כמו שאמרתי
אני לא יודעת אם זה טוב או רע. אפילו חברי הקהילה חלוקים בדעתם. הילדים שלי לא חוגגים במצעדים ועד כמה שזה יישמע מוזר, אף פעם לא דיברתי איתם על זה. אבל כל זמן שאף אחד לא מאיים עליי פיזית, לבושו או אי לבושו לא מאיים עליי כלל. ההופעה שלהם לא קוראת תיגר על קבוצות אחרות באוכלוסיה או בעלת אמירה גזענית או קריאה למוות או ג'יאהד. בואו לא ניתמם. זה מפריע לסטרייטים כי הם לא מרגישים בנוח עם מיניות מופגנת.
כמו שאמרתי, גם להומוסקסואלים בינם לבין עצמם יש חילוקי דעות בקשר למצעד ולאופי המצעד. לכן אנחנו דנים בנושא. אני עוד לא גיבשתי דעה מוחלטת בנושא למרות שהוא קרוב לליבי.
ולגבי כללי התנהגות במרחב הציבורי, הרי בגלל זה הם מקבלים רישיון למצעד ולא פועלים חופשי בשטח מתי שבא להם. המצער הוא שבכלל יש צורך במצעד שכזה, כי להבדיל מחברי הפורום הנאורים שכאן, ועדיין אין להם מושג מה קורה בעולמנו הצר בנושא הזה, אני עדיין חושבת למרות הביקורת שלי על אופיו, שהוא חשוב יותר מאשר מזיק. והרי בינינו, הכל בעיני המתבונן. אם נשים חשופות חזה בריקודים ברזילאיים היו מפזזות בקרנבל תל-אביבי, הייתם נהנים הרבה יותר למרות זעקות השבר של האנשים החרדים והדתיים. ככה זה. האמת נמצאת תמיד איפשהו באמצע.