נו, אף-אחד לא פתח?

נו, אף-אחד לא פתח?

מזל-טוב פורום דיג'ימון ליום-ההולדת הרביעי שלך! האמת שחשבתי שהיום יהיה ה-31 וזה ייצא ביום ראשון, אבל לורי העירה את תשומת-לבי. יש לנו עונה חדשה, כנראה בקרוב נקבל מנהל/ת משנה, החופש הגדול הגיע (בשביל רובנו) והפורום נוסד לפני ארבע שנים בדיוק באתר הזה ממש! סיבה למסיבה! שרשרו תמונות שהפורום יאהב, אני בטוח שהוא יישמח כשהוא ייכנס מחר
ובינתיים, לי היה משעמם בצייר

Digi Lista

New member
למישהו כאן יש יום הולדת?...

לפורום והוא בן 4,שנתחיל בחגיגות?... הינה קצת תזכורת מהחגיגות בשנים הקודמות... נה נה נה לכול המספידים הוא כבר בן שנה
מכפיל עצמו פי 2 כי הוא כבר בן שנתיים
נותן בראש כבר בן שלוש
יאללה שרשור תמונות,ברכות והשתוללות ענקית?

Digi Lista

New member
אני אמשיך עוד מעט...

ובטח גם תהיה מגילה,אבל אני צריכה רגע לעזוב את המחשב...

רוצים שכל אחד יספר איך הוא הגיע

לפורום? האמת שאני בכלל נרשמתי לתפוז רק בשביל פורום אחד, וזה דב"ז. ילדים מהכיתה שלי אמרו שהם שם, וזה היה בערוץ הילדים באותו זמן אז היינו רואים את זה, והם אמרו לי שאני אבוא, אז באתי. וחופית הייתה שם, וככה הכרתי אותה (ועוד אנשים), ואז היא הביאה אותי לפה ^^ וזה היה בערך באמצע כיתה ח', כלומר, לפני...שלוש וחצי שנים. המ...נחמד, הפורום בן ארבע, אז אני כאן די הרבה זמן. מזל טוב!

Wolf GiRL™

New member
אממממ....

הייתי פה בהתחלה שסטטה פתחה את הפורום וברוב חוכמתה הצליחה למחוק את שרשור המזלטובים לפתיחת הפורום, אבל נעלמתי די מהר. חזרתי לפני שנתיים אולי שנתיים וחצי אחרי התכתבות ממושכת באיימיל עם סטטה והיא שכנעה אותי שאתם ממש נחמדים ושווה לבוא!

המ...הוא נראה מוכר.

זה לא מאיזה מפגש או משהו, אז אל תשאלו אותי. סתם מישהו שמצאתי באינטרנט.

איך הוא העמיד ככה את השיער?!

תסלחו לי על התמונות המפגרות, אני חושב שזה שרשור יום-ההולדת הפורומי הראשון שלי, ואני לא ממש יודע מה לשים כי אף-אחד לא טרח להודיע לי מה הפורום אוהב.

Digi Lista

New member
בכול זאת אתה מוזמן לנסות../images/Emo13.gif

זאת הרי לא החגיגה הראשונה של הפורום שאתה מופיע בה...

למעלה