נו, אז מה דעתכן על האתר החדש?

דורית41

New member
מצאתי את המקום לשרשורים רדודים

כל שרשורי ג'קו תעשה לי ודומיהם.....יש שם "פורום בוגרים"-לדיונים סגורים.....חחח... אבל לא נראה לי שזו היתה כוונת המשורר...

שונית 7

New member
כתובת לשרשורים רדודים:הקומונה

הישנה והטובה.לא לשכח שהיא עדיין קימת כך שאם תהיה בעיה עם תפוז בגלל חסר פעילות תמיד אפשר להשתמש בקומונה כתוספת לפורום הרשמי

moon line

New member
נכון דוריתוש ,כבוד למגזר!

פורום בוגרים פורום דיונים סגור עבור משתתפים בוגרים- לכולנו פה יש קילומטראג'קו רציני, זה הפורום שלנו!

שונית 7

New member
תודה אסת..עוד חוכמולוג:"נסיון נואש

לחדור ללב המעריצים".....כמה חוכמולוגים שניסו להספיד אותו....מה זה מעצבנים!

אתר יפה יפה ומעוצב שחבל....

ממש יפה גם האתר עצמו וגם האתר שלו ב - myspace.... שירשורי שיחות ניתן לעשות כאן ובכייף... מז"ט לך טליטל... כל הכבוד

glitter8

New member
../images/Emo45.gif

רק שאני אגלה איך מגדילים את האותיות בפורום.. האתר מקסים
מייספייס גם נהדר, עכשיו צריך להתרגל.. "קשה לי לא להתרגל..." רוצים דיסק!

לדעתי!!

האתר מדהים..ג'קו מדהים כולם מדימות!! אוהבת אותכםם.. אז רגע, עכשיו זה אומר שהפורום עובר לשם ? :S

kapit5

New member
לא ניראה לי

אנחנו נדלג בין לבין. זה די בלאגאן לי שם. לא כל כך מוצאת את עצמי. יותר מדי אשכולות ניפתחים בו זמנית וקשה לעקוב

קניה 1

New member
אני חושבת שכדאי להישאר פה....

וכמובן להיכנס לשם כדי להתעדכן...

L e e e e e

New member
קודם כל ברכות על התפקיד החדש!

משוב לבקשתך: האתר פשוט יפיפה, ולי אין שום בעיה לראות את ג'קו יושב וקם כל פעם שאני נכנסת. אבל אין MUTE! ברור שהוא הולך להיות מפוצץ בתכנים (מהתבוננות קצרה באתר של נינט), אז יש בהחלט למה לצפות. מע' הפורומים הזו מוכרת ונפוצה ואין מה לעשות, היא שונה מאוד מהמע' התפוזית. המעבר יהיה קשה. אני אישית לא אוהבת שיודעים מתי אני אונליין או איפה ומתי ביקרתי לאחרונה. זה כמובן פתיר. אגב, אהבתי את המע' האוטומטית שמוחקת מילים
שורה תחתונה האתר נראה
המון הצלחה ושיופיע בגוגל במהירה

talytal

New member
תודה רבה, לי! ../images/Emo24.gif

סוד קטן - גם אני יותר אוהבת את מערכת הפורומים של תפוז. אבל אני באמת מאמינה שיש מקום גם לפורום ההוא וגם לזה. אחד הדברים שהפתיעו אותי כשפירסמו את הקומונה שלך בפורום הרשמי של מאיה, היה שאנשים שם כתבו שהם לא אוהבים את תפוז...
, אז אני מניחה שזה פשוט קטע של הרגל.

דורית41

New member
עוד על האתר...

יאללה כמה הסתעפויות....זה מזכיר לי את המבוך בגנ-גורו-..... צדקתן שיש שם נתונים סטטיסטים שלא היו מביישים את מינה צמח.!!!! אפשר לדעת על כל משתמש-כמה הודעות כתב,באילו נושאים,ואפילו...כמה הודעות בממוצע ליום..אמאל'ה.....(רגע- אבל מחשיבים רק ימי חול או גם שבתות וחגים?כי במקרה כזה צריך לתת פקטור לדתיים....). אתן יודעות שאפשר לצרף כל משתמש ל"רשימת החברים שלי"....או-ל"רשימת ההתעלמויות שלי"....ונובה-0אני בטוחה שאת מחייכת עכשיו חיוך רחב.....
(מיותר לציין שחלק גדול ממה שכתבתי היה על דרך ההלצה...)

דורית41

New member
....

קלטתן מה הוא אמר בתחילה של ה-ITRO ? זה היה נרדף על החולות? ג'קו--שנון שכמותך. ועכשיו לקטע רדוד-ולכן לא מתאים לאתר הרשמי-איך הוא הסתבך עם MY SPACE?..חחחחח ג'קו-תאמר לי - MY SPACE,MY SPACE,MY SPACE .

moon line

New member
דוריתוש ../images/Emo6.gif "ג'קו תעשה לי מיי ספייס

טוב זה עם הרבה סססססססס זה קשששה הוא אמר נרדף על החולות? לא שמתי.. אני אכנס שוב.. צ'או ולהתראות מיי ספייס..

דורית41

New member
DON'T YOU MY SPACE MEֱ.....

מוני-מה שלומך? גם אני הולכת לMY PLACE ,מקווה שנפגש כאן אח"כ!!!

Nova5

New member
דורית, אין עליך...

איך הצלחת להקשיב ל"נרדף על החולות"??? את פשוט תחש תחש מלודי אמיתי...

למעלה