנושא הנפיץ הזה
עבורכם.
(והוריבל'ה ג'ייק, הבאת את זה על עצמך.)

Jake Speed

New member
לכי תדעי

עם כל הבולבולים האלה שאת בעד שיסתובבו סביבם

אולי הם ילמדו להיות כמו קופים ולהתלות עליהם.

אני לא הומופוב, וואני לא יודע מי ממציא לך את הממרות המטופשות האלה.
יש מצב שזה אותו אחד שכותב שירים עבורך?

אני אירה בך, בהן צדקי

ואגב, זה המקום לומר במפורש:
אינך בבון, ואינך הומופוב.
אבל דחילאק, למה אי אפשר למצות את זה ב-
נסכים שלא להסכים, ועדיף לסיים את הדיון?

Jake Speed

New member
אני מיציתי מזמן

אחרי ההערה הראשונה שלי בעניין.

יש אנשים, בלי לציין שמות, כן?
שקשה להם עם דעה אחרת משלהם.

ואת, אל תפזרי עלי שקרים.
אני בבון, הומופוב, שונא זרים, שונא נשים ועושה כפפות מארנבונים קטנים וחמודים.
אז מה? דעתי פחות טובה?

לא.

אבל, מזגך האלקטרוני הוא לרועץ במקרה הנ"ל.
ברור לך שאילו לא הייתי מחבבת אותך (+)
הייתי קורעת לך את התחת בתגובה?
השאלה, האם זה חכם?
וכן, דיעותיך לגיטימיות במסגרת דיון ככל דיעה אחרת.
פסים אישיים, לא במופרש.

למעלה