נו, אז מה דעתכן על האתר החדש?

talytal

New member
ותודה רבה על הקטע מהאודישנים!

ובאופן כללי - סוגרים עליי את המשרד, אז זמן האינטרנט המוגבל שלי בא לקיצו... מקווה לחזור בהקדם! תשמרו בינתיים על כל הפורומים השונים והמגוונים, ותקבלו יפה את החדשים שיגיעו! אה, ובנות, תרגישו חופשי לפרסם את האתר החדש איפה שבא לכן, מגיע לאתר הזה שיראו אותו הרבה אנשים!

אז ברכות לניהול החדש!../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

ויופי, אם יש לך השפעה שם ,תוכלי להציע להם הצעות ייעול מאיתנו.. בנתיים, הצעות שלי כמו שכתבתי: 1. צמצום ,פחות בלגן לדוג' בפורומים שם יש כותרת פורום ששמו ג'קו ועוד פורום בשם ג'קו אייזנברג ושניהם מתחלקים לעוד ועוד.. אפשר לצמצם ואז אנשים פחות יילכו לאיבוד.. 2. לאפשר תגובה לתגובה קיימת -סוג של שרשור כלשהו (בפורום הישן המעוצב ההוא השרשור הופיע תיבה בתוך תיבה .. לא מומלץ.. 3. בעתיד- ), כתבות וודאו, תמונות, מקווה גם לבלוגים (אבל אם זה מסובך עבור ג'קו העניין אז נרד מזה) וההעיקר שיהיה בהצלחה ובשעה טובה!!!

Nova5

New member
אני ממש אוהבת את האתר וגם פורום../images/Emo45.gif

אם זה גרסה זמנית יש מה לצפות מבסיסית שתבוא בעתיד ברור גם שפורום בתפוז ימשיך לתפקד, כי דברים מתקדמים כאן בקצב מהיר יותר, הוא גם נוח יותר לניהול שיחות וכנראה להעביר המסרים. בשבילי יש יתרון מובהק בפורום הרשימי - אפשר לתקן שגיגים כמה שרוצים. אני גם מצפה לראות בקוצר רוח מי יבוא לפורום החדש. האם התחילו לפרסם את האתר החדש בצורה מסיבית וכו'. טלוש, ברכות לתפקיד החדש, הפעם רשמי
בהצלחה! ומה זה שטויות עם חיבור אינטרנט שלך? תתלונני לטדי, הם מחויבים עכשיו לחבר אותך יום ולילה
אני מצידי גם רוצה להתלונן - בפורום רשמי מגבילים אותי רק ל4 אייקונים להודעה. אני דורשת יותר! ואני רצינית הפעם.

דורית41

New member
טוב,עכשיו הפורום והאתר החדש

ואני כבר התיידדנו. העיצוב-מקסים. יש שם נוכחות ג'קואית מאוד חזקה.(כל התמונות החדשות,הבלוג,השפעות מוזיקאליות, החברים -שון-במיוחד בשבילך שמת לב שגם ג'וני דפ ברשימה?ובשבילי-ברי סחרוף) כנראה פספסתי משהו כי מיהרתי לחזור לכאן-לקן הנעים והחמים. טליטל-את המנהלת של הפורום החדש???אם כן-מברוק!!!!

את מתכוונת לmy space

העמוד שם באמת מקסים ומיוחד, עם תמונות בלוג ושירים. וזה אתר מחו"ל מה שאומר שג'קו שלנו בתפוצה עולמית..
הנבואות שלנו מתגשמות לאט לאט... ואגב, תמונות יפות צריך להראות
הנה כמה..

אחחחח... אילו תמונות... איזה יפה...

והבלוג שלו... איך התגעגעתי לבלוגים.... החולצות שהוא קיבל מהפורום.... אומר לנו תודה ו... סליחה.... למה סליחה??? אוףףף מרוב סליחות.... התבלבל.... מותר לבן-אדם לטעות להתבלבל ובכל זאת.....

Nova5

New member
קליפ הזה שלכה לנו אסתילי פעם

חמוד ויפה לניסיון הראשון

shongold

New member
היי דורית טרם התיידדתי עם האתר החדש

כלל..אבל ריגש מאד שג'וני 'שלי' ברשימה על מה מדובר? על איזה רשימה???

shongold

New member
שיאו...איזה מהמם הוא קרן נראה שיש

שם תמונות עוד יותר יפות של ....ג'וני ממה שהיה ברשותך...
...ג'קו על זה נאמר...יגעת מצאת...תאמין...אבל יש לי עוד הרבה מה ללמוד..שם

למעלה